Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Naučni kanal i nove domaće serije na RTS-u i Superstar kanalu

Radio-televizija Srbije i Telekom Srbija potpisali protokol o saradnji...

Pogledajte vest

Telekom Srbija predstavio osmi mts app konkurs

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Pogledajte vest

Telekom Srbija razmatra akvizicije operatora u Srbiji i BiH

Telekom Srbija gleda na ICT, IT i ekskluzivni sadržaj za multimedijalne platforme kao na važne inovacione prilike...

Pogledajte vest

Telekom Srbija prvi u regionu predstavio platformu za razvoj IoT usluga baziranu na LoRa tehnologiji

Premijerka Ana Brnabić i predsednik PKS Marko Čadež pozvali kompanije i startape da se uključe u proces digitalizacije.

Pogledajte vest

Telekom Srbija nastavlja sa ulaganjem u obrazovanje

Nakon što je prošle godine pokrenula projekat „Stvaramo znanje“, kada je opremljeno 20 informatičkih kabineta u 20 osnovnih škola, kompanija Telekom Srbija i ove godine nastavlja sa ulaganjem u obrazovanje...

Pogledajte vest

Telekom Srbija ulaže u perspektivne tehnološke preduzetnike

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Pogledajte vest

Otvoren mts Biznis centar u Novom Sadu

Kompanija Telekom Srbija otvorila je u Novom Sadu, u Bulevaru oslobođenja 82, mts Biznis centar.

Pogledajte vest

Pobednici Regionalnog app izazova posetili konferenciju u Berlinu

Učenici iz Niša i Istočnog Sarajeva, pobednici prvog Regionalnog app izazova u izradi aplikacija za mobilne uređaje, zahvaljujući uspehu koji su postigli i podršci Telekoma Srbija i m:tel Bosna i Hercegovina, posetili su konferenciju ID TechEx Show u Berlinu

Pogledajte vest

mts premijerno predstavio 5G tehnologiju

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Pogledajte vest

Kompanija Telekom Srbija postala generalni sponzor Streljačkog saveza Srbije

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk i predsednik Streljačkog saveza Srbije Nenad Putnik potpisali su sponzorski ugovor kojim će naša najveća telekomunikaciona kompanija u naredne dve godine pružati podršku aktivnostima ovog sportskog udruženja.

Pogledajte vest

Proglašeni pobednici prvog „Regionalnog app izazova“

Kompanije Telekom Srbija, m:tel Crna Gorai m:telBiH organizovale su regionalno finale konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje - „Regionalni app izazov“. U regionalnom finalu učestvovali su srednjoškolci, pobednici državnih konkursa iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.  

Pogledajte vest

Kompaniji Telekom Srbija dodeljen Orden Svetog Save prvog stepena

Telekom Srbija dobitnik je najvišeg odlikovanja Srpske pravoslavne crkve, Ordena Svetog Save prvog stepena koji je danas Patrijarh srpski Gospodin Irinej uručio generalnom direktoru, Predragu Ćulibrku, u znak zahvalnosti za kontinuirano učešće ove kompanije u aktivnostima Srpske pravoslavne Crkve.

Pogledajte vest

Svetosavska nagrada dodeljena kompaniji Telekom Srbija

Kompanija Telekom Srbija dobitnik je Svetosavske nagrade za izuzetan doprinos i kontinuirano ulaganje na polju obrazovanja koji su ostvareni tokom prethodne godine.

Pogledajte vest

Proglašeni pobednici sedmog mts app konkursa

Finale ovogodišnjeg mts app konkursa na kom je proglašeno pet timova i pet najboljih aplikacija za mobilne uređaje održano je u beogradskom Startit centru.

Pogledajte vest

Otvorena prva zajednička poslovnica m:tel AUSTRIA I GO4YU u Beču

Članice Telekom Srbija grupe, kompanije m:tel Austria i GO4YU, otvorile su prvu zajedničku poslovnicu u Beču.

Pogledajte vest

Tinejdžeri u doba internet revolucije

Konferencija “Teen Talk 2017” pod pokroviteljstvom mts-a, održana je 23. novembra u beogradskom Domu omladine. Peta po redu konferencija okupila je veliki broj javnih ličnosti iz oblasti komunikacija, psihologije, medija i filma koje su razgovarale na temu “What digital native generation wants?”, ali i o brojnim pitanjima koja muče današnje tinejdžere. 

Pogledajte vest

Deset timova konkuriše za program „mts startap ubrzanje“

Deset timova tehnoloških preduzetnika konkurisaće ove godine za podsticaj od ukupno 20.000€ u okviru programa „mts startap ubrzanje“, koji Telekom Srbija pokreće u saradnji sa partnerskom organizacijom SEE ICT.

Pogledajte vest

Vodič za odrastanje uz podršku Telekoma Srbija

„Pokret za žensku košarku - Marina Maljković“, koji već skoro dve godine sa velikim uspehom sprovodi besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškoskog uzrasta, promovisao je vodič za odrastanje pod nazivom „250 dobrih saveta".

Pogledajte vest

mts nagrađuje timove tehnoloških preduzetnika

„mts startap ubrzanje“ - program podrške tehnološkim preduzetnicima ili startapovima koji razvijaju inovativne proizvode

Pogledajte vest

Telekom Srbija - idealan partner za digitalnu transformaciju

Telekom Srbija i Privredna komora Srbije (PKS) predstavili su na konferenciji Sinergija 17, u okviru Biznis dana, rezultate saradnje na digitalnoj transformaciji PKS, kao neophodnog preduslova dalje digitalizacije poslovanja tradicionalnih industrija u Srbiji. 

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ - prvi projekat sa Balkana u istoriji prestižnog berlinskog Festivala

Multimedijalni projekat kompanije Telekom Srbija „Teslin vremeplov“ bio je specijalni gost Festivala svetlosti u Berlinu, koji svake godine privlači pažnju miliona posetilaca nemačke prestonice. Neobična životna priča srpskog naučnika „ispričana“ je na čuvenom zdanju Haus Hut, na Potsdamer trgu. 

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ obasjao Beč

m:tel Austria, najmlađa članica Telekom Srbija grupe, podarila je građanima i posetiocima Beča nesvakidašnju multimedijalnu projekciju o velikom naučniku i genijalnom inovatoru Nikoli Tesli, bez čijih izuma ne bismo mogli da zamislimo savremeni način života.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ dobitnik Balcannes nagrade za najbolji regionalni projekat

Na jubilarnom desetom Weekend Media Festivalu u Rovinju proglašeni su najistaknutiji projekti u Adriatic regiji, a multimedijalni projekat kompanije Telekom Srbija „Teslin vremeplov“ dobitnik je prestižnog Balcannes 2017.

Pogledajte vest

Donacija računarske opreme u OŠ „Karas Karolina“ u Horgošu

Uručenjem računarske i prateće opreme za informatički kabinet u OŠ „Karas Karolina“, kompanija Telekom Srbija počela je realizaciju projekta „Stvaramo znanje“ koji se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Pogledajte vest

Digitalizacija kulturnog nasleđa i savremenog stvaralaštva

U Vladi Republike Srbije potpisan je Sporazum o saradnji između Ministarstva kulture i informisanja, kompanije Telekom Srbija i Matematičkog instituta SANU

Pogledajte vest

Bez čekanja pri pozivanju mts Kontakt centra

Svim korisnicima usluga mts Kontakt centra od nedavno je na raspolaganju novi servis „Mi čekamo za vas“ koji pruža mogućnost uštede jednog od najznačajnijih resursa današnjice – vremena.

Pogledajte vest

mts i #KulturnaSreda vam poklanjaju umetnička dela!

Svake nedelje, na zvaničnom Facebook profilu u okviru akcije Kulturna sreda, mts svojim pratiocima poklanja karte za pozorišne predstave, koncerte i muzeje. Pored pomenutih nagrada, mts će poklanjati i umetnička dela, a već ove srede to će biti prva grafika u nizu - „Moj Beograd“ autorke Milice Žarković. 

Pogledajte vest

20 godina strasti za komunikacijama

Komunikacija predstavlja proces razmene ideja i informacija, ona doslovno znači: učiniti nešto opštim i zajedničkim. 

Pogledajte vest

Predstavljena „Inicijativa Digitalna Srbija“

Milan Simić, izvršni direktor za IT podršku i ICT servise, i Filip Banković, izvršni direktor za tehniku, aktivno su učestvovali u pisanju manifesta za „Digitalnu Srbiju“ kojim se ova Inicijativa predstavila javnosti. 

Pogledajte vest

Partnerstvo vredno svetskog priznanja

„Pupin memorijalni projekat”, partnerski projekat Obrazovno-istraživačkog društva „Mihajlo Pupin“ i kompanije Telekom Srbija, našao se među prvih pet projekata u okviru takmičenja Svetskog samita o informacionom društvu. 

Pogledajte vest

Telekom Srbija donirao WiFi zone u 12 opština

Dvanaest gradskih opština u Srbiji, čiji su građani bili najaktivniji u sakupljanju fiskalnih računa i slipova u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, Telekom Srbija je nagradio Wifi zonama sa besplatnim internetom u trajanju od 15 meseci. Nagradni konkurs je pokrenula Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) u saradnji sa Vladom Republike Srbije u cilju podizanja svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije. 

Pogledajte vest

Novčane nagrade Telekoma Srbija za tehnološko preduzetništvo

Startapovima Balloonera, AddTag i Cactomain dodeljene su novčane nagrade za dalje razvijanje poslovnih ideja u okviru prvog mts startap ubrzanja, programa podrške preduzetničkim timovima koji predviđa ukupan novčani iznos od 20.000 evra. Tročlani žiri ocenio je da rešenja tima Balloonera za jeftinije balonske letove u svemir i istraživanje stratosfere, servis tima Cactomain za pojednostavljeno registrovanje i upravljanje internet domenima, kao i rešenje tima AddTag za lakšu komunikaciju brendova i posetilaca na festivalima i drugim događajima, imaju najviše izgleda da u narednom periodu razviju održive proizvode i ostvare uspeh i na globalnom tržištu.

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik nagrade za održivi razvoj i doprinos zajednici

Magazin „Diplomacy&Commerce“ dodelio je nagradu za održivi razvoj i doprinos zajednici za 2016. godinu kompaniji Telekom Srbija za njene aktivnosti u oblasti društveno odgovornog poslovanja. Nagradu je primio generalni direktor Telekoma Srbija, Predrag Ćulibrk, zahvalivši se stručnom žiriju i redakciji magazina koji su prepoznali napore kompanije u ovoj oblasti. 

Pogledajte vest

#KulturnaSreda za sve ljubitelje umetnosti

mts je uveo poseban dan na svom Facebook profilu – Kulturna sreda

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik VIRTUS nagrade za dugoročno partnerstvo sa Nacionalnom dečjom linijom

Kompanija Telekom Srbija dobitnik je Virtus nagrade za dugoročno partnerstvo sa neprofitnim sektorom za saradnju sa Nacionalnom dečjom linijom koja pruža telefonske savete deci širom Srbije. Nagrada predstavlja još jednu potvrdu posvećenosti kompanije da kroz partnerstva sa različitim organizacijama da svoj doprinos u cilju rešavanja važnih društvenih problema.

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik dva priznanja na ovogodišnjem UEPS-u

Na svečanosti povodom 56. rođendana Udruženja za tržišne komunikacije Srbije, dodeljena su tradicionalna godišnja priznanja najboljima iz oblasti komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke. 

Pogledajte vest

Nagrađene najbolje aplikacije na šestom mts app konkursu

Telekom Srbija dodelio je po šesti put nagrade za najbolje aplikacije za mobilne uređaje timovima koji su učestvovali na ovogodišnjem mts app konkursu. Pred žirijem, koji su činili predstavnici Telekoma Srbija i partnerske organizacije SEE ICT, bio je ozbiljan zadatak da u užoj konkurenciji od 21 aplikacije izabere one najbolje koje se izdvajaju po funkcionalnosti, originalnosti ideje, samostalnosti u izradi i inovativnosti, a posebno ističu društveno odgovornom namenom i vezom sa mts uslugama.

