Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika
 

Vesti

Novi mts app konkurs predstavljen u Startit centru

Beograd, 6. novembar 2017. godine – Telekom Srbija je povodom ovogodišnjeg, sedmog mts app konkursa, organizovao događaj u beogradskom Startit centru na kome su srednjoškolci imali priliku da se bliže upoznaju sa pravilima takmičenja, prednostima koje donosi kreiranje aplikacija za mobilne uređaje, kao i iskustvima ranijih učesnika.

Zaposleni u kompaniji Telekom Srbija, zajedno sa predstavnicima Startit centra i dosadašnjim učesnicima konkursa,  održali su korisne prezentacije za učenike i profesore gimnazija koje rade prema programu za talente na polju matematike i računarstva. Cilj ovih prezentacija  je da pruže više informacija o programiranju u Android™-u i iOS-u, kao i da istaknu značaj konkursa kao svojevrsnog podsticaja za mlade da kroz izradu aplikacija, zapravo, pokrenu jedan preduzetnički projekat. 

Kompanija Telekom Srbija pokrenula je novi ciklus mts app konkursa koji ove godine ima i regionalni karakter, jer se pod istim uslovima organizuje i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Pet najboljih aplikacija iz svake od zemalja naći će se u konkurenciji „Regionalnog app izazova“ koji kao prvu nagradu donosi posetu IoT konferenciji u Berlinu.

Napravi tim, prijavi se i učestvuj u novom mts app konkursu

Beograd,  9. oktobar 2017.

Ako vas zanimaju aplikacije, volite programiranje, imate dobru ideju i želju da se takmičite sa vršnjacima, napravite aplikaciju koja vas u aprilu 2018. godine može odvesti na konferenciju IDTechEx Showu Berlinu.

Telekom Srbija vas poziva da učestvujete u novom mts app konkursu koji vam pored vrednih nagrada pruža mogućnost da se takmičite sa svojim vršnjacima na samo iz Srbije, već i iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Vaš zadatak je da osmislite i napravite zanimljivu, inovativnu i pre svega korisnu aplikaciju za tablet ili mobilni telefon u Android™ OS-u ili iOS-u, koja bi kao dodatnu prednost imala društveno odgovornu namenu ili bi mogla da doprinese razvoju neke od mts usluga. Ukoliko vaša aplikacija bude izabrana među pet najboljih u Srbiji, dobijate prestižne mobilne telefone i priliku da se takmičite sa timovima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore i tako osvojite prvu ili specijalnu nagradu na „Regionalnom app izazovu”.

Da biste učestvovali u mts app konkursu potrebno je da jedan član vašeg tima do 20. novembra 2017. godine na adresu mtsappkonkurs@telekom.rs pošalje popunjen formular za prijavljivanje koji se može preuzeti na adresi: www.mts.rs/otelekomu/drustvena-odgovornost/appkonkurs/o-mts-app-konkursu. Važno je da direktor škole svojim potpisom i pečatom potvrdi  prijavni formular.

Gotove, funkcionalne verzije, uz detaljan opis aplikacije, timovi treba da postave na forum http://forum.appkonkurs.mts.rs do 15. januara 2018. godine, uz prethodnu prijavu i registraciju za forum.

Prezentacija radova i izbor pet najboljih aplikacija u Srbiji održaće se krajem januara 2018. godine u Beogradu, a u drugoj polovini februara sledi „Regionalni app izazov”.

Opšte uslove konkursa možete pronaći na linku www.mts.rs/otelekomu/drustvena-odgovornost/appkonkurs/o-mts-app-konkursu, u delu koji se odnosi na prijavljivanje.

Novi mts app konkurs

Beograd, 9. oktobar 2017.

Kompanija Telekom Srbija raspisala je novi ciklus mts app konkursa koji od ove godine ima i regionalni karakter. Konkurs za izradu aplikacija u Android™ i iOS sistemu, u kome učestvuju talentovani đaci srednjih škola iz Srbije sa specijalizovanim odeljenjima za matematiku i informatiku, uvršten je u selekciju evropske organizacije CSR Europe. 

Posle uspeha koji je zabeležio u Srbiji, prema istim pravilima konkurs će biti realizovan i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, u organizaciji m:tel Banja Luka i m:tel Podgorica. Timovi učenika takmičiće se u državnom finalu, sa vršnjacima iz svoje zemlje, a ukoliko njihova aplikacija bude među pet najboljih,  stiču pravo da se nađu u konkurenciji „Regionalnog app izazova“ i takmiče se sa učeničkim timovima iz susedstva. 

Na oba nivoa takmičenja – državnom i regionalnom finalu, vrednuje se ideja, kompleksnost rešenja, inovativnost,  a posebnu prednost aplikaciji daje njena drušveno korisna namena i doprinos razvoju neke od  mts usluga.

Za mesto među pet najboljih u Srbiji i vredne mobilne telefone nadmetaće se timovi učenika iz 14 gimnazija od Sente do Niša - timovi Matematičke gimnazije u Beogradu, Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu, Prve kragujevačke gimnazije, Valjevske gimnazije, Gimnazije „Bolyai“ u Senti, Gimnazije „Svetozar Marković“ u Nišu, Gimnazije Kraljevo, Računarske gimnazije u Beogradu, Gimnazije „Bora Stanković“ u Nišu, Šabačke gimnazije, Gimnazije „Sveti Sava“ iz Požege, Mitrovačke gimnazije iz Sremske Mitrovice, Prve beogradske gimnazije i Gimnazije „Svetozar Marković“ iz Jagodine.

Glavnu nagradu na „Regionalnom app izazovu“ predstavljaće poseta konferenciji IDTechEx Show u Berlinu, u aprilu sledeće godine, a biće dodeljena i specijalna nagrada za inovativnost. 

Organizujući mts app konkurs, Telekom Srbija nastavlja da podržava mlade talente i daje podsticaj njihovom usavršavanju u oblasti savremenih tehnoloških i komunikacionih rešenja, bez kojih bi danas svakodnevni život bio nezamisliv.