Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

CROWNE-PLAZZA-BIZNIS-PARTNER2018-376.jpg

Svečana dodela Regionalnih nagrada BIZNIS PARTNER 2018 održana je 19. juna u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Ova godišnja nagrada kreirana je još 1995. godine sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate a izrasla je u prestižno poslovno i javno priznanje Regiona.

Svečanoj ceremoniji dodele nagrada prisustvovali su predstavnici kompanija, državne uprave i diplomatskog kora a prisutne goste je ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave pozdravio državni sekretar Zoran Kosanović.

Telekom Srbija je dobitnik specijalne nagrade BIZNIS PARTNER PLUS za iskazan najviši stepen društvene odgovornosti. Poslovnu izuzetnost kompanije Telekom Srbija najbolje su prepoznali i ocenili poslovni partneri i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja. Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih dobijenih rezultata koji su potvrdili da je Telekom Srbija na tržištu prepoznat kao lider u oblasti telekomunikacionih usluga.

Visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavanja poslovnih partnera i klijenata, briga o zaštiti životne sredine i društvena odgovornost su neki od parametara na osnovu kojih je postala snažan oslonac razvoju lokalne zajednice, doprinela ekonomskom prosperitetu i svakako zaslužuje Specijalnu nagradu BIZNIS PARTNER PLUS 2018.

slika
slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika