Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika


Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i generalni direktor kompanije „Telekom Srbija“ Predrag Ćulibrk potpisali su Protokol o saradnji na osnovu kojeg će svi zaposleni u Ministarstvu moći da koriste usluge ove kompanije po povoljnijim uslovima.

„Protokol će zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova omogućiti olakšice u vezi sa mobilnom telefonijom, internetom i korišćenjem drugih servisa „Telekoma Srbija“. Ovo preduzeće odobrilo je, između ostalog, i posebnu pogodnost za svakog pripadnika MUP-a, koji će kroz pripejd kartice u narednih šest meseci u vidu bonusa dobijati po 1.000 dinara mesečno“ rekao je Stefanović.

Kao što je pojasnio ministar, na ovaj način svaki pripadnik Ministarstva dobiće od „Telekoma Srbija“ 6.000 dinara kroz pripejd kartice u narednih šest meseci.

„To je svakako značajno za budžet pripadnika MUP-a i njihovih porodica, ali je i gest poverenja i dobre saradnje između Ministarstva unutrašnjih poslova i renomirane domaće kompanijom „Telekom Srbija“. Naša dosadašnja dobra saradnja ogleda se u 18 različitih projekata i ugovora vezanih za razvoj mobilne i fiksne telefonije, interneta i interne komunikacije unutar Ministarstva“ rekao je Stefanović, koji se zahvalio direktoru i zaposlenima u „Telekomu Srbija“.

Stefanović je, podsećajući na konferenciju o visokotehnološkom kriminalu, koju je MUP organizovao prošle sedmice u Beogradu, istakao da Ministarstvo radi zajedno sa domaćim kompanijama na informacionoj bezbednosti i zaštiti podataka, ali i na tome da kroz razvoj digitalne mreže i novih vrsta komunikacija učini da sajber bezbednost u Srbiji bude što bolja.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova svakog dana ozbiljno razmišlja o tome koje nove napredne tehnologije možemo da koristimo. Hoćemo da se oslonimo na znanje našeg sektora, koji se bavi visokom tehnologijom i informatikom, ali i da sarađujemo sa domaćim državnim kompanijama koje su svoj rad usmerile ka tome da Srbija bude bezbednija“, naveo je Stefanović.

Generalni direktor preduzeća „Telekom Srbija“ Predrag Ćulibrk istakao je da ta kompanija i Ministarstvo unutrašnjih poslova dugi niz godina neguju izuzetno kvalitetnu i profesionalnu saradnju.

„To potvrđuje i činjenica da je Ministarstvo unutrašnjih poslova najveći korisnik naših usluga i po prihodu i po ukupnom broju servisa koje koristi. Želim da se zahvalim, pre svega potpredsedniku Vlade i ministru unutrašnjih poslova Stefanoviću, ali i svim zaposlenima u MUP-u što spadaju u red korisnika koji redovno izmiruju svoje obaveze prema „Telekomu Srbija““, istakao je Ćulibrk.

Prema njegovim rečima, kompanija „Telekom Srbija“ se trudi da uzvrati ukazano poverenje kvalitetom i efikasnošću u uspostavljanju i održavanju servisa.

„Želja nam je da izuzetno dobru saradnju podignemo na još viši nivo. Prepoznat je obostrani interes čiji je rezultat Protokol o saradnji koji smo danas potpisali“, rekao je Ćulibrk.

On je objasnio da Protokol definiše pogodnosti koje će zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova imati u odnosu na aktuelne kampanje koje „Telekom Srbija“ nudi svojim korisnicima.

„Te pogodnosti se, pre svega, odnose na bonus pretplate u iznosu od jednog dinara za različite servise, koje naša kompanija pruža. Broj bonus pretplata se kreće od jedne do tri, u zavisnosti od vrste servisa koju zaposleni želi da ima od „Telekoma Srbija“, kao i trenutnog korišćenja naših usluga“, precizirao je Ćulibrk.

On je dodao da Protokol obuhvata i posebne pogodnosti, koje se odnose na pripejd servise.

„Nadam se da će zaposleni u MUP-u prepoznati pogodnosti koje mogu da ostvare zahvaljujući ovom Protokolu. Ideja nam je da im omogućimo da dodatno uštede u svom kućnom budžetu, a istovremeno dobiju najkvalitetnije servise i usluge“, zaključio je Ćulibrk.

slika
slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika