Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Ako verujete u sebe, u svoju ideju, ako ste uporni i ne odustajete i želite da zajedno kreiramo bolju sadašnjost i oblikujemo još bolju budućnost, pokrenite se! Postanite pokretači!

U osam Starit centara širom Srbije naučićete kako da razvijete poslovnu ideju, da pokrenete svoj biznis i da se umrežite sa mladima koji dele iste izazove. U Startitu imate priliku da se edukujete i informišete o svim pravim stvarima i načinima kako da postignete uspeh. Oni znaju da vas upute kako da tehnologiju upotrebite tako da radi za vas. Savladaćete i veštine kako da predstavite svoju ideju i investitora ubedite da uloži u vaš proizvod. U Startit centrima učite se da budete svoj gazda i da steknete sva znanja tako da imate odlično plaćen posao u Srbiji.

Telekom Srbija i Startit dele zajedničku viziju – da se do 2020. godine, kroz raznovrsne programe u Srbiji obuči 100.000 IT stručnjaka koji će svoja poslovna rešenja da razvijaju u zemlji.

Zoja Kukić, suosnivač Startit-a i jedan od pokretača Telekoma Srbija objašnjava na koji način Startit funkcioniše i kako zadržava mlade ljude u Srbiji.

slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika
slika

Kompanije Telekom Srbija, m:tel Crna Gorai m:telBiH organizovale su regionalno finale konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje - „Regionalni app izazov“. U regionalnom finalu učestvovali su srednjoškolci, pobednici državnih konkursa iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.  

Detaljnije
slika

Telekom Srbija dobitnik je najvišeg odlikovanja Srpske pravoslavne crkve, Ordena Svetog Save prvog stepena koji je danas Patrijarh srpski Gospodin Irinej uručio generalnom direktoru, Predragu Ćulibrku, u znak zahvalnosti za kontinuirano učešće ove kompanije u aktivnostima Srpske pravoslavne Crkve.

Detaljnije