Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Magazin „Diplomacy & Commerce“ dodelio je nagradu za humanitarni rad kompaniji Telekom Srbija, za njene filantropske aktivnosti u toku 2017. godine. Nagrada je uručena generalnom direktoru kompanije Predragu Ćulibrku na svečanosti povodom godišnjice magazina.

„Izuzetno smo ponosni na to što smo prepoznati kao neko ko se bavi humanitarnim radom. Zaista se trudimo da pomognemo i činimo to u okviru naših maksimalnih mogućnosti. Siguran sam da zajednički možemo i mnogo više toga da uradimo. Kao kompanija, mi ćemo nastaviti sa našim aktivnostima i humanitarni rad držati vrlo visoko među našim strateškim ciljevima sa željom da svi zajedno pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija“, rekao je Ćulibrk po prijemu nagrade.

Nagrade magazina „Diplomacy&Commerce“ dodeljene su povodom drugog rođendana ove publikacije koju izdaje Color Pres Grupa u saradnji sa londonskim magazinom „The Economist“. Nagrade dodeljuje stručni žiri, čiji su članovi predstavnici privrednih komora Srbije, Nemačke, Švajcarske, Italije, Slovenije, Hrvatske i drugih zemalja. Dobitnici nagrada su pojedinci i institucije koji su se u prethodnoj godini istakli u humanitarnom radu, korporativnoj odgovornosti, kao i unapređenju uslova poslovanja, bilateralne saradnje, civilnog društva i privrednog ambijenta u Srbiji.

slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika
slika

Kompanije Telekom Srbija, m:tel Crna Gorai m:telBiH organizovale su regionalno finale konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje - „Regionalni app izazov“. U regionalnom finalu učestvovali su srednjoškolci, pobednici državnih konkursa iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.  

Detaljnije
slika

Telekom Srbija dobitnik je najvišeg odlikovanja Srpske pravoslavne crkve, Ordena Svetog Save prvog stepena koji je danas Patrijarh srpski Gospodin Irinej uručio generalnom direktoru, Predragu Ćulibrku, u znak zahvalnosti za kontinuirano učešće ove kompanije u aktivnostima Srpske pravoslavne Crkve.

Detaljnije