Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Hoteli

Vaši gosti mogu da uživaju u velikom broju domaćih i inostranih TV kanala sa informativnim, filmskim, muzičkim, sportskim, zabavnim, dečijim i dokumentarnim sadržajima. U okviru IPTV usluge emituje se i veliki broj radio kanala.

Osnovni paket Mini paket

Budite u toku! Uz našu ponudu, gostima u Vašem hotelu će biti dostupni najraznovrsniji domaći i strani televizijski kanali! 
U okviru Osnovnog paketa naše TV hotelske ponude, pored TV kanala emituju se i radio kanali, koji se biraju na isti način kao i TV kanali.

Ukoliko se odlučite za izbor sadržaja TV programa sa najgledanijim kanalima za goste Vašeg hotela, tu je naš Mini paket koji možete koristiti nezavisno od korišćenja nekog drugog paketa u okviru ove IPTV ponude.

 
Osnovni paket
slika Info kanal

Ponuda mts, informacije i novosti

100
slika RTS 1

RTS 1 - nacionalni javni servis
Radio-televizija Srbije - prvi program. Ima teletext.
www.rts.rs

101
slika RTS 2

RTS 2 - nacionalni javni servis
Radio-televizija Srbije - drugi program. Ima teletext.
www.rts.rs

102
slika O2.TV

Televizija koja ide u korak sa duhom mladom publikom i promoviše moderne, zabavne, visoko-energetske programe. Gledaoci će se razdrmati uz adrenalinske, žestoke, opasne, zastrašujuće, provokativne, sportske i komične avanture televizijskih junaka, dok će moći da predahnu uz O2 TV vesti.

104
slika Prva

PRVA Srpska Televizija je program sa brojnim informativnim, sportskim, filmskim, serijskim i zabavnim sadržajima. Ima teletext.
www.prva.rs

105
slika TV Pink

TV PINK
TV Pink proizvodi i emituje domaći i strani program visokog kvaliteta, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-muzički i talk-show program, najmodernije reality-show programe, kao i svakodnevne centralne informativne emisije i političke duele. Ima teletext.
www.rtvpink.com

106
slika Happy TV

HAPPY TV 
Happy TV je televizija sa nacionalnom frekvencijom. Emituje program zabavnog karaktera, filmove, talk-show emisije i kratke humorističke forme u intervalu od 14 do 10 h. Ima teletext.
www.happytv.tv

107
slika Pink 2

Pink 2
Pink 2 kanal emituje moderan i zabavan program sa konceptom koji sadrži informativne, zabavno-muzičke, sportske I raznovrsne filmske sadržaje. 
www.rtvpink.com

108
slika Pink 3 Info

Ex YU info
Program namenjen onima koji žele da tokom celog dana budu najbolje informisani, a uveče da uživaju u atraktivnom filmskom programu. 
www.rtvpink.com

109
slika RTS 3

RTS 3 - format slike 16:9 
RTS 3 emituje kulturne sadržaje visoke umetničke vrednosti.
www.rts.rs

110
slika TV Nova

TV Nova - format slike 16:9 
Najsavremenija medijska kuća na Balkanu, jedina koja proizvodi i emituje celokupan program u HD rezoluciji. Na programu ćete naći vrhunske domaće i strane produkcije, informativni program baziran na pravovremenom i objektivnom novinarstvu i bogat zabavni program oblikovan po vrhunskim, svetskim standardima. Nova.rs...očekujte više. 
www.nova.rs

111
slika Studio B

Studio B
Studio B je nezaobilazni servis Beograđana. Sve što čini život, problemi i potrebe stanovnika Beograda, 24 sata programa, sa vestima, kontakt i talk-show programima, muzikom, filmovima, serijama i dokumentarnim programima. Ima teletext.
www.studiob.rs/tv

113
slika Prva MAX

Maksimalno zabavan program, uzbudljive i napete serije i filmovi,  kao i kvalitetne  porodične emisije – maksimalno Prva - Prva Max.
prvamax.prva.rs

114
slika Dečija TV

Dečija TV je specijalizovana dečija televizija  posebno koncipirana za uzrast dece do deset godina sa primarnim ciljem da informiše i edukuje decu, ali i da ih zabavi uz izbor sadržaja prilagođenom njihovom uzrastu. Televizija sa programom koji zabavlja, podstiče igru, maštu, koji podučava.

122
slika Ženska TV

"Ženska TV" je prvi domaći kablovski lifestyle kanal koji svojim sadržajima pokriva najširi spektar tipično ženskih, ali i ne samo ženskih interesovanja.
www.zenska.tv

124
slika Agro TV

Prvi specijalizovani domaci televizijski kanal posvećen temama iz poljoprivrede koje su prilagođene oku profesionalca ali i običnih gledalaca.
Agro TV u programskoj shemi obuhvata preko dvadeset raznovrsnih tv formata sopstvene i licencne produkcije koji pokrivaju sve segmente agrara ali i drugih oblasti.
www.agrotv.net

126
slika BTV

Kanal BTV pruža najaktuelnije informacije iz zemlje i regiona.

