Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

 

U preko dvadeset gradova širom Srbije dostupni su Vam naši Biznis centri i korneri namenjeni isključivo poslovnim korisnicima. U mts Biznis centrima i kornerima naši Savetnici za poslovne korisnike će na stručan i profesionalan način sagledati Vaše potrebe i predložiti odgovarajuće usluge mobilne telefonije, Interneta i fiksne telefonije.

 

mts Biznis centri

slika

mts Biznis centar Beograd

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 16

slika

mts Biznis centar Novi Sad

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 82

mts Biznis korneri

slika

Iskusni Savetnici za male
poslovne korisnike

slika

Uštedite vreme, zakažite
sastanak u terminu koji
Vam odgovara

slika

Personalizovana ponuda
za unapređenje Vašeg
poslovanja

slika

20 lokacija
širom Srbije

Zakažite sastanak u terminu koji Vama najviše odgovara i posetite nas u najbližem Biznis centru ili korneru bez čekanja u redu. Odaberite Vaš grad iz padajućeg menija i prikazaće Vam se neophodni podaci kako biste lako došli do nas.

mts Biznis centar
Adresa:

Bulevar umetnosti 16

Radno vreme:

ponedeljak-petak 08-18h, subotom 09-14h

Rekli su o nama

slika

"MSK FAMILY preduzetničku radnju osnovali smo 2010. godine u Vranju, a naša osnovna delatnost je izrada čeličnih i ostalih konstrukcija. Bavimo se i izradom bravarije, limarije, stolarije, kao i izvođenjenjem svih vrsta završnih građevinskih i građevinsko-zanatskih radova u zemlji i inostranstvu po principu "ključ u ruke". Kao što se trudimo da gradimo odnos poverenja i sigurnosti sa poslovnim saradnicima, uz garanciju kvaliteta usluga, bilo nam je važno da za svoj posao odaberemo moderna i pouzdana telekomunikaciona rešenja. Uz BizPaket smo smanjili troškove razgovora povezivanjem fiksnih i mobilnih linija uz siguran i neograničen Internet. BizPaket doprinosi da naše poslovanje bude kvalitetnije i efikasnije, uz mogućnost promena fleksibilnih opcija."

MSK Family - PR
Dragačevska 15
Vranje

slika

"U porodičnom frizerskom ateljeu Figaro, osnovanom 1. maja 1985. godine u Požarevcu, bavimo se frizerskim i kozmetičkim uslugama, kao i edukacijom mladih frizera. Svojim mušterijama i učenicima želeli smo da pružimo ugodan boravak uz korišćenje brzog Interneta, a svojim zaposlenima besplatne razgovore u mobilnoj i fiksnoj mreži. Zahvaljujući rešenju BizPaket Telekoma Srbije, mušterije uživaju u velikim brzinama Interneta, povezali smo zaposlene i sada besplatno razgovaramo između fiksnih i mobilnih linija u timu. Odbrali smo najnovije modele telefona uz povoljne tarife i znatno smanjili troškove uz jedan mesečni račun. Izuzetno smo zadovoljni BizPaketom i rado ga preporučujemo našim prijateljima i saradnicima."

Figaro
Čede Vasovića 8
Požarevac