Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Beograd, 14.11.2018. – U prostorijama Radio-televizije Srbije potpisan je protokol o saradnji između RTS-a i Telekoma Srbija koji predviđa zajedničku produkciju naučnog i serijskog programa najvišeg kvaliteta. Sporazum su potpisali generalni direktor Radio-televizije Srbije Dragan Bujošević i generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk.

Rezultat zajedničkog rada će gledaocima biti dostupan na TV ekranima tokom 2019. godine, kada će prva sa emitovanjem početi serija „Pet“, jedna od šest domaćih serija koje će biti realizovane u sklopu ovog partnerskog poduhvata. Ostale serije će se emitovati kako na kanalima Radio-televizije Srbije tako i na novom premijum kanalu Superstar, koji je u ponudi mts TV-a.

Ljubitelji nauke će na novom kanalu „RTS Nauka“ imati prilike da uživaju u satima novog i kvalitetnog naučnog, školskog i obrazovnog sadržaja pre svega domaće produkcije, ali i u najboljem inostranom programu. Kanal „RTS Nauka“ približiće gledaocima mts TV-a svet nauke, istraživanja i živopisnih eksperimenata primenjujući iskustva i znanja najboljih svetskih naučnih kanala.

"Tri i po godine čekam ovakav sporazum između RTS-a i Telekoma, koji su po meni prirodni saveznici. RTS jeste lider u proizvodnji domaćeg serijskog programa, a sada će zajedno sa Telekomom, tu poziciju dodatno da učvrsti. Nadam se da se saradnja Telekoma i RTS-a neće zaustaviti samo na proizvodnji serija i Naučnog kanala, već i u zajedničkoj strategiji kupovine i emitovanja sportskih sadržaja", izjavio je generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević.

„Ubrzani razvoj tehnologije snažno je uticao na televiziju, promenio je način na koji gledamo program, kao i uređaje na kojima to radimo. Koliko god nam je tehnologija važna i korisna, na kraju se ipak sve svodi na to šta gledamo, pri čemu su najbolje domaće serije i naučni program uvek postavljali visoke standarde za televizijske stvaraoce i predstavljali uživanje za televizijske gledaoce. Upravo zato smatramo da sadržaj, posebno domaći premijum sadržaj, predstavlja jedan od važnijih stubova za ostvarenja naše buduće strategije i ubrzanog razvoja u segmentu Interneta i multimedije. U sportskom sadržaju smo već odavno učvrstili svoju poziciju, tako da sada želimo da uzmemo aktivnu ulogu i u drugim segmentima. Uvereni smo da je RTS pravi partner i potpisivanjem ovog Protokola postavljamo nove temelje za našu dugogodišnju uspešnu saradnju u koprodukciji domaćih serija koje će početi da se emituju već od sledeće godine. Planiramo da ih emitujemo na našem novom kanalu Superstar, koji od sutra počinje da se emituje i za koji verujemo da će naići na pozitivne reakcije naših korisnika. Istovremeno, raduje nas elan kojim pristupamo zajedničkom radu na novom naučnom kanalu koji će, siguran sam, biti nešto potpuno novo na našem tržištu. Ukoliko uspemo da realizujemo ono što planiramo, a uveren sam da hoćemo, i jedna i druga kuća će svakako ostvariti i svoj komercijalni interes kroz ovu saradnju“, izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk.

Novi kanal SuperStar na kome će, pored ostalog, biti emitovane i serije rađene u partnerstvu sa Radio-televizijom Srbije dostupan je korisnicima mts TV-a na kanalu 103 od 15. novembra.

slika

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju pružanja podrške talentovanim srednjoškolcima u kreiranju aplikacija za  mobilne uređaje, kompanija Telekom Srbija predstavila je u beogradskom Startit centru osmi mts app konkurs.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika

Preduzetnički timovi „Boostowski“ i „Matchday stickers“ pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja, inovativnost, kao i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru programa mts startap ubrzanje.

Detaljnije
slika
slika
slika

mts je prvi operator u Srbiji koji je predstavio novu, petu generaciju mreže za mobilnu telefoniju, čije će napredne karakteristike doneti značajan pomak u svetu digitalnih komunikacija.

Detaljnije
slika
slika

Kompanije Telekom Srbija, m:tel Crna Gorai m:telBiH organizovale su regionalno finale konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje - „Regionalni app izazov“. U regionalnom finalu učestvovali su srednjoškolci, pobednici državnih konkursa iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.  

Detaljnije