Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Kompanija Telekom Srbija dobitnik je Svetosavske nagrade za izuzetan doprinos i kontinuirano ulaganje na polju obrazovanja koji su ostvareni tokom prethodne godine. Među vodećim projektima kompanije iz te oblasti posebno se izdvaja akcija „Stvaramo znanje“ u okviru koje je Telekom Srbija obezbedio informatičku opremu za 20 osnovnih škola širom Srbije. Poseban značaj tog projekta ogleda se u činjenici da je realizovan u godini kada je informatika postala obavezan predmet u svim osnovnim školama. Priznanje dodeljuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, pojedincima, institucijama, udruženjima i kompanijama za doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju dece.

U ime kompanije Telekom Srbija, nagradu je primila direktorka Sektora za odnose s javnošću, Marija Bošković. „Velika nam je čast što se naša kompanija drugi put našla u društvu dobitnika Svetosavske nagrade. Zahvaljujem se za prepoznavanje značaja brojnih društveno odgovornih projekata koje Telekom Srbija sprovodi i na čije rezultate smo izuzetno ponosni. Prioritet kompanije predstavlja ulaganje u obrazovanje, koje zauzima centralno mesto u našoj strategiji. U prilog tome govori i činjenica da smo samo tokom 2017. godine podržali 45 projekata, sa ciljem stvaranja boljih uslova u oblasti obrazovanja, a da nam je vodeća aktivnost bila upravo projekat „Stvaramo znanje“, kojim je kompanija ujedno obeležila dvadesetogodišnjicu poslovanja. Na taj način, Telekom Srbija održava kontinuitet u stvaranju povoljnog ambijenta za lični i profesionalni razvoj mladih ljudi“, izjavila je Marija Bošković.

Krajem prethodne godine Telekom Srbija donirao je više od 3000 izdanja domaće i svetske književnosti školama širom Srbije. Tradicionalno neguje uspešnu saradnju sa Matematičkom gimnazijom i školama specijalizovanim za mlade talente. Pored podrške formalnom, kompanija doprinosi i razvoju neformalnog obrazovanja i usmerena je na podsticanje preduzetničkog duha kod najmlađih, kroz projekte „mts app konkurs“, „mts startap ubrzanje“ i saradnju sa studentskim organizacijama.

slika
slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika