Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika
 

       Vesti

Napravi tim, prijavi se i učestvuj u osmom mts app konkursu

 

Beograd,  1. oktobar 2018. 

I ove godine Telekom Srbija vas poziva da učestvujete u novom ciklusu mts app konkursa koji vam pruža mogućnost da unapredite svoje znanje u kreiranju mobilnih aplikacija i da se takmičite sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Vaš zadatak je da osmislite i napravite zanimljivu, inovativnu i pre svega korisnu aplikaciju u Android™ OS-u ili iOS-u, za mobilni telefon ili tablet, koja bi kao dodatnu prednost imala društveno odgovornu namenu ili bi na određeni način mogla da unapredi upotrebu mobilnih uređaja. Ukoliko vaša aplikacija bude izabrana među pet najboljih u Srbiji, dobijate prestižne mobilne telefone i priliku da se takmičite sa timovima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore i tako osvojite prvu ili specijalnu nagradu na „Regionalnom app izazovu”. 

Da biste učestvovali u mts app konkursu potrebno je da jedan član vašeg tima do 20. novembra 2018. godine na adresu mtsappkonkurs@telekom.rspošalje popunjen formular za prijavljivanje koji se može preuzeti na adresi:  https://www.mts.rs/otelekomu/drustvena-odgovornost/appkonkurs/sesti-ciklus-mts-App-konkursa Važno je da direktor škole svojim potpisom i pečatom potvrdi  prijavni formular.

Gotove, funkcionalne verzije, uz detaljan opis aplikacije, timovi treba da postave na forum http://forum.appkonkurs.mts.rs do 15. januara 2019. godine, uz prethodnu prijavu i registraciju za forum. 

Prezentacija radova i izbor pet najboljih aplikacija u Srbiji održaće se krajem januara 2019. godine u Beogradu, a u drugoj polovini februara sledi „Regionalni app izazov”. 

Opšte uslove konkursa možete pronaći na linkuwww.appkonkurs.mts.rs, u delu koji se odnosi na prijavljivanje. 

Ako vas zanimaju aplikacije, volite programiranje, imate dobru ideju, napravite aplikaciju koja  vam može doneti vredne nagrade i odvesti vas u Berlin, u aprilu 2019. na konferenciju IDTechEx Show!

Telekom Srbija pokreće mlade programere

mts app konkurs ponovo okuplja srednjoškolce

 

Beograd, 01. oktobar 2018 – Kompanija Telekom Srbija raspisala je novi ciklus mts app konkursa namenjen talentovanim učenicima srednjih škola sa specijalizovanim odeljenjima za matematiku, informatiku i računarstvo. Konkurs za izradu aplikacija za mobilne uređaje u Android™-u i iOS-u Telekom Srbija organizuje po osmi put i time još jednom potvrđuje svoju usmerenost ka ulaganju u mlade talente i njihovo usavršavanje na polju savremenih tehnoloških i komunikacionih rešenja. Predstojeći mts app konkurs okupiće najveći broj učenika do sada, budući da u njemu učestvuje čak 37 škola iz čitave Srbije.

Kao i prethodnii ovaj konkurs će imati regionalni karakter, jer će u organizaciji m:tel Banja Luka i m:tel Podgorica, prema istim pravilima,  biti realizovan i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Timovi učenika takmičiće se prvo u državnom finalu, sa vršnjacima iz svoje zemlje, a ukoliko njihova aplikacija bude među pet najboljih, stiču pravo da se nađu u konkurenciji „Regionalnog app izazova“ i takmiče se sa učeničkim timovima iz susedstva. Glavnu nagradu na „Regionalnom app izazovu“ predstavljaće poseta konferenciji IDTechEx Show u Berlinu, u aprilu sledeće godine, a biće dodeljena i specijalna nagrada za inovativnost.  

Na oba nivoa takmičenja – državnom i regionalnom finalu, vrednuje se ideja, kompleksnost rešenja, realizacija, inovativnost, a posebno društveno korisna namena aplikacija, doprinos razvoju telekomunikacionih usluga, kao i doprinos unapređenju upotrebe mobilnih telefona i uređaja.

Telekom Srbija ovim konkursom nastoji da podstakne kreativnost, timski i preduzetnički duh među talentovanim srednjoškolcima,  pružajući im mogućnost da unaprede i primene svoje znanje u procesu izrade aplikacija.

Kao projekat koji podstiče mlade da kroz izradu aplikacija realizuju jedan svoj projekat, razviju preduzetničke veštinei na taj način postanu pokretači, mts app konkurs jedan je od vodećih  u okviru kampanje „Pokrećemo pokretače“ kojom Telekom Srbija ističe pokretače pozitivnih promena u svom okruženju.

Škole koje učestvuju u mts app konkursu

U osmom  mts app konkursu učestvuju timovi Matematičke gimnazije iz Beograda, Gimnazije "Dušan Vasiljev" iz Kikinde, Gimnazije „Bolyai“ iz Sente, Zrenjaninske gimnazije, Gimnazije „Svetozar Marković“ iz Subotice, Gimnazije „Veljko Petrović“ iz Sombora, Mitrovačke gimnazije iz Sremske Mitrovice, Gimnazije Mladenovac, Gimnazije „Patrijarh Pavle“ iz Beograda, Gimnazije „Sveti Sava“ iz Beograda, Zemunske gimnazije, Šeste beogradske gimnazije, Gimnazije „Miloš Savković“ iz Aranđelovca, Prve kragujevačke gimnazije, Druge kragujevačke gimnazije, Gimnazije „Svetozar Marković“ iz Jagodine, Gimnazije Paraćin, Gimnazije Smederevo, Gimnazije „Sveti Sava“ iz Požege, Prijepoljske gimnazije, Užičke gimnazije, Gimnazije „Vuk Karadžić“ iz Loznice, Šabačke gimnazije, Gimnazije Kruševac, Gimnazije Ivanjica, Gimnazije Kraljevo, Gimnazije Novi Pazar, Gimnazije Zaječar, Gimnazije Leskovac, Gimnazije „Bora Stanković“ iz Vranja, Gimnazije Pirot, Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada, Gimnazije „Bora Stanković“ iz Niša, Gimnazije „Svetozar Marković“ iz Niša, Valjevske gimnazije, Prve beogradske gimnazije i Računarske gimnazije iz Beograda.