Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

SLIKA

Kampanja pod nazivom „Niste sami“, čiji je cilj prevazilaženje predrasuda prema mladim osobama sa psihičkim problemima kao i mladim osobama sa invaliditetom, pokrenuta je pod pokroviteljstvom predsednice Narodne skupštine, Unicefa, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kao i nekoliko kompanija, među kojima je Telekom Srbija.

Na uvodnoj konferenciji, u Domu Narodne skupštine, Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija, istakao je značaj uključivanja poslovnog sektora u kampanju koja se bavi ovom temom.

„Zadovoljstvo mi je što dolazim iz kompanije koja je ovu vrstu društvenog problema prepoznala odavno, te kroz svoje filantropske programe podržava veliki broj udruženja marginalizovanih društvenih grupa, osoba sa smetnjama u razvoju ili psihičkim poremećajima kao i osoba sa invaliditetom. Pored donatorskih aktivnosti, u saradnji sa brojnim udruženjima, obezbeđujemo besplatan internet kao i besplatno korišćenje 0800 linija za pomoć gde osobe sa raznim problemima mogu da se jave kako bi dobile savete i informacije iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite, prava i obrazovanja sve u cilju njihovog aktivnog uključivanja u društvenu zajednicu“, rekao je Ćulibrk.

Kroz seriju tribina u šest gradova Srbije, stručnjaci iz ove oblasti će istaći važnost učešća svih aktera društva u socijalizaciji mladih ljudi sa psihičkim poremećajima i invaliditetom sa ciljem da se unaprede mogućnosti da te osobe postanu ravnopravni članovi zajednice. Na tribinama će učestvovati i mladi sa ovim problemima, njihovi članovi porodice kao i poznate ličnosti kako bi se povećala vidljivost takvih osoba koje često nailaze na sveopšte nerazumevanje okoline.

slika
slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika