Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Brend portfolio

Korporativni brend

Uporedo sa razvojem globalnih trendova razvijala se i naša kompanija, a samim tim se i širio opseg telekomunikacionih usluga koje nudimo korisnicima. Tako danas pružamo usluge fiksne i mobilne telefonije, Interneta i multimedije, kao i širok spektar dodatnih usluga.

“Telekom

Jedno ime, Telekom Srbija, stoji iza tržišno proverenih usluga objedinjenih pod jedinstvenim korisničkim brendom i imenom - mts. 

Uz redizajniran i modernizovan logotip, Telekom Srbija nastavlja da živi kao institucionalni brend koji predstavlja krunu naših korporativnih vrednosti. 

Logo

Korisnički brend

U nastojanju da izgradimo jak, moderan i prepoznatljiv korisnički brend, kreirali smo rešenje koje objedinjava sve naše usluge pod jedinstvenim krovnim brendom i imenom - mts. 

Novi  korisnički brend predstavlja ideal zajednice koja se širi i umnožava i servisa koji rastu pomažući da zajednica napreduje.

Na ovaj način kreiran, novi vizuelni identitet i poruka "Tvoj svet" reflektuju našu nameru da fokus pomerimo sa servisa i usluga, na vas i vaše potrebe, uz redizajn koji prati trendove koje nam diktira tržišna delatnost u kojoj poslujemo.