Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Slika
slika

BlackBerry® Internet Bundle rešenje namenjeno je porodičnim i srednjim preduzećima koja za razmenu e-mail poruka koriste e-mail servise kao što su Hotmail®, Yahoo® Mail i Google® Mail. Ovo rešenje omogućava kontrolu do 10 poslovnih i ličnih e-mail naloga sa jednog BlackBerry telefona. Uz svoju osnovnu mesečnu naknadu za liniju na kojoj aktivirate BlackBerry Internet Bundle, plaćate i dodatnu mesečnu naknadu za 1 GB podataka za prenos - Internet u domaćem saobraćaju u iznosu od 1.400,00 dinara, sa porezom. Posle potrošene količine uključene u mesečnu naknadu prenos podataka se naplaćuje prema cenama Vaše tarife. Prenos podataka u romingu naplaćuje se prema standardnom roming cenovniku.

slika

BlackBerry® Enterprise Server rešenje namenjeno je kompanijama sa sopstvenim e-mail serverom koje žele siguran pristup elektronskoj pošti, kontaktima i drugim korporativnim podacima. Ovo rešenje omogućava kontrolu do 10 poslovnih i ličnih e-mail naloga sa jednog BlackBerry telefona. Uz svoju osnovnu mesečnu naknadu za liniju na kojoj aktivirate BlackBerry Enterprise Server, plaćate i dodatnu mesečnu naknadu za 1 GB podataka za prenos u domaćem saobraćaju u iznosu od 2.300,00 dinara, sa PDV-om. Posle potrošene količine uključene u mesečnu naknadu prenos podataka se naplaćuje prema cenama Vaše tarife. Prenos podataka u romingu se naplaćuje prema standardnom roming cenovniku.

slika

Nova BlackBerry 12 platforma sa novim operativnim sistemom (BB12 OS) donosi velike novine za BlackBerry korisnike. BES12 platforma, predstavlja komandni i upravljački centar za preduzeća sa visokim nivoom bezbednosti. Omogućava Vam kontrolu pristupa uređajima, podacima i aplikacijama, kroz sve kritične krajnje tačke i uređaje.

Potpuno novo rešenje za Vas koje obezbeđuje vrhunsku sigurnost u mobilnim komunikacijama.

Usluga omogućava korisnicima da preko nove BES 12 platforme upravljaju na siguran način BlackBerry OS7, BlackBerry 10, iOS, Andorid i Windows Phone 8 telefonima sa jedinstvene BES 12 konzole i koriste sledeće usluge:

  • Bežično primanje i slanje e-mail poruka

  • Bežični pristup Internetu

  • Sve funkcije mobilnog telefonskog aparata

  • Sinhronizaciju i upotrebu organizer-a sa računara

  • Pristup poslovnim podacima i kontaktima sa računara

  • Razdvajanje dva radna okruženja - poslovno i privatno.

Za dodatne informacije obratite se Vašem menadžeru prodaje.