127
slika Koreni

Koreni su  kanal  kolažnog tipa, sa posebnim naglaskom na informacije i teme sa Kosova i Metohije.Kanal emituje program na srpskom i albanskom jeziku.

128
slika TV Hram

Program TV Hram zasnovan je na sadržajima iz oblasti duhovnosti, kulture, istorije i tradicije.

129
slika TV K::CN

TV K::CN
TV K::CN u svom programskom konceptu sadrži informativni, filmski i dečiji program, obogaćen interesantnim kulturno zabavnim sadržajima, serijama i muzičkim programom.
www.tvkcn.net

130
slika Balkan TV

Balkan TV Novi Sad  je moderan, savremen, urban medij koji je otvoren prema svim gledaocima, a ima za cilj da građane informiše, obrazuje i zabavi. Najvažniji segment medijske produkcije i okosnicu programskih sadržaja čine informativne emisije, a prednost u svim programskim sadržajima imaju svakodnevni životni problemi građana, teme od javnog interesa, afirmacija ljudskih prava, negovanje multinacionalnog karaktera našeg društva itd.

144
slika TV Mreža Most

Domaći kablovski kolažni 
Kanal iz Zvečana dostupan je na celoj teritoriji Republike Srbije.
www.tvmost.info

167
slika Film Klub

Filmski - domaći

200
slika Pink Premium

Filmski - hollywood
Najveći svetski filmski blokbasteri i najbolje serije nove produkcije. 24 časa najkvalitetnijeg filmskog programa na jednom kanalu.
www.rtvpink.com

202
slika Pink Movies

Filmski - hollywood
Pink Movies je kanal na kome se emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz svog vremena. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

203
slika Pink Action

Filmski - hollywood
Pink Action je kanal koji je baziran isključivo na holivudskoj filmskoj produkciji, tako da ljubitelji Švarcenegera, Stalonea, Van Dama, Stivena Sigala i najbolje filmske akcije mogu 24 časa da uživaju u atraktivnom programu.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

204
slika Pink Thriller

Kanal Pink Thriler obuhvata sve vrste najuzbudljivijeg filmskog žanra akcioni, psihološki, politički i horor trileri. Neizvesnost koja traje.
www.rtvpink.com

205
slika Pink Comedy

Filmski - hollywood
Porodične i romantične komedije, parodije, najbolji komičari današnjice. Filmski program koji će vas nasmejati.
www.rtvpink.com

207
slika Pink Classic

Filmski - hollywood
Namenjen je ljubiteljima najboljih filmova nastalih od tridesetih do osamdesetih godina. Izbor je neiscrpan, pa će ljubitelji dobrih starih filmova uživati kada god im se pruži prilika jer se i ovaj program emituje 24 časa dnevno i svih 365 dana u godini. 
www.rtvpink.com

208
slika Pink Western

Filmski - hollywood
Kanal je namenjen ljubiteljima žanra koji je nekada bio veoma popularan, ali i danas ima svoju veliku ciljnu grupu. Odabrani su najbolji filmovi nastali u najzlatnijim godinama westerna, ali i neki noviji naslovi. 
www.rtvpink.com

209
slika Pink Horror

Filmski - hollywood
Najaktuelniji filmovi ali i klasici horor žanra. Filmski program za sve ljubitelje strave i užasa. Za one koji se ne boje. 
www.rtvpink.com

212
250
slika Pink Family

Serijski - hollywood
Kanal emituje moderan i zabavan program sa konceptom koji sadrži zabavno-muzičke i raznovrsne filmske sadržaje. 
www.rtvpink.com

253
slika Prva World

Prva World je kanal koji donosi najzanimljivije ljubavne, dramske i napete priče sa svih strana sveta: Mediteran pun intriga i tajni, temperamentne latinske ljubavi, dirljive priče sa Dalekog istoka. Ovo će biti destinacija uzbudljivih i najgledanijih serija, domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih, kao i najpopularnijih evropskih i svetskih ostvarenja.

262
slika Zdravlje TV

Gledaocima pruža informacije kako da što kvalitetnije, zdravije i lepše žive u svom okruženju.
Ono što izdvaja ZDRAVLJE TV od svih ostalih televizija jeste tematika kojom će se baviti na poseban način, a to je zdravlje i medicina.

264
slika Kitchen TV

Kitchen TV je projekat u regionu koji je u potpunosti posvećen  kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi i tradiciji, ali i edukaciji o zdravim životnim navikama. Uzimajući u obzir da je prostor bivše Jugoslavije i većeg dela Balkana blizak po jeziku, kulturi, mentalitetu i da narodi regiona dele kulinarsku tradiciju, imperativ uređivačke politike Kitchen TV je da gledaocima ponudi sadržaj koji će promovisati sve specifičnosti regiona.

http://kitchentv.rs/

265
slika Turizam+ TV

Turizam+ TV  je specifična, autentična televizija, sa jedinstvenim konceptom. Na ovom kanalu biće zastupljen isključivo turizam.Program nije namenjen samo pasioniranim ljubiteljima putovanja, već svima koji imaju dodirne tačke sa turizmom (hotelska industrija, saobraćaj, ugostiteljstvo, domaća radinost, trgovina, bankarska putnička osiguranja).

269
slika Travel Channel

Travel
Travel Channel je namenjen zaljubljenicima u putovanja, kao i svima onima koji žele da otkriju nove predele Zemlje.
Program je titlovan na srpskom jeziku.
www.travelchannel.co.uk

270
slika TLC

TLC je kanal namenjen prvenstveno ženama koji prikazuje najbolje lifestyle i reality emisije iz celog sveta. Dominiraju teme vezane za roditeljstvo, venčanja, modu, ishranu, putovanja i životni stil. Program je titlovan na srpski jezik

271
slika Fashion TV

Entertainment: fashion
Sve o modi, kreatorima, manekenima i glamuroznom životu na jednom mestu. 
Verzija specijalizovana za teritoriju Srbije.
www.fashiontv.com

272
slika Pink Reality

Entertainment: reality
Kroz ovaj program gledaoci će 24 sata dnevno i 365 dana u godini moći da zavire u živote takmičara koji učestvuju u ovakvim formatima. Specijalizovane emisije. Najnoviji formati. Najpopularniji učesnici. Program specijalizovan za reality programe. Zbog prirode sadržaja koji će se emitovati sve vreme trajanja programa biće uključena roditeljska kontrola. Gledanje će biti omogućeno tek nakon što se ukuca PIN za roditeljsku kontrolu.

280
slika HA HA

“HA HA” predstavlja riznicu dobre verbalne komedije, od domaćih I inostranih stand up zvezda, preko velikana srpskog glumišta.

281
slika LOL

“LOL”  je kanal neverbalnog humora, pantomime, gegova, mimičkih i smešnih situacija prilagođen svim uzrastima pa I najmlađim članovima porodice.

282
slika Arena Sport 1

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

300
slika Arena Sport 2

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
http://www.tvarenasport.com

301
slika Arena Sport 3

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
http://www.tvarenasport.com

302
slika Arena Sport 4

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
http://www.tvarenasport.com

303
slika Arena Sport 5

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
http://www.tvarenasport.com

304
slika Eurosport 1

Eurosport je vodeći evropski sportski kanal koji emituje preko 3.000 sati godišnje živog programa, sa širokom lepezom sportova koje prati. Format slike 16:9

310
slika Eurosport 2

Eurosport 2 je kombinacija sporta i zabave, namenjen mlađoj i dinamičnijoj publici koja voli timske i alternativne sportove. Kanal takođe omogućava gledanje najnovijih sportskih vesti. Format slike 16:9

311
slika SOS Kanal Plus

SOS
Jedina srpska sportska televizija. Programsku šemu SOS kanala čine uglavnom sportski sadržaji.
www.soskanal.net

330
slika Discovery Channel

Discovery kanal je prvi kanal iz Discovery grupe, pionir iz oblasti dokumentarnog programa.

350
slika Animal Planet

Gledanje Animal Planet kanala će razviti ljubav prema stvorenjima koja nas okružuju. Program je titlovan na srpski jezik

357
slika National Geographic

National Geographic
National Geographic kanal donosi priče o ljudima, životinjama, antropologiji, arheologiji i pustolovinama.
Program je titlovan na srpski jezik.
http://natgeotv.com/rs

360
slika Viasat History

Viasat History
Viasat History Vas poziva na put u prošlost a to je bliže najdaljim događajima koji su oblikovali našu sadašnjost. Od revolucije posle rata, sporta, do umetnosti, pronalazaka i otkrića najvećih prirodnih i istorijskih uspeha i dostignuća.  Istorije kultura, mitovi i misterije, nauke i izuma, ključni istorijski događaji, praistorija, istorija muzike i pop kulture, korporativna i vojna istorija, profili velikana, poznati ljudi i konačno istorijske drame su sadržaj našeg programa. Širok i raznolik spekrat ovog kanala, povezuje antičko sa modernim, socijalna pitanja kulturološke istorije, na popularan način sa naučnom porukom čine koherentan, dinamičan i uzbudljiv softverski paket.
www.viasathistory.rs

366
slika Viasat Explore

Dokumentarni
Avanture, putovanja i otkrića fascinantnih tajni čoveka je mali osvrt na sadržaj ovog tematskog kanala, koji publici donosi pregršt informacija, visok nivo adrenalina i maksimalni intenzitet emocija! Viasat Explore, svojim programom i serijama iz vodećih svetskih produkcijskih kuća kao i raznolikošću i visokim kvalitetom repertoara, izdvaja se od ostalih dokumentarnih kanala.
Sadržaj programa ima visok ugled među zahtevnom muškom publikom, pružajući istovremeno informacije i zabavu. Kriminal i istrage, zone moći, svet nauke i divljih životinja, razonoda i noć su tematski deo Explorea. Profesionalno izabran repertoar, koji u širokom opsegu pokriva teme kao što su, kriminal, avantura, putovanja, posmatranje divljih životinja, neobične vremenske prilike, sugerišući ideje kako da provedete slobodno vreme ili zanimljiv hobi, ali takođe nudeći uzbuđenje ekstremnih sportova, auto trka i fudbalskih utakmica. 
www.viasatexplorer.rs

370
slika Viasat Nature

Viasat Nature 
Viasat Nature je besplatni komercijalni premium kanal, koji Vam pruža širok spektar zabavnih i nagrađivanih dokumentarnih emisija o životinjama, prirodi, fauni i njenim čuvarima. Emisije su proizvele čuvene produkcijske kuće kao što su: BBC, Kanal 4 ili Partenon. Emitovane 24 časa dnevno, porodične i interesantne emisije Vam donose priče iz celog sveta, uz naraciju eksperata ili čak slavnih ličnosti.
www.viasatnature.rs

371
slika ID

ID je potpuno novi kanal televizijske mreže Discovery Networks koji emituje program 24 časa dnevno. Sve emisije koje su emitovane na ovom kanalu zasnovane su na činjenicama.  Program ID kanala je baziran na situacijama iz realnog zivota, a obrađuje teme poput istrage, kriminalne i forenzičke analize, paranormalnih fenomena, medicinskih misterija i istorijskih događaja. Od  očajnih, smrtonosnih domaćica do osvetoljubivih i ubistvenih muževa, ovaj kanal se hvata u koštac sa pričama iz stvarnog života punih intrige, osvete i strasti koje zaintrigiraju i najprobivljivije ukuse gledalaca.

378
slika CBS Reality

Dokumentarni
Program koji prati stvaran život kroz neočekivana, nepredvidiva i neobična događanja.
www.cbsreality.co.uk

379
slika RT Documentary

Dokumentarni
RT Documentary kanal Vam pruža seriju najboljih dokumentarnih programa o Rusiji. Naši dopisnici putuju Rusijom kako bi Vas odveli do njenih veličanstvenih pejsaža, najudaljenijih krajeva, drevnih tradicija i istorijskih tajni. Emitovani 24 sata dnevno, naši dokumentarci Vam donose informacije o najnovijim naučnim i tehnološkim dostignućima, kulturi, ekstremnim sportovima, umetnosti i još mnogo drugih zanimljivih sadržaja. Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rtd.rt.com

382
slika Pink Pedia

Dokumentarni - edukativni 
Želite da otkrijete svet nauke? Istorije? Zanimaju vas životi znamenitih ličnosti? Nove tehnologije. Putopisi i životinjski svet najskrivenijih predela planete. Otvorite riznicu znanja na edukativnom kanalu. 
www.rtvpink.com

385
slika SNT

Srpska naučna televizija
Srpska naučna televizija kao prva televizijska stanica ovakvog tipa u regionu, bavi se popularizacijom nauke i kulture kroz niz aktuelnih i zanimljivih sadržaja. Gledaoci će imati prilike da pogledaju različite domaće i strane emisije, kao i da uvek budu informisani o najnovijim naučnim i tehnološkim dostignućima. Srpska naučna televizija - Vaš prozor u svet nauke i kulture. 
www.sntv.rs

387
slika eduTV

eduTV – za savremenog gledaoca, koji želi nove sadržaje i aktuelne teme na drugačiji, zanimljiv, interaktivan način. Misija eduTV-a je afirmacija doživotnog obrazovanja i usavršavanja. Sadržaj je blizak, pre svega, mladima, ali i svima onima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine. Otkrijte zabavnu stranu edukacije uz eduTV!