Pogledajte vest

URUČENA PRIZNANJA NAJVEĆIM BIZNIS PARTNERIMA

Na kraju izuzetno uspešne godine, Telekom Srbija, sada već tradicionalno organizovao je „mts akademiju“, svečanost namenjenu velikim i najlojalnijim biznis korisnicima i partnerima koji su doprineli uspesima i finansijskim rezultatima kompanije u tekućoj godini. Uz bogat umetnički program, na svečanosti su uručena i priznanja „Biznis partner“ koja Telekom Srbija dodeljuje za uspešnu poslovnu saradnju i izgrađen partnerski odnos.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ među pet najboljih projekata u Evropi u oblasti nauke i obrazovanja

Pogledajte vest

Otvoren prvi mts Premium Biznis Centar

Specijalizovana poslovnica namenjena malim preduzećima otvorena u Beogradu

Pogledajte vest

Telekom Srbija omogućava razvoj IT biznisa u Srbiji

Telekom Srbija pokrenuo je program „mts startap ubrzanje“ namenjen polaznicima Startap Akademije koja je po peti put otvorila vrata Startita za preduzetnike na polju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji. 

Pogledajte vest

Aleksinac prva stanica „informatičkog auto-puta“

Završnim radovima na unapređenju infrastrukture na teritoriji opštine Aleksinac kompanija Telekom Srbija omogućila je građanima Aleksinca znatno brži fiksni internet. Opština Aleksinac izabrana je za pilot projekat ALL–IP transformacije čime će otpočeti modernizacija informaciono-telekomunikacione infrastrukture širom Srbije. Vrednost investicionih ulaganja u pilot projekat iznosila je 1.600.000 evra.

Pogledajte vest

Humanitarni SMS broj za UNICEF – 9656 i za korisnike mts mreže

Kompanija Telekom Srbija aktivirala je humanitarni SMS broj 9656 za pomoć i podršku programima koje UNICEF sprovodi u našoj zemlji. Korisnici mts mreže mogu da putem SMS poruke odrede iznos od 100 ili 200 dinara koji će se svakoga meseca sa njihovog računa automatski preusmeravati na račun kancelarije UNICEF-a u Srbiji.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ posetio Banja Luku

Multimedijalne predstave o životu Nikole Tesle u Banja Luci

Pogledajte vest

mts korisnici vlasnici novih iPhone 7 modela

Dugo očekivani modeli iPhone 7 i iPhone 7 Plus jutros su u mts poslovnici u Beogradu dobili i svoje prve vlasnike u Srbiji. Kao i u drugim gradovima širom sveta, zainteresovani kupci okupili su se u ranim jutarnjim satima ispred mts poslovnice u Knez Mihailovoj ulici i sa nestrpljenjem čekali da zvanično postanu ponosni vlasnici iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređaja.

Pogledajte vest

TELEKOM SRBIJA I HUAWEI PREDSTAVILI PROJEKAT ALL-IP TRANSFORMACIJE

Kompanija Telekom Srbija potpisala je višegodišnji Ugovor sa kompanijom Huawei, koji podrazumeva nabavku opreme, usluga i radova od te kompanije, u cilju modernizacije fiksne mreže Telekoma Srbija. Ovim ugovorom Telekom Srbija investira do 150 miliona evra, kako bi kroz saradnju sa kompanijom Huawei svojim korisnicima ponudila najkvalitetniji servis, pre svega u domenu fiksnog interneta i multimedije. 

Pogledajte vest

Telekom Srbija izdvaja 20.000 € i pruža mentorsku podršku za domaće startape

Telekom Srbija podržaće tehnološko preduzetništvo u Srbiji pokretanjem programa „mts startap ubrzanje“ koji predviđa mentorsku podršku i novčanu nagradu od 20.000 evra za tri izabrana startapa. Kompanija ovaj program pokreće u saradnji sa neprofitnim udruženjem SEE ICT, koje već pet godina uspešno organizuje Startap Akademiju, edukativnu platformu za preduzetničke timove u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT). 

Pogledajte vest

Teslin vremeplov u srcu Šumadije

Prikazujući bogatu naučnu zaostavštinu Nikole Tesle, multimedijalni projekat „Teslin vremeplov“ obeležio je godinu u kojoj se proslavlja važan jubilej – 160. godišnjica od rođenja jednog od najbrilijantnijih umova svih vremena. Nakon velikog uspeha u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i na crnogorskom primorju, inovativni projekat Telekoma Srbija prikazan je i u samom srcu Šumadije, na zdanju Prve kragujevačke gimnazije.

Pogledajte vest

Putovanje Teslinog vremeplova u Crnu Goru

Teslin vremeplov u Budvi

Pogledajte vest

Telekom Srbija ostvario profit od 16,3 milijarde dinara

Kompanija Telekom Srbija u 2015. godini ostvarila je profit u iznosu od 16,3 milijarde dinara, dok je ukupan poslovni prihod ostvaren u istom periodu iznosio 93,3 milijarde dinara, što je povećanje od 4,2% u odnosu na prethodnu godinu.

Pogledajte vest

Veliki aplauz za „Teslin vremeplov“ u Nišu

Umetnički projekat kompanije Telekom Srbija, „Teslin vremeplov“ predstavljen je na centralnom gradskom trgu u Nišu

Pogledajte vest

Telekom Srbija dobitnik regionalne nagrade

Uručene regionalne nagrade BIZNIS PARTNER 2016

Pogledajte vest

Teslin vremeplov u centru Novog Sada

Umetnički projekat kompanije Telekom Srbija, „Teslin vremeplov“, upriličen povodom obeležavanja 160 godina od rođenja našeg slavnog naučnika, sa oduševljenjem je prihvaćen i u Novom Sadu, gde ga je pogledalo više hiljada Novosađana i gostiju tog grada. Na fasadi Vladičanskog dvora u Zmaj Jovinoj ulici na inovativan i kreativan način, putem spektakularne 4D projekcije, prikazana su najznačajnija dela i slike iz života Nikole Tesle.

Pogledajte vest

Noć muzeja u Beogradu – Noć za kulturu, smeh i avanturu

Muzeji u Beogradu će u noći 21. maja otvoriti svoja vrata svim zainteresovanim da uživaju u trinaestoj po redu Noći muzeja. Počevši od 17 časova, kada počinju programi namenjeni najmlađima, pa sve do jedan sat iza ponoći, možete pogledati stalne postavke ili sadržaje kreirane specijalno za ovu priliku.

Pogledajte vest

„Teslin vremeplov“ oduševio Beograđane

Povodom 160 godina od rođenja slavnog naučnika Nikole Tesle, kompanija Telekom Srbija upriličila je inovativnu 4D projekciju umetničkog projekta „Teslin vremeplov“ u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. Ovaj jedinstveni multimedijalni događaj, prikazan na fasadi Instituta Servantes i Zadužbine Nikole Spasića, dočarao je slikom i zvukom najvažnije trenutke i otkrića iz života genijalnog izumitelja. 

Pogledajte vest

Aparati za otkrivanje oštećenja sluha kod beba porodilištima u KC Vojvodina, Kragujevcu i Aranđelovcu

Zahvaljujući donaciji Telekoma Srbija Klinici za Ginekologiju i akušerstvo u KC Vojvodina  uručen je osmi skrining aparat za otkrivanje oštećenja sluha kod beba u okviru akcije Blic fondacije “Srce za decu“, tako da će svakoj bebi koja se rodi u porodilištu u Novom Sadu biti proveren sluh. Načelnici neonatologije novosadskog porodilišta dr Ljiljani Dobrić donaciju je uručio generalni direktor kompanije Telekom Srbija Predrag Ćulibrk.

Pogledajte vest

„mts Turneja šampiona"

Vaterpolo savez Srbije u saradnji sa generalnim sponzorom kompanijom Telekom Srbija, organizovao je krajem marta meseca „mts Turneju šampiona“, u okviru koje su vaterpolo reprezentativci Srbije posetili Novi Sad, Beograd, Kosovsku Mitrovicu, Niš i Kragujevac

Pogledajte vest

Pobednici mts Android konkursa posetili kongres u Barseloni

Pobednici petog mts Android konkursa posetili su Svetski kongres mobilne telefonije u Barseloni, gde su imali priliku da se  upoznaju sa novim trendovima u ovoj izuzetno dinamičnoj oblasti.

Pogledajte vest

mts 4G mreža dostupna u 50 gradova

mts 4G mreža na kraju 2015. godine dostupna u gotovo 50 gradova i mesta Srbije

Pogledajte vest

Telekom Srbija omogućio kupovinu karata za javni prevoz putem mobilnog telefona

Telekom Srbija je, u saradnji sa Gradom Beogradom i kompanijom Apeks, omogućio građanima da mobilnim telefonom plaćaju vožnju u javnom gradskom prevozu. 

Pogledajte vest

Telekom Srbija pokrenuo kampanju „Biraš kako komuniciraš“

Kompanija Telekom Srbija, u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Beogradu i pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, pokrenula je društveno odgovornu kampanju „Biraš kako komuniciraš“, u kojoj se korisnici mobilne telefonije savetuju na koji način da smanje izloženost elektromagnetnom zračenju.

Pogledajte vest

Nova mts poslovnica na Banovom brdu

Stanovnici beogradskog naselja Banovo brdo dobili su novu mts poslovnicu u Požeškoj ulici, u kojoj je primenjen koncept neposredne komunikacije sa korisnicima.

Pogledajte vest

Otvorena velika izložba o Mihajlu Pupinu u Istorijskom muzeju Srbije

Interaktivna izložba „Pupin – od fizičke do duhovne realnosti“, prva takve vrste kod nas, otvorena je u Istorijskom muzeju Srbije.

Pogledajte vest

Znamenitosti Kragujevca na mobilnom telefonu

Kompanija Telekom Srbija, u saradnji sa Gradskom turističkom organizacijom Kragujevca, predstavila je mobilnu aplikaciju „Kragujevac priča“ - praktičan vodič za sve one koji žele da saznaju više o znamenitostima ovog grada. Aplikacija, izrađena u okviru projekta „Grad priča“, na jednostavan i zabavan način pruža osnovne informacije o građevinama i spomenicima, njihovim graditeljima, kao i najzanimljivijim događajima koji se za njih vezuju.

Pogledajte vest

Vodič kroz podzemni Beograd na mobilnom telefonu

Popularna mobilna aplikacija „Beograd priča“ Telekoma Srbija obogaćena je zanimljivom rutom „Beograd ispod Beograda“ koja predstavlja vodič za sve one koji žele da istraže lagume, pećine i druge podzemne znamenitosti ispod glavnog grada. Nova ruta je poziv da se odškrinu vrata nekih od najvećih misterija grada - da li je postojao tunel koji je spajao Beogradsku tvrđavu i Zemun, zašto je sagrađen bunar kod spomenika Vuku Karadžiću, šta sve kriju pećine ispod parka Tašmajdan…

Pogledajte vest

Nova mts poslovnica u Knez Mihailovoj

Na početku Knez Mihailove ulice, u samom srcu Beograda, otvorena je nova mts poslovnica koja svojim nesvakidašnjim izgledom korisnicima omogućava neformalniji pristup objedinjenim uslugama.

Pogledajte vest

Vesti

slika
slika
slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
SLIKA

Kampanja pod nazivom „Niste sami“, pokrenuta je pod pokroviteljstvom predsednice Narodne skupštine, Unicefa, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kao i nekoliko kompanija, među kojima je Telekom Srbija.

Detaljnije