Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Kompaniji Telekom Srbija uručena je zahvalnica Ministarstva kulture zbog podrške koju kompanija pruža institucijama i pojedincima u procesu digitalizacije u oblastima umetnosti i kulture.

Na svečanosti u Narodnom muzeju u Beogradu, zahvalnicu je u ime Telekoma Srbija primio Milan Simić, izvršni direktor za IT podršku i ICT servise.

Milan Simić je tom prilikom rekao da kompanija već godinama na različite načine pruža podršku procesu digitalizacije u domenu kulture, navodeći u tom kontekstu primere partnerskih projekata kao što su digitalizacija riznice manastira Hilandar, Virtuelni muzej Mihajla Pupina i 4D multimedijalnu projekciju „Teslin vremeplov“.

„Sa Ministarstvom kulture nedavno smo potpisali sporazum kojim je ta podrška podignuta na jedan sistematičan nivo. Ponosni smo na ovu Zahvalnicu, koja nam je dobar pokazatelj u kom pravcu treba i dalje da idemo“, dodao je on.

Zahvalnice su na svečanosti uručene i predstavnicima državnih organa, ustanova kulture, kompanija, obrazovnih institucija i pojedincima na pomoći i podršci u sprovođenju procesa digitalizacije. Uručenju zahvalnica prethodilo je i potpisivanje Pravilnika o digitalizaciji kulturnog nasleđa.

slika
slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika