Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika
 

Uživajte u više roming minuta, u neograničenim minutima ka svim mrežama, SMS porukama i u još više 4G Interneta uz BizMax i BizMax Plus tarife.

  • Više DATA saobraćaja u svim BizMax tarifama,
  • Više poziva u romingu
  • Neograničeni minuti i SMS poruke u nacionalnom saobraćaju uz BizMax Plus tarifu
  • Minuti ka svim mrežama za BizMax/BizMax Plus tarife sada uključuju i pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama m:tel Crna Gora i m:tel Republika Srpska
BizMax

Minuti ka svima

2500

Dodatni minuti mts i fiksna

Neograničeno *

Dodatni inuti u grupi

Neograničeno

SMS

2500

Internet

Neograničen

Roming

10 25 minuta

10 SMS

Mesečna naknada

5.998,80 din.

naruči
BizMax Plus

Minuti ka svima

Neograničeno

Dodatni minuti mts i fiksna

Neograničeno *

Minuti u grupi

Neograničeno

SMS

Neograničeno

Internet

Neograničen

Roming

25 40 minuta

25 SMS

Mesečna naknada

7.999,20 din.

naruči
 

Minuti ka svim mrežama

Minuti ka svim mrežama podrazumevaju minute ostvarene u domaćem saobraćaju ka svim fiksnim i mobilnim linijama/brojevima, izuzev poziva ka negeografskim kodovima. Neutrošeni minuti i SMS poruke ne mogu se preneti u naredni mesec. Količina saobraćaja ne može biti veća od dvostruke količine saobraćaja uračunate u mesečnu naknadu.

 

Međunarodni pozivi

Minuti ka svim mrežama u okviru mesečne naknade za BizMax i BizMax Plus tarife podrazumevaju i međunarodne pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama u sledećim zemljama: Austrija(m:tel Austrija), Belgija, Danska, Finska, Francuska, Holandija, Hong Kong, Indija, Irska, Italija, Izrael, Južnoafrička Republika, Kanada, Kina, Kipar, Mađarska, Malta, Meksiko, m:tel Crna Gora i m:tel RS, Novi Zeland, Poljska, Rumunija, SAD, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Biz InoCall usluga, koja omogućava veoma povoljne međunarodne razgovore, uključena je u mesečnu naknadu u okviru BizMax i BizMax Plus tarifa.

 

Roming saobraćaj

Minuti za odlazni i dolazni saobraćaj u romingu i SMS poruke u romingu u okviru mesečne naknade: BizMax (10 25 minuta i 10 SMS) i BizMax Plus (25 40 minuta i 25 SMS), mogu se koristiti u sledećim zemljama: Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka, Crna Gora, Danska, Estonija, Farska ostrva, Finska, Francuska, Gibraltar, Grčka, Holandija, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kipar, Letonija, Linheštajn, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Moldavija, m:tel Crna Gora i m:tel RS,Nemačka, Norveška, Ostrvo Gurnsey (Velika Britanija), Isle of Man (Velika Britanija), Poljska, Portugalija, Rumunija, San Marino, Slovačka, Slovenija, Španija, Švajcarska, Švedska, Turska, Velika Britanija.

 

Dodatni minuti

Uz BizMax i BizMax Plus tarife, nakon potrošenih minuta ka svim mrežama, dobijate 5.000 minuta za razgovore u mts mreži i ka fiksnim mrežama u domaćem saobraćaju koje ne možete preneti u naredni mesec. mts zadržava pravo da naplati dodatno ostvareni saobraćaj po ceni za odabrani tarifni profil u slučaju potrošenih više od 5.000 minuta u toku jednog obračunskog perioda, kako bi se obezbedio kvalitet usluge u okviru raspoloživih kapaciteta i standardnog kvaliteta usluga koji je zagarantovan Opštim uslovima.

 

Neograničen Internet

U okviru BizMax i BizMaxPlus tarifa nemate dodatni trošak za Internet, jer nakon potrošenog saobraćaja iz naknade (BizMax10 GB 15 GB, BizMaxPlus25 GB 40 GB) možete do kraja meseca koristiti Internet neograničeno i besplatno, ali sa smanjenom brzinom protoka (do 64 kb/s). Ukoliko želite da do kraja meseca koristite Internet po maksimalnoj brzini protoka na raspolaganju su Vam Internet Plus tarifni dodaci.

 

Neograničeno *

Količina saobraćaja iznosi 5000 minuta/5000 SMS poruka. Neograničeni minuti i SMS poruke se ne prenose u naredni mesec, već se svakog meseca dodeljuje nova količina od 5000 minuta i 5000 SMS poruka.

 

GO4YU Calling - Talk&Text aplikacija

Pozivi i SMS ka 076 GO4YU Calling brojevima

  • minut razgovora - 1,20 dinara,
  • SMS poruka - 1,20 dinara,
  • uspostava veze - 7,20 dinara

Sve cene su prikazane u dinarima, sa PDV-om.