Vesti

slika

mts je predstavio rasprostranjenost i kvalitet svoje 4G mreže inovativnom kampanjom „Pokrivamo Srbiju, da biste je vi otkrili“. U okviru ove kampanje, po prvi put u našoj zemlji uživo su emitovana reklamna uključenja na četiri najgledanija televizijska kanala putem mts 4G mobilne mreže.

Detaljnije
slika
Direktor-RTS-a-i-Direktor-Telekoma-Srbija-mala-slika.jpg

Generalni direktor Javne medijske ustanove Radio-televizije Srbije, Dragan Bujošević, i generalni direktor Telekoma Srbija, Predrag Ćulibrk, potpisali su danas ugovor o poslovnoj saradnji na proizvodnji i distribuciji paketa televizijskih programa pod nazivom „RTS paket“, koji će biti dostupan korisnicima mts televizije.

Detaljnije
Kragujevac-prica-1920x1080.JPG

Kompanija Telekom Srbija, u saradnji sa Gradskom turističkom organizacijom Kragujevca, predstavila je mobilnu aplikaciju „Kragujevac priča“ - praktičan vodič za sve one koji žele da saznaju više o znamenitostima ovog grada. Aplikacija, izrađena u okviru projekta „Grad priča“, na jednostavan i zabavan način pruža osnovne informacije o građevinama i spomenicima, njihovim graditeljima, kao i najzanimljivijim događajima koji se za njih vezuju.

Detaljnije