Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Mnogo toga uzimamo zdravo za gotovo, čak i u veoma dinamičnim i inovativnim oblastima kao što je IT, a zapravo uvek postoji prostor za poboljšanja – to je osnova priče Đorđa Vanjeka, suosnivača startapa Cactomain – web platforme za lakše registrovanje i upravljanje internet domenima.

Radeći sa Nikolom Ristićem na drugim IT projektima, zajedno su došli do zaključka da u procesu registracije domena ima prostora za brojna unapređenja, od korisničkog iskustva do transparentne naplate servisa. Verovali su da upravo oni mogu da reše te probleme pokretanjem posebne platforme koja će pružiti iskustvo jednostavnog i brzog otvaranja internet domena, bez dodatnih skrivenih troškova.

Cactomain je jedan od pobednika prvog mts startap ubrzanja, programa kojim Telekom Srbija nastoji da podrži pokretače inovativnih poslovnih rešenja u našoj zemlji.

Tri godine nakon pokretanja startapa, Cactomain danas ima bazu zadovoljnih korisnika i partnere iz Francuske, sa kojima sarađuju na daljem usavršavanju platforme, širenju na druga tržišta i druge korisničke niše.

Đorđe budućim pokretačima poručuje da uvek treba da veruju u ideju koja ih pokreće, kao i da moraju da budu istrajni kako bi je realizovali i napravili uspešan proizvod koji će drugi želeti da koriste.

slika
slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika