Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika


U okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ kompanija Telekom Srbija je građanima opštine Savski venac donirala WIFI drvo sa zonom besplatnog interneta u parku Manjež.

Wi-fi drvo omogućava istovremeno povezivanje do 300 korisnika u prečniku od 150 metara, a opremljeno je i priključcima za punjenje mobilnih telefona i predstavlja novi ukras ovog parka.

Direktor Sektora za bežičnu pristupnu mrežu Telekoma Srbija , Đorđe Marović prisustvovao je puštanju u rad WiFI zone u parku Manjež i tim povodom izjavio da je ovaj uređaj nastao kao plod saradnje inženjera, dizajnera i konstruktora:

„WIFI drvo je dizajnirano tako da može da se uklopi i u trgove i u parkove jer on pored svoje namene da građanima omogući besplatan internet služi i kao ukras u gradovima u kojima se postavi. Ponosni smo na činjenicu da je ovo drvo domaći proizvod jer su ga u potpunosti izradili inženjeri Telekoma Srbija i partnerskih firmi.“

Pored Savskog venca, kompanija Telekom Srbija je u sklopu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, ove godine donirala WIFI drvo i opštinama Blace I Vranje.

slika
slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika