Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Header

Sve za Vašu firmu

Planirate da započnete privatni biznis, da osnujete firmu ili razvijete postojeću? Bavite se proizvodnjom, prodajom usluga ili proizvoda?

Bilo kojim poslom da se bavite - rešenja za Vašu firmu su na jednom mestu! 

slika
slika

BizPaket - da Vaš biznis bude dobar posao 

Isprobajte sve pogodnosti BizPaketa - povežite fiksne, mobilne i Internet linije, uz značajnu uštedu i jedan račun!

U paketu Vam nudimo i besplatne minute za pozive u nacionalnom saobraćaju, povoljne pozive ka inostranstvu, besplatne razgovore u timu, mobilne uređaje već od 1 dinar, maksimalne brzina Interneta uz besplatnu instalaciju i garanciju korišćenja servisa bez prekida i smetnji.

Biz Mobilni Net - za mobilni pristup Internet sadržajima

Brzo i lako pristupajte Internet sadržajima, web mail-u i aplikacijama, preko računara ili tablet uređaja, uz sve prednosti 4G tehnologije u svakom trenutku i na svakom mestu. Odaberite odgovarajući paket za kvalitetan i pouzdan mobilni Internet pristup, uz velike brzine prenosa podataka i po najpovoljnijim cenama.

slika

Registracija domena - mapirajte svoje poslovanje na karti sveta

Registrujte nacionalni ili međunarodni Internet domen sopstvenim izborom imena domena i obezbedite laku prepoznatljivost. Isti domen možete koristiti za mail i web prezentaciju.

 

Web Hosting - za prezentaciju Vaše firme na Internetu

        BizWebHosting - Iznajmite prostor na disku i postavite Vašu web prezentaciju na naš web server, uz dnevni back up podataka, antivirus i firewall zaštitu. Obezbeđen je uvid u statističke podatke o prezentaciji i posećenosti web sajta, a imate i mogućnost za samostalnu administraciju sajta uz Web Site Builder aplikaciju.

        BizSajt Na jednostavan način ažurirajte i upravljajte podacima na Vašem novom sajtu, uz odabir sopstvenog ili besplatnog mts domena. Specijalno dizajnirani šabloni omogućiće Vam da na najjednostavniji način predstavite svoj posao uz stalnu prisutnost na Internetu.

 

Mail hosting - za pouzdanu i efikasnu elektronsku komunikaciju

       BizMail - Zakupite prostor, kreirajte neograničen broj naloga za pristup e-mailu, uz antivirus i antispam zaštitu i redovan back up. Administracija, kreiranje i upravljanje nalozima je omogućeno preko administrativnog panela. BizMail je posebno prilagođen za pristup preko mobilnog uređaja. Omogućeno je besplatno korišćenje osnovnog paketa prvih mesec dana!

       Microsoft Exchange - Omogućite bezbedan pristup e-mailu, kalendaru i kontaktima preko računara, mobilnog telefona i pretraživača. Razmenjujte e-mail poruke i planirajte sastanke preko Microsoft servera, koji su zaštićeni antimalver filterima i filterima za odbranu od neželjene pošte. Uz Microsoft Exchange licencu dobijate jedan mail box od 1GB.

slika

 

 

Video nadzor - za bezbednost Vaših poslovnih objekata

Kompletan nadzor Vaših poslovnih objekata u realnom vremenu, u cilju zaštite lica i imovine, praćenja zbivanja na lokacijama i prevencije neželjenih dešavanja. U slučaju alarmne situacije omogućeno je pozivanje, slanje SMS ili e-mail poruka i čuvanje snimljenog materijala.

 

Trend Micro Worry Free Business Security - za bezbednost Vaše korporativne mreže

Uz antivirus i antispajver zaštitu Vaši poslovni podaci će biti zaštićeni od neželjenih spam poruka i phishing napada na mobilnom ili desktop uređaju. Sprečite deljenje i kopiranje važnih informacija, uz zabranu pristupa nebezbednim web sajtovima i sadržajima.  

 

 

slika

BizDiskPro - iznajmljivanje prostora za čuvanje podataka

Jednostavno i sigurno rešenje za iznajmljivanje prostora za čuvanje podataka u našem data centru!

Sačuvajte sve Vaše podatke u bezbednom prostoru, uz mogućnost pristupa i upravljanja skladištenim podacima sa različitih uređaja. BizDiskPro omogućava povezivanje više korisnika, dodeljivanje rola, kontrolu pristupa, deljene foldere, sinhronizaciju sadržaja na više uređaja, backup, kao i jedinstvenu ponudu storage prostora od 100GB do 2TB.

 

Office 365 - pristup dokumentima i aplikacijama sa bilo kog uređaja koji ima pristup Internetu.

Sa sistemom Office 365 možete čuvati, sinhronizovati i deliti fajlove sa OneDrive For Business, komunicirati preko poslovnih e-mail naloga i sarađivati na on-line sastancima i konferencijama. Prostor za skladištenje podataka veličine 1TB omogućava dovoljno prostora za smeštanje fajlova koje možete deliti i sa ljudima izvan Vaše kompanije.

 

SharePoint - interni portal za razmenu dokumenata i informacija

Jednostavno rešenje za kreiranje internog portala i razmenu potrebnih dokumenata i informacija!

Rešenje omogućava saradnju udaljenih timova koji na jednostavan način mogu imati uvid u dokumentaciju i informacije kompanije. Zaposleni mogu da dele ideje i znanja u realnom vremenu, da kreiraju posebna rešenja za specifične potrebe i da pronalaze odgovarajuće poslovne informacije za bolje i efikasnije donošenje odluka.

 

Microsoft Lync - za razmenu poruka, glasa i video zapisa

Jednostavno rešenje za bezbednu komunikaciju i razmenu poruka, glasa i video zapisa u okviru Microsoft Outlook, SharePoint i drugih Office aplikacija. Razmenjujte informacije u realnom vremenu pristupom sa bilo kog dostupnog uređaja, uz brzu pretragu i dostupnost informacija o osobama sa kojima međusobno komunicirate.Osnovni servisi


Prisustvo na internetu
Bezbednost poslovanja


Moderna kancelarijaVaš zahtev je prosleđen