Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Na kraju izuzetno uspešne godine, Telekom Srbija, sada već tradicionalno organizovao je „mts akademiju“, svečanost namenjenu velikim i najlojalnijim biznis korisnicima i partnerima koji su doprineli uspesima i finansijskim rezultatima  kompanije u tekućoj godini. Uz bogat umetnički program, na svečanosti su uručena i priznanja „Biznis partner“ koja Telekom Srbija dodeljuje za uspešnu poslovnu saradnju i izgrađen partnerski odnos.

Predstavnike velikih biznis korisnika pozdravio je generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk. On je istakao da je njihova podrška kompaniji dala energiju i podsticaj za pružanje modernijih i inovativnijih usluga i servisa, kao i snagu da Telekom Srbija zadrži vodeću poziciju u gotovo svim segmentima telekomunikacionih servisa. „Prethodna godina bila je rekordna za kompaniju po mnogo čemu. Kao što je poznato, Telekom Srbija je najprofitabilnija kompanija u našoj zemlji. Za ovaj rezultat zahvaljujem se svima vama, ali isto tako zahvaljujem se i milionima naših korisnika koji su doprineli tome da Telekom Srbija bude ponos srpske ekonomije“, rekao je Predrag Ćulibrk.

Poželevši predstavnicima velikih kompanija da uspešno završe ovu i da na isti način počnu i novu godinu, generalni direktor je istakao  da je dosta toga i dalje pred nama. „Ove godine smo doneli odluku da zakoračimo u transformaciju fiksne infrastrukture, koja će biti bazirana na izgradnji optičke komunikacione mreže do korisnika, o čemu su i mediji izveštavali.  Potpisali smo ugovor sa kompanijom Huawei u vrednosti do 150 miliona evra koji će biti realizovan u naredne tri ipo godine. Investirali smo u izgradnju 4G mreže i do sada je pokriveno više od 120 gradova. U godini pred nama nameravamo da još intenzivnije investiramo u 4G tehnologiju“, zaključio je Predrag Ćulibrk.

Prisutnima se, pored generalnog direktora, obratio i direktor Funkcije za velike poslovne korisnike Branko Stefanović koji je izrazio zadovoljstvo prisustvom velikog broja ključnih partnera Telekoma Srbija. „Uveren sam da je Telekom Srbija svojom sveobuhvatnom podrškom doprineo uspešnoj poslovnoj godini svih naših partnera. Nastojaćemo da i dalje budemo prvo i jedino mesto na kojem će poslovni korisnici tražiti sve ono što im je potrebno kada razmišljaju u oblasti telekomunikacija i IT-a“, kazao je Stefanović.

Među dobitnicima nagrade „Biznis partner“ za 2016. godinu su JP Elektroprivreda Srbije, kompanije NIS i Huawei, Banca Intesa, Komercijalna banka, TV Pink, kao i Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane i Ministarstvo zdravlja.

slika

Startapovima Balloonera, AddTag i Cactomain dodeljene su novčane nagrade za dalje razvijanje poslovnih ideja u okviru prvog mts startap ubrzanja, programa podrške preduzetničkim timovima koji predviđa ukupan novčani iznos od 20.000 evra. Tročlani žiri ocenio je da rešenja tima Balloonera za jeftinije balonske letove u svemir i istraživanje stratosfere, servis tima Cactomain za pojednostavljeno registrovanje i upravljanje internet domenima, kao i rešenje tima AddTag za lakšu komunikaciju brendova i posetilaca na festivalima i drugim događajima, imaju najviše izgleda da u narednom periodu razviju održive proizvode i ostvare uspeh i na globalnom tržištu.

Detaljnije
slika

Magazin „Diplomacy&Commerce“ dodelio je nagradu za održivi razvoj i doprinos zajednici za 2016. godinu kompaniji Telekom Srbija za njene aktivnosti u oblasti društveno odgovornog poslovanja. Nagradu je primio generalni direktor Telekoma Srbija, Predrag Ćulibrk, zahvalivši se stručnom žiriju i redakciji magazina koji su prepoznali napore kompanije u ovoj oblasti. 

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Telekom Srbija dodelio je po šesti put nagrade za najbolje aplikacije za mobilne uređaje timovima koji su učestvovali na ovogodišnjem mts app konkursu. Pred žirijem, koji su činili predstavnici Telekoma Srbija i partnerske organizacije SEE ICT, bio je ozbiljan zadatak da u užoj konkurenciji od 21 aplikacije izabere one najbolje koje se izdvajaju po funkcionalnosti, originalnosti ideje, samostalnosti u izradi i inovativnosti, a posebno ističu društveno odgovornom namenom i vezom sa mts uslugama.

Detaljnije Pročitaj mi vest
slika
slika
slika

Završnim radovima na unapređenju infrastrukture na teritoriji opštine Aleksinac kompanija Telekom Srbija omogućila je građanima Aleksinca znatno brži fiksni internet. Opština Aleksinac izabrana je za pilot projekat ALL–IP transformacije čime će otpočeti modernizacija informaciono-telekomunikacione infrastrukture širom Srbije. Vrednost investicionih ulaganja u pilot projekat iznosila je 1.600.000 evra.

Detaljnije