Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Deset timova konkuriše za program „mts startap ubrzanje“

Deset timova tehnoloških preduzetnika konkurisaće ove godine za podsticaj od ukupno 20.000€ u okviru programa „mts startap ubrzanje“, koji Telekom Srbija pokreće u saradnji sa partnerskom organizacijom SEE ICT.

Pogledajte vest

Vodič za odrastanje uz podršku Telekoma Srbija

„Pokret za žensku košarku - Marina Maljković“, koji već skoro dve godine sa velikim uspehom sprovodi besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškoskog uzrasta, promovisao je vodič za odrastanje pod nazivom „250 dobrih saveta".

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ - prvi projekat sa Balkana u istoriji prestižnog berlinskog Festivala

Multimedijalni projekat kompanije Telekom Srbija „Teslin vremeplov“ specijalni je gost Festivala svetlosti u Berlinu, koji svake godine privlači pažnju miliona posetilaca nemačke prestonice. Neobična životna priča srpskog naučnika „ispričana“ je na čuvenom zdanju Haus Hut, na Potsdamer trgu. 

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ obasjao Beč

m:tel Austria, najmlađa članica Telekom Srbija grupe, podarila je građanima i posetiocima Beča nesvakidašnju multimedijalnu projekciju o velikom naučniku i genijalnom inovatoru Nikoli Tesli, bez čijih izuma ne bismo mogli da zamislimo savremeni način života.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ dobitnik Balcannes nagrade za najbolji regionalni projekat

Na jubilarnom desetom Weekend Media Festivalu u Rovinju proglašeni su najistaknutiji projekti u Adriatic regiji, a multimedijalni projekat kompanije Telekom Srbija „Teslin vremeplov“ dobitnik je prestižnog Balcannes 2017.

Pogledajte vest

Donacija računarske opreme u OŠ „Karas Karolina“ u Horgošu

Uručenjem računarske i prateće opreme za informatički kabinet u OŠ „Karas Karolina“, kompanija Telekom Srbija počela je realizaciju projekta „Stvaramo znanje“ koji se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Pogledajte vest

Odabrano 20 škola kojima će Telekom Srbija pokloniti informatičke kabinete

Zvaničnim završetkom glasanja u okviru projekta „Stvaramo znanje“ odabrano je 20 osnovnih škola iz cele Srbije koje će kompanija Telekom Srbija obradovati savremenom informatičkom opremom. Projekat se sprovodi pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, dok vredna donacija predstavlja poklon Telekoma Srbija povodom obeležavanja 20 godina postojanja. 

Pogledajte vest

Partnerstvo vredno svetskog priznanja

„Pupin memorijalni projekat”, partnerski projekat Obrazovno-istraživačkog društva „Mihajlo Pupin“ i kompanije Telekom Srbija, našao se među prvih pet projekata u okviru takmičenja Svetskog samita o informacionom društvu. 

Pogledajte vest

Novčane nagrade Telekoma Srbija za tehnološko preduzetništvo

Startapovima Balloonera, AddTag i Cactomain dodeljene su novčane nagrade za dalje razvijanje poslovnih ideja u okviru prvog mts startap ubrzanja, programa podrške preduzetničkim timovima koji predviđa ukupan novčani iznos od 20.000 evra. Tročlani žiri ocenio je da rešenja tima Balloonera za jeftinije balonske letove u svemir i istraživanje stratosfere, servis tima Cactomain za pojednostavljeno registrovanje i upravljanje internet domenima, kao i rešenje tima AddTag za lakšu komunikaciju brendova i posetilaca na festivalima i drugim događajima, imaju najviše izgleda da u narednom periodu razviju održive proizvode i ostvare uspeh i na globalnom tržištu.

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik nagrade za održivi razvoj i doprinos zajednici

Magazin „Diplomacy&Commerce“ dodelio je nagradu za održivi razvoj i doprinos zajednici za 2016. godinu kompaniji Telekom Srbija za njene aktivnosti u oblasti društveno odgovornog poslovanja. Nagradu je primio generalni direktor Telekoma Srbija, Predrag Ćulibrk, zahvalivši se stručnom žiriju i redakciji magazina koji su prepoznali napore kompanije u ovoj oblasti. 

Pogledajte vest

Pobednici mts app konkursa u poseti MWC u Barseloni

Pobednici šestog mts app konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje, Mateja Brnabić, Luka Simić i Lazar Premović iz Računarske gimnazije u Beogradu posetili su Svetski kongres mobilne telefonije u Barseloni, gde su obišli štandove izlagača iz celog sveta i upoznali se sa najnovijim dostignućima u mobilnoj telefoniji. 

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik VIRTUS nagrade za dugoročno partnerstvo sa Nacionalnom dečjom linijom

Kompanija Telekom Srbija dobitnik je Virtus nagrade za dugoročno partnerstvo sa neprofitnim sektorom za saradnju sa Nacionalnom dečjom linijom koja pruža telefonske savete deci širom Srbije. Nagrada predstavlja još jednu potvrdu posvećenosti kompanije da kroz partnerstva sa različitim organizacijama da svoj doprinos u cilju rešavanja važnih društvenih problema.

Pogledajte vest

Nagrađene najbolje aplikacije na šestom mts app konkursu

Telekom  Srbija dodelio je po šesti put nagrade za najbolje aplikacije za mobilne  uređaje timovima koji su učestvovali na ovogodišnjem mts app konkursu. Pred  žirijem, koji su činili predstavnici Telekoma Srbija i  partnerske organizacije SEE ICT, bio je ozbiljan zadatak da u užoj konkurenciji  od 21 aplikacije izabere one najbolje koje se izdvajaju po funkcionalnosti, originalnosti  ideje, samostalnosti u izradi i inovativnosti, a posebno ističu društveno  odgovornom namenom i vezom sa mts uslugama.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ među pet najboljih projekata u Evropi u oblasti nauke i obrazovanja

Pogledajte vest

Telekom Srbija na listi CSR indeksa u Srbiji

Telekomu Srbija dodeljeno je još jedno priznanje

Pogledajte vest

Telekom Srbija omogućava razvoj IT biznisa u Srbiji

Telekom Srbija pokrenuo je program „mts startap ubrzanje“ namenjen polaznicima Startap Akademije koja je po peti put otvorila vrata Startita za preduzetnike na polju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji. 

Pogledajte vest

Humanitarni SMS broj za UNICEF – 9656 i za korisnike mts mreže

Kompanija Telekom Srbija aktivirala je humanitarni SMS broj 9656 za pomoć i podršku programima koje UNICEF sprovodi u našoj zemlji. Korisnici mts mreže mogu da putem SMS poruke odrede iznos od 100 ili 200 dinara koji će se svakoga meseca sa njihovog računa automatski preusmeravati na račun kancelarije UNICEF-a u Srbiji.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ posetio Banja Luku

Multimedijalne predstave o životu Nikole Tesle u Banja Luci

Pogledajte vest

Telekom Srbija izdvaja 20.000 € i pruža mentorsku podršku za domaće startape

Telekom Srbija podržaće tehnološko preduzetništvo u Srbiji pokretanjem programa „mts startap ubrzanje“ koji predviđa mentorsku podršku i novčanu nagradu od 20.000 evra za tri izabrana startapa. Kompanija ovaj program pokreće u saradnji sa neprofitnim udruženjem SEE ICT, koje već pet godina uspešno organizuje Startap Akademiju, edukativnu platformu za preduzetničke timove u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT). 

Pogledajte vest

Teslin vremeplov u srcu Šumadije

Prikazujući bogatu naučnu zaostavštinu Nikole Tesle, multimedijalni projekat „Teslin vremeplov“ obeležio je godinu u kojoj se proslavlja važan jubilej – 160. godišnjica od rođenja jednog od najbrilijantnijih umova svih vremena.

Pogledajte vest

Putovanje Teslinog vremeplova u Crnu Goru

Teslin vremeplov u Budvi

Pogledajte vest

Veliki aplauz za „Teslin vremeplov“ u Nišu

Umetnički projekat kompanije Telekom Srbija, „Teslin vremeplov“ predstavljen je na centralnom gradskom trgu u Nišu

Pogledajte vest

Teslin vremeplov u centru Novog Sada

Umetnički projekat kompanije Telekom Srbija, „Teslin vremeplov“, upriličen povodom obeležavanja 160 godina od rođenja našeg slavnog naučnika, sa oduševljenjem je prihvaćen i u Novom Sadu, gde ga je pogledalo više hiljada Novosađana i gostiju tog grada. Na fasadi Vladičanskog dvora u Zmaj Jovinoj ulici na inovativan i kreativan način, putem spektakularne 4D projekcije, prikazana su najznačajnija dela i slike iz života Nikole Tesle.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ oduševio Beograđane

Povodom 160 godina od rođenja slavnog naučnika Nikole Tesle, kompanija Telekom Srbija upriličila je inovativnu 4D projekciju umetničkog projekta „Teslin vremeplov“ u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. Ovaj jedinstveni multimedijalni događaj, prikazan na fasadi Instituta Servantes i Zadužbine Nikole Spasića, dočarao je slikom i zvukom najvažnije trenutke i otkrića iz života genijalnog izumitelja. 

Pogledajte vest

Aparati za otkrivanje oštećenja sluha kod beba porodilištima u KC Vojvodina, Kragujevcu i Aranđelovcu

Zahvaljujući donaciji Telekoma Srbija Klinici za Ginekologiju i akušerstvo u KC Vojvodina  uručen je osmi skrining aparat za otkrivanje oštećenja sluha kod beba u okviru akcije Blic fondacije “Srce za decu“, tako da će svakoj bebi koja se rodi u porodilištu u Novom Sadu biti proveren sluh. Načelnici neonatologije novosadskog porodilišta dr Ljiljani Dobrić donaciju je uručio generalni direktor kompanije Telekom Srbija Predrag Ćulibrk.

Pogledajte vest

Donacija Telekoma Srbija za unapređenje razvoja u ranom detinjstvu

U okviru programa saradnje UNICEF-a i Ministarstva zdravlja posvećenog unapređenju razvoja u ranom detinjstvu, kompanija Telekom Srbija donirala je didaktičke materijale razvojnim savetovalištima Domova zdravlja u Subotici, Sremskoj Mitrovici i Kruševcu.

Pogledajte vest

Pobednici mts Android konkursa posetili kongres u Barseloni

Pobednici petog mts Android konkursa posetili su Svetski kongres mobilne telefonije u Barseloni, gde su imali priliku da se  upoznaju sa novim trendovima u ovoj izuzetno dinamičnoj oblasti.

Pogledajte vest

Dodeljene nagrade za najuspešnije aplikacije mts Android konkursa

Tim „2school4cool“ osvojio je nagradu za najuspešniju aplikaciju na ovogodišnjem mts Android konkursu 

Pogledajte vest

Telekom Srbija pokrenuo kampanju „Biraš kako komuniciraš“

Kompanija Telekom Srbija, u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Beogradu i pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, pokrenula je društveno odgovornu kampanju „Biraš kako komuniciraš“, u kojoj se korisnici mobilne telefonije savetuju na koji način da smanje izloženost elektromagnetnom zračenju.

Pogledajte vest

Otvorena velika izložba o Mihajlu Pupinu u Istorijskom muzeju Srbije

Interaktivna izložba „Pupin – od fizičke do duhovne realnosti“, prva takve vrste kod nas, otvorena je u Istorijskom muzeju Srbije.

Pogledajte vest

Crvena zvezda „One team” Telekom Srbija najbolji u Evroligi

Po izboru Evrolige i njene CSR organizacije „One team”, projekat košarkaškog kluba Crvena zvezda i Telekoma Srbija pod nazivom „Learning 2play” proglašen je za najbolji projekat svih klubova u Evropi. Na velikom Evroliginom samitu u Barseloni, direktor marketinga Crvene zvezde Telekom, Filip Sunturlić, održao je predavanje na kome je prezentovao retrospektivu organizacije i realizacije čitavog projekta. Filip Sunturlić zahvalio se Telekomu Srbija i svim partnerima i sponzorima koji su pružali podršku tokom cele sezone. „Ove godine naš trud je bio prepoznat i od strane Evrolige i zato slobodno mogu reći da je ovo kruna našeg dosadašnjeg rada. Zvezda se svojim odličnim rezultatima na terenu visoko kotira u Evroligi, a ovo je dokaz da i van terena Zvezda kao klub spada u sam vrh“, izjavio je Sunturlić.

Pogledajte vest

Aktivnosti

slika

Studentska organizacija ESTIEM - lokalna grupa Beograd organizovala je još jednu u nizu, Akademiju modernog menadžmenta, i ove godine uz podršku Telekoma Srbija.

Detaljnije
slika
slika
slika

„Pokret za žensku košarku - Marina Maljković“, koji već skoro dve godine sa velikim uspehom sprovodi besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškoskog uzrasta, promovisao je vodič za odrastanje pod nazivom „250 dobrih saveta".

Detaljnije
Zdrava sredina

Ciljevi

Doprinos razvoju društva Telekom Srbija doživljava istovremeno kao obavezu i kao privilegiju

Izveštaj 2014

Izveštaj

Izveštaj o društveno odgovornom poslovanju je sastavni deo izveštaj o poslovanju naše kompanjije

 

Kontakt za donacije

Podrška mladima i obrazovanju, ulaganje u zdravstvo, nauku, kulturu, u humanitarne svrhe, posvećenost zaposlenima i korisnicima, interakcija sa akcionarima, kao i integrisanje socijalne brige i brige o životnoj sredini u svakodnevno poslovanje, predstavljaju osnovne principe na kojima počiva poslovna strategija Društva - Telekom Srbija a.d. Beograd i povezanih pravnih lica. Kao moderno regionalno društvo, svakodnevno smo angažovani na unapređenju svih aspekata korporativnog upravljanja. Istovremeno, svoju misiju vidimo kao lidersku i u oblasti društveno odgovornog poslovanja, kako kroz realizaciju konkretnih aktivnosti, tako i kroz ulogu začetnika edukacije u toj oblasti. Ukoliko delimo iste ciljeve i smatrate da zajedno možemo da ostvarimo napredak naše društvene zajednice, popunjeni Formular za donacije, koji možete preuzeti ovde, dostavite putem mejla: prsektor@telekom.rs

Molimo vas da popunjen Formular za donacije dostavite najkasnije mesec dana pre planiranog početka realizacije projekta.