Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Ako si otvoren, radoznao, smeo, ako se ne bojiš da iskoračiš u nepoznato, da istražuješ i ne plašiš se neuspeha, pokreni se! Pokreni sebe, pokreni stvari, pokreni druge ljude – postani pokretač.

Ako si srednjoškolac i znaš da programiraš, ako te zanimaju aplikacije i imaš dobru ideju i želju da se takmičiš sa vršnjacima, napravi tim, prijavi se na jesen i učestvuj na „mts app konkursu“. Telekom Srbija već sedam godina za redom organizuje ovaj konkurs za Android i IOS platforme za sve srednjoškolce matematičkih i informatičkih odeljenja. Osvoji vredne nagrade – najnovije mobilne uređaje ili put u neku svetsku metropolu! Neka aplikacija tvog tima bude IN među vršnjacima!

Pokreni se! Postani pokretač Telekoma Srbija.

Luka Pavlović i Nikola Ilić iz gimnazije „Bora Stanković“ iz Niša i Luka Jovičić iz Matematičke gimnazije u Beogradu koji su već postali poznati kao Telekomovi pokretači, govore o svojim iskustvima stečenim na „mts app konkursu“.

slika
slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika