Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Na kraju izuzetno uspešne godine, Telekom Srbija, sada već tradicionalno organizovao je „mts akademiju“, svečanost namenjenu velikim i najlojalnijim biznis korisnicima i partnerima koji su doprineli uspesima i finansijskim rezultatima  kompanije u tekućoj godini. Uz bogat umetnički program, na svečanosti su uručena i priznanja „Biznis partner“ koja Telekom Srbija dodeljuje za uspešnu poslovnu saradnju i izgrađen partnerski odnos.

Predstavnike velikih biznis korisnika pozdravio je generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk. On je istakao da je njihova podrška kompaniji dala energiju i podsticaj za pružanje modernijih i inovativnijih usluga i servisa, kao i snagu da Telekom Srbija zadrži vodeću poziciju u gotovo svim segmentima telekomunikacionih servisa. „Prethodna godina bila je rekordna za kompaniju po mnogo čemu. Kao što je poznato, Telekom Srbija je najprofitabilnija kompanija u našoj zemlji. Za ovaj rezultat zahvaljujem se svima vama, ali isto tako zahvaljujem se i milionima naših korisnika koji su doprineli tome da Telekom Srbija bude ponos srpske ekonomije“, rekao je Predrag Ćulibrk.

Poželevši predstavnicima velikih kompanija da uspešno završe ovu i da na isti način počnu i novu godinu, generalni direktor je istakao  da je dosta toga i dalje pred nama. „Ove godine smo doneli odluku da zakoračimo u transformaciju fiksne infrastrukture, koja će biti bazirana na izgradnji optičke komunikacione mreže do korisnika, o čemu su i mediji izveštavali.  Potpisali smo ugovor sa kompanijom Huawei u vrednosti do 150 miliona evra koji će biti realizovan u naredne tri ipo godine. Investirali smo u izgradnju 4G mreže i do sada je pokriveno više od 120 gradova. U godini pred nama nameravamo da još intenzivnije investiramo u 4G tehnologiju“, zaključio je Predrag Ćulibrk.

Prisutnima se, pored generalnog direktora, obratio i direktor Funkcije za velike poslovne korisnike Branko Stefanović koji je izrazio zadovoljstvo prisustvom velikog broja ključnih partnera Telekoma Srbija. „Uveren sam da je Telekom Srbija svojom sveobuhvatnom podrškom doprineo uspešnoj poslovnoj godini svih naših partnera. Nastojaćemo da i dalje budemo prvo i jedino mesto na kojem će poslovni korisnici tražiti sve ono što im je potrebno kada razmišljaju u oblasti telekomunikacija i IT-a“, kazao je Stefanović.

Među dobitnicima nagrade „Biznis partner“ za 2016. godinu su JP Elektroprivreda Srbije, kompanije NIS i Huawei, Banca Intesa, Komercijalna banka, TV Pink, kao i Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane i Ministarstvo zdravlja.

slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk i predsednik Streljačkog saveza Srbije Nenad Putnik potpisali su sponzorski ugovor kojim će naša najveća telekomunikaciona kompanija u naredne dve godine pružati podršku aktivnostima ovog sportskog udruženja. Na svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora u prostorijama Telekoma Srbija prisustvovali su i srpski reprezentativci Zorana Arunović, Damir Mikec i Andrea Arsović. 

Detaljnije
slika

Kompanije Telekom Srbija, m:tel Crna Gorai m:telBiH organizovale su regionalno finale konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje - „Regionalni app izazov“. U regionalnom finalu učestvovali su srednjoškolci, pobednici državnih konkursa iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.  

Detaljnije
slika

Kompanija Telekom Srbija dobitnik je Svetosavske nagrade za izuzetan doprinos i kontinuirano ulaganje na polju obrazovanja koji su ostvareni tokom prethodne godine. Među vodećim projektima kompanije iz te oblasti posebno se izdvaja akcija „Stvaramo znanje“ u okviru koje je Telekom Srbija obezbedio informatičku opremu za 20 osnovnih škola širom Srbije. Poseban značaj tog projekta ogleda se u činjenici da je realizovan u godini kada je informatika postala obavezan predmet u svim osnovnim školama. Priznanje dodeljuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, pojedincima, institucijama, udruženjima i kompanijama za doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju dece.  

Detaljnije
slika

Finale ovogodišnjeg mts app konkursa na kom je proglašeno pet timova i pet najboljih aplikacija za mobilne uređaje održano je u beogradskom Startit centru. Prema oceni žirija, pobedu su odnele aplikacije: „Solve&Share“ i  „Eduno“ timova iz gimnazije „Bora Stanković“ iz Niša, aplikacija „ConTags“ tima iz gimnazije „Bolyai“ iz Sente, zatim aplikacija „Stories“ Luke Jovičića iz Matematičke gimnazije u Beogradu i aplikacija „Gde je problem?“ tima iz Šabačke gimnazije. Učenici, autori aplikacija nagrađeni su vrednim mobilnim telefonima, a istovremeno su se plasirali u regionalno finale konkursa pod nazivom „Regionalni app izazov“, gde će biti u prilici da se susretnu i takmiče sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Detaljnije
slika
mts-premijerno-predstavio-5G-tehnologiju.jpg

Konferencija “Teen Talk 2017” pod pokroviteljstvom mts-a, održana je 23. novembra u beogradskom Domu omladine. Peta po redu konferencija okupila je veliki broj javnih ličnosti iz oblasti komunikacija, psihologije, medija i filma koje su razgovarale na temu “What digital native generation wants?”, ali i o brojnim pitanjima koja muče današnje tinejdžere. 

Detaljnije