Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Novčane nagrade Telekoma Srbija za tehnološko preduzetništvo

Startapovima Balloonera, AddTag i Cactomain dodeljene su novčane nagrade za dalje razvijanje poslovnih ideja u okviru prvog mts startap ubrzanja, programa podrške preduzetničkim timovima koji predviđa ukupan novčani iznos od 20.000 evra. Tročlani žiri ocenio je da rešenja tima Balloonera za jeftinije balonske letove u svemir i istraživanje stratosfere, servis tima Cactomain za pojednostavljeno registrovanje i upravljanje internet domenima, kao i rešenje tima AddTag za lakšu komunikaciju brendova i posetilaca na festivalima i drugim događajima, imaju najviše izgleda da u narednom periodu razviju održive proizvode i ostvare uspeh i na globalnom tržištu.

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik nagrade za održivi razvoj i doprinos zajednici

Magazin „Diplomacy&Commerce“ dodelio je nagradu za održivi razvoj i doprinos zajednici za 2016. godinu kompaniji Telekom Srbija za njene aktivnosti u oblasti društveno odgovornog poslovanja. Nagradu je primio generalni direktor Telekoma Srbija, Predrag Ćulibrk, zahvalivši se stručnom žiriju i redakciji magazina koji su prepoznali napore kompanije u ovoj oblasti. 

Pogledajte vest

#KulturnaSreda za sve ljubitelje umetnosti

mts je uveo poseban dan na svom Facebook profilu – Kulturna sreda

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik VIRTUS nagrade za dugoročno partnerstvo sa Nacionalnom dečjom linijom

Kompanija Telekom Srbija dobitnik je Virtus nagrade za dugoročno partnerstvo sa neprofitnim sektorom za saradnju sa Nacionalnom dečjom linijom koja pruža telefonske savete deci širom Srbije. Nagrada predstavlja još jednu potvrdu posvećenosti kompanije da kroz partnerstva sa različitim organizacijama da svoj doprinos u cilju rešavanja važnih društvenih problema.

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik dva priznanja na ovogodišnjem UEPS-u

Na svečanosti povodom 56. rođendana Udruženja za tržišne komunikacije Srbije, dodeljena su tradicionalna godišnja priznanja najboljima iz oblasti komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke. 

Pogledajte vest

Nagrađene najbolje aplikacije na šestom mts app konkursu

Telekom Srbija dodelio je po šesti put nagrade za najbolje aplikacije za mobilne uređaje timovima koji su učestvovali na ovogodišnjem mts app konkursu. Pred žirijem, koji su činili predstavnici Telekoma Srbija i partnerske organizacije SEE ICT, bio je ozbiljan zadatak da u užoj konkurenciji od 21 aplikacije izabere one najbolje koje se izdvajaju po funkcionalnosti, originalnosti ideje, samostalnosti u izradi i inovativnosti, a posebno ističu društveno odgovornom namenom i vezom sa mts uslugama.

Pogledajte vest

URUČENA PRIZNANJA NAJVEĆIM BIZNIS PARTNERIMA

Na kraju izuzetno uspešne godine, Telekom Srbija, sada već tradicionalno organizovao je „mts akademiju“, svečanost namenjenu velikim i najlojalnijim biznis korisnicima i partnerima koji su doprineli uspesima i finansijskim rezultatima kompanije u tekućoj godini. Uz bogat umetnički program, na svečanosti su uručena i priznanja „Biznis partner“ koja Telekom Srbija dodeljuje za uspešnu poslovnu saradnju i izgrađen partnerski odnos.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ među pet najboljih projekata u Evropi u oblasti nauke i obrazovanja

Pogledajte vest

Otvoren prvi mts Premium Biznis Centar

Specijalizovana poslovnica namenjena malim preduzećima otvorena u Beogradu

Pogledajte vest

Telekom Srbija omogućava razvoj IT biznisa u Srbiji

Telekom Srbija pokrenuo je program „mts startap ubrzanje“ namenjen polaznicima Startap Akademije koja je po peti put otvorila vrata Startita za preduzetnike na polju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji. 

Pogledajte vest

Aleksinac prva stanica „informatičkog auto-puta“

Završnim radovima na unapređenju infrastrukture na teritoriji opštine Aleksinac kompanija Telekom Srbija omogućila je građanima Aleksinca znatno brži fiksni internet. Opština Aleksinac izabrana je za pilot projekat ALL–IP transformacije čime će otpočeti modernizacija informaciono-telekomunikacione infrastrukture širom Srbije. Vrednost investicionih ulaganja u pilot projekat iznosila je 1.600.000 evra.

Pogledajte vest

Humanitarni SMS broj za UNICEF – 9656 i za korisnike mts mreže

Kompanija Telekom Srbija aktivirala je humanitarni SMS broj 9656 za pomoć i podršku programima koje UNICEF sprovodi u našoj zemlji. Korisnici mts mreže mogu da putem SMS poruke odrede iznos od 100 ili 200 dinara koji će se svakoga meseca sa njihovog računa automatski preusmeravati na račun kancelarije UNICEF-a u Srbiji.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ posetio Banja Luku

Multimedijalne predstave o životu Nikole Tesle u Banja Luci

Pogledajte vest

mts korisnici vlasnici novih iPhone 7 modela

Dugo očekivani modeli iPhone 7 i iPhone 7 Plus jutros su u mts poslovnici u Beogradu dobili i svoje prve vlasnike u Srbiji. Kao i u drugim gradovima širom sveta, zainteresovani kupci okupili su se u ranim jutarnjim satima ispred mts poslovnice u Knez Mihailovoj ulici i sa nestrpljenjem čekali da zvanično postanu ponosni vlasnici iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređaja.

Pogledajte vest

TELEKOM SRBIJA I HUAWEI PREDSTAVILI PROJEKAT ALL-IP TRANSFORMACIJE

Kompanija Telekom Srbija potpisala je višegodišnji Ugovor sa kompanijom Huawei, koji podrazumeva nabavku opreme, usluga i radova od te kompanije, u cilju modernizacije fiksne mreže Telekoma Srbija. Ovim ugovorom Telekom Srbija investira do 150 miliona evra, kako bi kroz saradnju sa kompanijom Huawei svojim korisnicima ponudila najkvalitetniji servis, pre svega u domenu fiksnog interneta i multimedije. 

Pogledajte vest

Telekom Srbija izdvaja 20.000 € i pruža mentorsku podršku za domaće startape

Telekom Srbija podržaće tehnološko preduzetništvo u Srbiji pokretanjem programa „mts startap ubrzanje“ koji predviđa mentorsku podršku i novčanu nagradu od 20.000 evra za tri izabrana startapa. Kompanija ovaj program pokreće u saradnji sa neprofitnim udruženjem SEE ICT, koje već pet godina uspešno organizuje Startap Akademiju, edukativnu platformu za preduzetničke timove u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT). 

Pogledajte vest

Teslin vremeplov u srcu Šumadije

Prikazujući bogatu naučnu zaostavštinu Nikole Tesle, multimedijalni projekat „Teslin vremeplov“ obeležio je godinu u kojoj se proslavlja važan jubilej – 160. godišnjica od rođenja jednog od najbrilijantnijih umova svih vremena. Nakon velikog uspeha u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i na crnogorskom primorju, inovativni projekat Telekoma Srbija prikazan je i u samom srcu Šumadije, na zdanju Prve kragujevačke gimnazije.

Pogledajte vest

Putovanje Teslinog vremeplova u Crnu Goru

Teslin vremeplov u Budvi

Pogledajte vest

Telekom Srbija ostvario profit od 16,3 milijarde dinara

Kompanija Telekom Srbija u 2015. godini ostvarila je profit u iznosu od 16,3 milijarde dinara, dok je ukupan poslovni prihod ostvaren u istom periodu iznosio 93,3 milijarde dinara, što je povećanje od 4,2% u odnosu na prethodnu godinu.

Pogledajte vest

Veliki aplauz za „Teslin vremeplov“ u Nišu

Umetnički projekat kompanije Telekom Srbija, „Teslin vremeplov“ predstavljen je na centralnom gradskom trgu u Nišu

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik regionalne nagrade

Uručene regionalne nagrade BIZNIS PARTNER 2016

Pogledajte vest

Teslin vremeplov u centru Novog Sada

Umetnički projekat kompanije Telekom Srbija, „Teslin vremeplov“, upriličen povodom obeležavanja 160 godina od rođenja našeg slavnog naučnika, sa oduševljenjem je prihvaćen i u Novom Sadu, gde ga je pogledalo više hiljada Novosađana i gostiju tog grada. Na fasadi Vladičanskog dvora u Zmaj Jovinoj ulici na inovativan i kreativan način, putem spektakularne 4D projekcije, prikazana su najznačajnija dela i slike iz života Nikole Tesle.

Pogledajte vest

Noć muzeja u Beogradu – Noć za kulturu, smeh i avanturu

Muzeji u Beogradu će u noći 21. maja otvoriti svoja vrata svim zainteresovanim da uživaju u trinaestoj po redu Noći muzeja. Počevši od 17 časova, kada počinju programi namenjeni najmlađima, pa sve do jedan sat iza ponoći, možete pogledati stalne postavke ili sadržaje kreirane specijalno za ovu priliku.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ oduševio Beograđane

Povodom 160 godina od rođenja slavnog naučnika Nikole Tesle, kompanija Telekom Srbija upriličila je inovativnu 4D projekciju umetničkog projekta „Teslin vremeplov“ u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. Ovaj jedinstveni multimedijalni događaj, prikazan na fasadi Instituta Servantes i Zadužbine Nikole Spasića, dočarao je slikom i zvukom najvažnije trenutke i otkrića iz života genijalnog izumitelja. 

Pogledajte vest

Aparati za otkrivanje oštećenja sluha kod beba porodilištima u KC Vojvodina, Kragujevcu i Aranđelovcu

Zahvaljujući donaciji Telekoma Srbija Klinici za Ginekologiju i akušerstvo u KC Vojvodina  uručen je osmi skrining aparat za otkrivanje oštećenja sluha kod beba u okviru akcije Blic fondacije “Srce za decu“, tako da će svakoj bebi koja se rodi u porodilištu u Novom Sadu biti proveren sluh. Načelnici neonatologije novosadskog porodilišta dr Ljiljani Dobrić donaciju je uručio generalni direktor kompanije Telekom Srbija Predrag Ćulibrk.

Pogledajte vest

„mts Turneja šampiona"

Vaterpolo savez Srbije u saradnji sa generalnim sponzorom kompanijom Telekom Srbija, organizovao je krajem marta meseca „mts Turneju šampiona“, u okviru koje su vaterpolo reprezentativci Srbije posetili Novi Sad, Beograd, Kosovsku Mitrovicu, Niš i Kragujevac

Pogledajte vest

Pobednici mts Android konkursa posetili kongres u Barseloni

Pobednici petog mts Android konkursa posetili su Svetski kongres mobilne telefonije u Barseloni, gde su imali priliku da se  upoznaju sa novim trendovima u ovoj izuzetno dinamičnoj oblasti.

Pogledajte vest

mts 4G mreža dostupna u 50 gradova

mts 4G mreža na kraju 2015. godine dostupna u gotovo 50 gradova i mesta Srbije

Pogledajte vest

Telekom Srbija omogućio kupovinu karata za javni prevoz putem mobilnog telefona

Telekom Srbija je, u saradnji sa Gradom Beogradom i kompanijom Apeks, omogućio građanima da mobilnim telefonom plaćaju vožnju u javnom gradskom prevozu. 

Pogledajte vest

Telekom Srbija pokrenuo kampanju „Biraš kako komuniciraš“

Kompanija Telekom Srbija, u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Beogradu i pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, pokrenula je društveno odgovornu kampanju „Biraš kako komuniciraš“, u kojoj se korisnici mobilne telefonije savetuju na koji način da smanje izloženost elektromagnetnom zračenju.

Pogledajte vest

Nova mts poslovnica na Banovom brdu

Stanovnici beogradskog naselja Banovo brdo dobili su novu mts poslovnicu u Požeškoj ulici, u kojoj je primenjen koncept neposredne komunikacije sa korisnicima.

Pogledajte vest

Otvorena velika izložba o Mihajlu Pupinu u Istorijskom muzeju Srbije

Interaktivna izložba „Pupin – od fizičke do duhovne realnosti“, prva takve vrste kod nas, otvorena je u Istorijskom muzeju Srbije.

Pogledajte vest

Znamenitosti Kragujevca na mobilnom telefonu

Kompanija Telekom Srbija, u saradnji sa Gradskom turističkom organizacijom Kragujevca, predstavila je mobilnu aplikaciju „Kragujevac priča“ - praktičan vodič za sve one koji žele da saznaju više o znamenitostima ovog grada. Aplikacija, izrađena u okviru projekta „Grad priča“, na jednostavan i zabavan način pruža osnovne informacije o građevinama i spomenicima, njihovim graditeljima, kao i najzanimljivijim događajima koji se za njih vezuju.

Pogledajte vest

Vodič kroz podzemni Beograd na mobilnom telefonu

Popularna mobilna aplikacija „Beograd priča“ Telekoma Srbija obogaćena je zanimljivom rutom „Beograd ispod Beograda“ koja predstavlja vodič za sve one koji žele da istraže lagume, pećine i druge podzemne znamenitosti ispod glavnog grada. Nova ruta je poziv da se odškrinu vrata nekih od najvećih misterija grada - da li je postojao tunel koji je spajao Beogradsku tvrđavu i Zemun, zašto je sagrađen bunar kod spomenika Vuku Karadžiću, šta sve kriju pećine ispod parka Tašmajdan…

Pogledajte vest

Nova mts poslovnica u Knez Mihailovoj

Na početku Knez Mihailove ulice, u samom srcu Beograda, otvorena je nova mts poslovnica koja svojim nesvakidašnjim izgledom korisnicima omogućava neformalniji pristup objedinjenim uslugama.

Pogledajte vest

Vesti

slika

Startapovima Balloonera, AddTag i Cactomain dodeljene su novčane nagrade za dalje razvijanje poslovnih ideja u okviru prvog mts startap ubrzanja, programa podrške preduzetničkim timovima koji predviđa ukupan novčani iznos od 20.000 evra. Tročlani žiri ocenio je da rešenja tima Balloonera za jeftinije balonske letove u svemir i istraživanje stratosfere, servis tima Cactomain za pojednostavljeno registrovanje i upravljanje internet domenima, kao i rešenje tima AddTag za lakšu komunikaciju brendova i posetilaca na festivalima i drugim događajima, imaju najviše izgleda da u narednom periodu razviju održive proizvode i ostvare uspeh i na globalnom tržištu.

Detaljnije
slika

Magazin „Diplomacy&Commerce“ dodelio je nagradu za održivi razvoj i doprinos zajednici za 2016. godinu kompaniji Telekom Srbija za njene aktivnosti u oblasti društveno odgovornog poslovanja. Nagradu je primio generalni direktor Telekoma Srbija, Predrag Ćulibrk, zahvalivši se stručnom žiriju i redakciji magazina koji su prepoznali napore kompanije u ovoj oblasti. 

Detaljnije
slika
slika

Pobednici šestog mts app konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje, Mateja Brnabić, Luka Simić i Lazar Premović iz Računarske gimnazije u Beogradu posetili su Svetski kongres mobilne telefonije u Barseloni, gde su obišli štandove izlagača iz celog sveta i upoznali se sa najnovijim dostignućima u mobilnoj telefoniji. 

Detaljnije