Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Ako veruješ u uspeh naše reprezentacije na SP u fudbalu, ako želiš sa svima da podeliš tu svoju strast, i da pokažeš da i ti daješ podršku za njihovu pobedu, pokreni se! Preuzmi sa Google play i App store aplikaciju Matchday Stickers i navijaj za našu reprezentaciju! Navijaj i za druge, omiljene timove!

Mladi srpski startap Matchday Stickers osmislio je uoči Mundijala aplikaciju za postavljanje navijačkih stikera na fotografije i klipove sa temom fudbalskog prvenstva. Nedavno su osvojili prvu nagradu u okviru projekta Telekoma Srbija mts startap ubrzanje, što im je u velikoj meri pomoglo da aplikaciju završe tačno na vreme.

Pogledajte u videu kako da putem ove aplikacije podržite timove za koje navijate. Zajedno sa ovim pokretačima pokrećemo i naše navijače!

slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika
slika

Kompanije Telekom Srbija, m:tel Crna Gorai m:telBiH organizovale su regionalno finale konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje - „Regionalni app izazov“. U regionalnom finalu učestvovali su srednjoškolci, pobednici državnih konkursa iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.  

Detaljnije
slika

Telekom Srbija dobitnik je najvišeg odlikovanja Srpske pravoslavne crkve, Ordena Svetog Save prvog stepena koji je danas Patrijarh srpski Gospodin Irinej uručio generalnom direktoru, Predragu Ćulibrku, u znak zahvalnosti za kontinuirano učešće ove kompanije u aktivnostima Srpske pravoslavne Crkve.

Detaljnije