Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje. Nagradu dodeljuje Telekom Srbija najboljim polaznicima Startap akademije, koja već više od 6 godina okuplja, pomaže i edukuje domaće startap preduzetnike. Program mts startap ubrzanje sprovodi se već drugu godinu za redom, kako bi se podržali perspektivni domaći preduzetnici i pospešilo kreiranje inovacija u Srbiji.

Preduzetnički tim „Boostowski“ razvio je aplikaciju koja obezbeđuje porast prometa i profitabilnosti maloprodajnih objekta unapređenjem prodajnih kapaciteta zaposlenih. Predstavnica tima izjavila je da za njih ova nagrada predstavlja dodatni podsticaj i vetar u leđa za dalji razvoj proizvoda. Tim „Matchday stickers“ kreirao je aplikaciju sa navijačkim stikerima za editovanje fotografija i videa, koja pruža dodatnu vrednost posetiocima sportskih događaja. Autori aplikacije, nakon dodele istakli su da im mts-ova nagrada izuzetno znači kako bi nastavili sa razvojnim procesom i plasirali proizvod na globalno tržište.

Petočlani žiri odlučio je da upravo njima budu dodeljena sredstva kao podsticaj za dalji razvoj njihovog poslovnog rešenja. Pored novčane nagrade, dobitnicima je obezbeđena mentorska podrška i besplatni servisi neophodni za razvoj digitalnih proizvoda – mts optički pristup internetu i cloud server.

„Već drugu godinu za redom dobili smo nove, perspektivne preduzetnike kojima će ova nagrada biti dodatna motivacija i vetar u leđa da hrabro krenu u izgradnju održivog poslovnog modela, ostvarivanja profita i otvaranja novih radnih mesta u jednoj od najperspektivnijih industrijskih grana u Srbiji. Naravno, pored ove novčane nagrade, spremni smo da ih i mentorski savetujemo u oblastima naše ekspertize, te tamo gde oni sami procene da im je potrebno“, izjavio je nakon dodele nagrada Milan Simić, izvršni direktor Telekoma Srbija za IT podršku i ICT servise.

Telekom Srbija prepoznaje tehnološko preduzetništvo kao značajnu razvojnu priliku Srbije i u saradnji sa drugim organizacijama i inicijativama deluje na stvaranju uslova za bržu i sveobuhvatnu digitalnu transformaciju društva. Kompanija je od 2016. godine nacionalni partner Startit centara širom zemlje, u kojima udruženje Startit sprovodi svoje edukativne programe, organizuje stručne konferencije, meetupove i druge specijalizovane događaje.

Pored Telekoma Srbija, kvalitetan i posvećen rad Startita u oblasti razvoja startap ekosistema u Srbiji, prepoznala je nedavno i jedna od vodećih svetskih IT kompanija - Google, izabravši Startap akademiju kao prvog partnera u Evropi za sprovođenje njihove Launchpad platforme – programa namenjenog startapovima u ranoj fazi.

slika
slika
slika
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika
slika

Kompanije Telekom Srbija, m:tel Crna Gorai m:telBiH organizovale su regionalno finale konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje - „Regionalni app izazov“. U regionalnom finalu učestvovali su srednjoškolci, pobednici državnih konkursa iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.  

Detaljnije
slika

Telekom Srbija dobitnik je najvišeg odlikovanja Srpske pravoslavne crkve, Ordena Svetog Save prvog stepena koji je danas Patrijarh srpski Gospodin Irinej uručio generalnom direktoru, Predragu Ćulibrku, u znak zahvalnosti za kontinuirano učešće ove kompanije u aktivnostima Srpske pravoslavne Crkve.

Detaljnije
slika