388
slika Da Vinci Learning

Da Vinci Learning - format 16:9
Zato što je zadovoljstvo znati, Da Vinci Learning Vam pruža mogućnost edukacije, zabave i inspiracije u Vašem domu.
Program se emituje na engleskom jeziku, sa titlovanim prevodom na srpski jezik.
www.da-vinci-learning.com

390
slika Nickelodeon

Dečiji
Kanal namenjen deci uzrasta od 11 do 16 godina koji emituje najpoznatije crtaće kao što su Sunđer Bob Kockalone, Pingvin sa Madagaskara i još puno drugih. Emituje i poseban program za tinejdžere tj, teen-serije. Sinhronizovan je na srpski jezik.
www.nick.com

400
slika Nickelodeon Junior

Dečji pre school
Nickelodeon Junior je namenjen devojčicama i dečacima uzrasta od 2-6 godina, kao i njihovim roditeljima, ovaj kanal obiluje najboljim svetskim animacijama i emisijama koje omogućavaju deci da se smeju, zabavljaju, uče o svetu u kome žive.
www.nick.com

402
slika Duck TV

Duck TV
Duck TV namenjen je najmlađim gledaocima starosti između 6 i 36 meseci. U pitanju je kanal koji podstiče saznajne i komunikacione sposobnosti dece, istovremeno im pružajući razonodu i opuštajući ih. Program se sastoji od velikog broja animiranih segmenata dužine između jednog i četiri minuta.
www.ducktv.tv

403
slika JimJam

Dečji pre school
Program JIMJAM namenjen je deci predškolskog uzrasta, u potpunosti lišen nasilja.
www.asia.jimjam.tv

404
slika Pink Kids

PINK Kids
Program za decu, za tinejdžere i čitavu porodicu, s akcentom na mlađe članove. Na kanalu Pink Kids emituju se crtani filmovi novije generacije, crtani filmovi koji već spadaju u domen klasike i druge forme TVemisija namenjenih deci i tinejdžerima.
www.rtvpink.com

411
slika Pink Music

PINK Music
Kanal na kom se emituju muzički spotovi i izvođenja sa koncerata najpopularnijih izvođača sa prostora Srbije i bivše Jugoslavije, rađenih u produkciji izdavačke kuće City Records, kao I drugih izdavačkih kuća iz regiona.
www.rtvpink.com

450
slika HiFi Music

HiFi Music je 24 časovni kanal za emitovanje muzičkih spotova i koncerata pop i rok sadržaja.

454
slika MTS

MTS
MTS svojim programskim sadržajem pokriva najvažnije sfere interesovanja najdinamičnijeg segmenta populacije: umetnost, zabavu, obrazovanje, sport i društvo, kao i uključenja sa najvažnijih kulturnih i zabavnih manifestacija.

455
456
slika City play

TV kanal City play emitovaće isključivo spotove i plejbek numere izvođača izdavačke kuće “City Records”. Najnoviji spotovi ali i stari dobri klasici muzičkih zvezda.

465
slika BN Music

Domaći muzički - folk
Baziran na ideji da svojim gledaocima obezbedi performance najvećih imena domaće scene i izvođača iz čitave EX Jugoslavije, koji su obeležili jednu epohu, kao i mladih, neafirmisanih izvođača čije vreme tek dolazi. Program se emituje 24h dnevno. 
www.bnmusic.tv

468
slika DM SAT

DM SAT
DM SAT u okviru svog programa emituje 24 sata neprekidno muzičke spotove, kao i emisije iz sopstvene produkcije.
www.dmsat.tv

469
470
slika Pink Hits 1

Muzički - strana
Najveće zvezde svetske muzičke scene. Najaktuelniji hitovi. Samo na muzičkom kanalu Pink Music 4.
www.rtvpink.com

476
slika Balkanika

Muzički - regionalna i strana
Jedinstveni regionalni muzički kanal koji kombinuje raznovrsne ritmove balkanskih zemalja. Program objedinjuje najslušaniju festivalsku muziku ovih prostora, koncerte, kao i intervjue sa popularnim muzičkim zvezdama.
www.balkanika.tv

478
479
slika MTV Hits International

MTV Hits International
MTV Hits prikazuje muzičke spotove najvećih svetskih hitova tokom celog dana.
http://www.mtv.co.uk/

480
slika MTV Dance International

Strani muzički
Činjenica da je MTV dance kanal član porodice MTV govori o tome kakav pedigre nosi sa sobom ovaj kanal. Hiljade muzičkih spotova, ekskluzivni intervjui, najave velikih muzičkih dešavanja i sve ostalo što čini pravi užitak za muzičke sladokusce može se naći na MTV dance kanalu.
http://www.mtv.co.uk/

481
slika MTV Rocks International

Strani muzički
MTV Rocks pored muzičkih spotova i ostalih sadržaja u vezi sa muzikom, poseban akcenat stavlja na emisije koje se pretežno odnose na tinejdžersku populaciju.
http://www.mtv.co.uk/

482
slika VH1

VH1
Ukoliko uživate u starijoj muzičkoj produkciji ili želite da se podsetite mladosti, VH1 je kanal za Vas.
www.vh1e.com

483
slika VH1 Classic

Strani muzički
VH1 classic prikazuje na hiljade numera iz 70-ih, 80-ih i 90-ih. Pravo mesto za sve nostalgičare i ljubitelje pop muzike.
www.vh1e.com/vh1_classic.htm

484
slika OK KANAL

OK KANAL pokriva teme koje najviše zanimaju mlade, originalni kulturni i zabavni sadržaj koji obuhvata susrete, debate, okrugle stolove, inicijative, festivale, izložbe, tematske događaje, prezentacije, kao i prezentacije interesantnih i značajnih ličnosti iz akademskog i umetničkog života i sveta zabave. Uživo će se prikazivati i prenosi interaktivnih predavanja, a svi koji ih propuste, moći će u celini da ih pogledaju na web-u.

487
slika WWM - World Wide Music

491
slika JEKA

492
slika CCC - Cafe & Club Channel

493
slika MTS Classic

494
505
slika TV Melos

TV Melos
TV Melos emituje informativne i političke talk-show emisije, kao i kulturni, zabavni i muzički sadržaj namenjen svim uzrastima.
www.rtvmelos.net

506
slika Pink World

Domaći kablovski kolažni
Namenjen gledaocima koji žele da budu u toku sa svim dešavanjima u zemljama regiona. Opravdavajući naziv koji nosi, Pink World objedinjuje emisije svih kanala televizije Pink. 
www.rtvpink.com

510
slika Pink Extra

Domaći kablovski kolažni
Satelitski kanal koji obuhvata najpopularnije emisije muzičkog sadržaja, sportski program, kratke forme, informativni program, tv novele i drugi kombinovani žanrovski sadržaj sa kanala Pink BiH i Pink M.
www.rtvpink.com

511
slika Pink Plus

Domaći kablovski kolažni
Osnovni satelitski kanal TV obuhvata sve programske sadržaje informativnog, zabavno-muzičkog, reality, filmskog i serijskog žanra, uključujući emisije sopstvene - Pinkove produkcije, kao i licencirane formate produkcijskih kuća.
www.rtvpink.com

512
slika Al Jazeera

Al Jazeera
Al Jazeera Balkans je prvi regionalni informativni kanal koji donosi vesti iz celog regiona i sveta uključujući vesti iz sveta sporta i biznisa, te dokumentarni program političkog, informativnog, istorijskog i obrazovnog sadržaja. Al Jazeera Balkans, takođe, promoviše i prikazuje intervjue, debate i razgovore o aktuelnim temama sa istaknutim ličnostima iz regiona i sveta.
balkans.aljazeera.net

550
slika A1 TV Montenegro

Atlas TV
RTV Atlas jedna je od najmlađih medijskih kuća u Crnoj Gori i članica je "Atlas Grupe", opredeljena ka kvalitetnom informativno - političkom programu, informacijama iz sveta biznisa, finansija i zabave, muzičke industrije, nauke, umetnosti i kulture.
www.rtvatlas.tv

557
slika RTRS

RTRS
RTRS predstavlja javni medijski servis Republike Srpske koji emituje informativno program, kao i emsije zabavnog sadržaja, filmski, dokumentarni i kulturno-obrazovni program.
www.rtrs.tv

562
slika BN

BN TV
RTV Bijeljina ima zadatak da informiše, obrazuje i zabavi.
www.rtvbn.com

563
slika RTR planeta

RTR planeta je vodeća ruska TV kuća. Emituje najnovije informacije iz sveta politike, kulture, sporta, izveštaje sa berze, reportaže iz svih krajeva sveta, ekonomske događaje itd.
Program se emituje na ruskom jeziku.
www.rtr-planeta.com

610
slika Rossia 24

Rossia 24
Najgledaniji televizijski kanal sa vestima u Rusiji sada je dostupan i gledaocima u Srbiji. Novosti iz sveta i regiona Ruske Federacije, ekonomske analize i intervjui sa uticajnim osobama čine okosnicu ovog kanala.
Program se emituje na ruskom jeziku.
www.vesti.ru

611
slika RT

RT 
Ukoliko želite da se upoznate sa događajima u Rusiji i ruskim viđenjem svetskih dešavanja, pogledajte vesti iz oblasti politike, sporta, kulture i ekonomije, dokumentarce i reportaže na kanalu RT.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rttv.ru

612
slika Euronews

Euronews - format slike 16:9
Vodeći internacionalni kanal koji pokriva svetske događaje iz evropske perspektive. Kanal sposoban da razume i dešifruje razne političke debate i predvidi implikacije političkih odluka na svakodnevni život.
www.euronews.net

615
slika France 24

France 24 
Francuski news kanal koji se odlikuje velikim brojem debata i dijaloga namenjenih boljem razumevanju između pripadnika različitih kultura. Kanal je zajednički projekat privatne stanice TF1 i državne TV kuće France Televisions. Program se emituje na engleskom jeziku. 
www.france24.com

616
slika TV5 Monde

Strani kolažni 
Za ljubitelje Francuske kulture - filmovi, dokumentarci, lifestyle… Uzivajte u dodiru Francuske! (većina programa ima titl na engleskom jeziku) 
www.tv5.org

617
slika CCTV 4

CCTV4 je kanal namenjen kineskoj populaciji van matične zemlje koji u svom programskom konceptu sadrži raznovrsni program uključujući vesti, dokumentarne emisije, sadržaje iz oblasti kulture, drame, sport i dečiji program.
www.cctv-4.com

623
slika CGTN

624
slika CNBC

Strani biznis info
Nudi sve potrebne informacije i analize - trenutno pokrivanje finansijskih berzi i međunarodnih poslovnih vesti.
www.cnbc.com

625
slika Bloomberg

Bloomberg TV je svetska 24-satna poslovna i finansijska televizijska mreža, koja nudi najnovije vesti iz celog sveta.

626
slika M2

Mađarski nacionalni kanal sa informativnim, muzičkim, sportskim i edukativnim programom.
www.mtvzrt.hu

676
950
951
952
953
955
 
MINI PAKET
slika Info kanal

Ponuda mts, informacije i novosti

100
slika RTS 1

RTS 1 - nacionalni javni servis
Radio-televizija Srbije - prvi program. Ima teletext.
www.rts.rs  

101
slika RTS 2

RTS 2 - nacionalni javni servis
Radio-televizija Srbije - drugi program. Ima teletext.
www.rts.rs

102
slika O2.TV

Televizija koja ide u korak sa duhom mladom publikom i promoviše moderne, zabavne, visoko-energetske programe. Gledaoci će se razdrmati uz adrenalinske, žestoke, opasne, zastrašujuće, provokativne, sportske i komične avanture televizijskih junaka, dok će moći da predahnu uz O2 TV vesti.

104
slika Prva

PRVA Srpska Televizija - format slike 16:9 
PRVA SRPSKA TELEVIZIJA je program sa brojnim informativnim, sportskim, filmskim, serijskim i zabavnim sadržajima. Ima teletext.
www.prva.rs

105
slika TV Pink

TV PINK
TV Pink proizvodi i emituje domaći i strani program visokog kvaliteta, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-muzički i talk-show program, najmodernije reality show programe kao i svakodnevne centralne informativne emisije i političke duele. Ima teletext.
www.rtvpink.com

106
slika Happy TV

HAPPY TV 
Happy TV je televizija sa nacionalnom frekvencijom namenjena prvenstveno urbanoj, mlađoj populaciji. Emituje program zabavnog karaktera, filmove, talk-show emisije i kratke humorističke forme u intervalu od 14 do 10 h. Ima teletext.
www.happytv.tv

107
slika Pink 2

Pink 2
Pink 2 kanal emituje moderan i zabavan program sa konceptom koji sadrži informativne, zabavno-muzičke, sportske I raznovrsne filmske sadržaje. 
www.rtvpink.com

108
Crveno kupi dugme Pink 3 Info

Ex YU info
Program namenjen onima koji žele da tokom celog dana budu najbolje informisani, a uveče da uživaju u atraktivnom filmskom programu. 
www.rtvpink.com

109
slika RTS 3

RTS 3 - format slike 16:9 
RTS 3 emituje kulturne sadržaje visoke umetničke vrednosti.
www.rts.rs

110
slika Studio B

Studio B
Studio B je nezaobilazni servis Beograđana. Sve što čini život, problemi i potrebe stanovnika Beograda, 24 sata programa, sa vestima, kontakt i talk-show programima, muzikom, filmovima, serijama i dokumentarnim programima. Ima teletext.
www.studiob.rs/tv

113
slika Prva MAX

Maksimalno zabavan program, uzbudljive i napete serije i filmovi,  kao i kvalitetne  porodične emisije – maksimalno Prva - Prva Max.

prvamax.prva.rs

114
slika Ženska TV

"Ženska TV" je prvi domaći kablovski lifestyle kanal koji svojim sadržajima pokriva najširi spektar tipično ženskih, ali i ne samo ženskih interesovanja.
www.zenska.tv

124
slika Agro TV

Prvi specijalizovani domaci televizijski kanal posvećen temama iz poljoprivrede koje su prilagođene oku profesionalca ali i običnih gledalaca.
Agro TV u programskoj shemi obuhvata preko dvadeset raznovrsnih tv formata sopstvene i licencne produkcije koji pokrivaju sve segmente agrara ali i drugih oblasti.
www.agrotv.net

126
slika Pink Premium

Filmski - hollywood
Najveći svetski filmski blokbasteri i najbolje serije nove produkcije. 24 časa najkvalitetnijeg filmskog programa na jednom kanalu.
www.rtvpink.com

202
slika Pink Movies

Filmski - hollywood
Pink Movies je kanal na kome se emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz svog vremena. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

203
slika Pink Action

Filmski - hollywood
Pink Action je kanal koji je baziran isključivo na holivudskoj filmskoj produkciji, tako da ljubitelji Švarcenegera, Stalonea, Van Dama, Stivena Sigala i najbolje filmske akcije mogu 24 časa da uživaju u atraktivnom programu.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

204
slika Pink Thriller

Kanal Pink Thriler obuhvata sve vrste najuzbudljivijeg filmskog žanra akcioni, psihološki, politički i horor trileri. Neizvesnost koja traje.
www.rtvpink.com

205
Crveno kupi dugme Pink Comedy

Filmski - hollywood
Porodične i romantične komedije, parodije, najbolji komičari današnjice. Filmski program koji će vas nasmejati.
www.rtvpink.com

207
slika Pink Horror

Filmski - hollywood
Najaktuelniji filmovi ali i klasici horor žanra. Filmski program za sve ljubitelje strave i užasa. Za one koji se ne boje. 
www.rtvpink.com

212
slika Prva World

Prva World je kanal koji donosi najzanimljivije ljubavne, dramske i napete priče sa svih strana sveta: Mediteran pun intriga i tajni, temperamentne latinske ljubavi, dirljive priče sa Dalekog istoka. Ovo će biti destinacija uzbudljivih i najgledanijih serija, domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih, kao i najpopularnijih evropskih i svetskih ostvarenja.

262
slika Kitchen TV

Kitchen TV je projekat u regionu koji je u potpunosti posvećen  kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi i tradiciji, ali i edukaciji o zdravim životnim navikama. Uzimajući u obzir da je prostor bivše Jugoslavije i većeg dela Balkana blizak po jeziku, kulturi, mentalitetu i da narodi regiona dele kulinarsku tradiciju, imperativ uređivačke politike Kitchen TV je da gledaocima ponudi sadržaj koji će promovisati sve specifičnosti regiona.

http://kitchentv.rs/

265
slika Fashion TV

Entertainment: fashion
Sve o modi, kreatorima, manekenima i glamuroznom životu na jednom mestu. 
Verzija specijalizovana za teritoriju Srbije.
www.fashiontv.com

272
slika Arena Sport 1

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

300
slika SOS Kanal Plus

SOS
Jedina srpska sportska televizija. Programsku šemu SOS kanala čine uglavnom sportski sadržaji.
www.soskanal.net

330
slika Duck TV

Dečji pre school
Namenjen je najmlađim gledaocima starosti između 6 i 36 meseci. U pitanju je kanal koji podstiče saznajne i komunikacione sposobnosti dece, istovremeno im pružajući razonodu i opuštajući ih. Program se sastoji iz velikog broja animiranih segmenata dužine između jednog i četiri minuta.
www.ducktv.tv

403
405
slika Pink Kids

PINK Kids
Program za decu, za tinejdžere i čitavu porodicu, s akcentom na mlađe članove. Na kanalu Pink Kids emituju se crtani filmovi novije generacije, crtani filmovi koji već spadaju u domen klasike i druge forme TV emisija namenjenih deci i tinejdžerima.
www.rtvpink.com

411
slika Pink Music

PINK Music
Kanal na kom se emituju muzički spotovi i izvođenja sa koncerata najpopularnijih izvođača sa prostora Srbije i bivše Jugoslavije, rađenih u produkciji izdavačke kuće City Records, kao i drugih izdavačkih kuća iz regiona.
www.rtvpink.com

450
slika MTV Hits International

Strani muzički
MTV Hits prikazuje muzičke spotove najvećih svetskih hitova tokom celog dana.
http://www.mtv.co.uk/

480
slika Al Jazeera

Ex YU info
Prvi regionalni informativni kanal koji donosi vesti iz celog regiona i sveta uključujući vesti iz sveta sporta i biznisa, te dokumentarni program političkog, informativnog, istorijskog i obrazovnog sadržaja. Takođe promoviše i prikazuje intervjue, debate i razgovore o aktuelnim temama sa istaknutim licima iz regiona i sveta.
balkans.aljazeera.net

550
slika RTRS

RTRS
RTRS predstavlja javni medijski servis Republike Srpske koji emituje informativno program, kao i emsije zabavnog sadržaja, filmski, dokumentarni i kulturno-obrazovni program.
www.rtrs.tv

562
slika RTR planeta

Strani info
Vodeća ruska TV kuća. Emituje najnovije informacije iz sveta politike, kulture, sporta, izveštaje sa berze, reportaže iz svih krajeva sveta, ekonomske događaje idiv.
Program se emituje na ruskom jeziku.
www.rtr-planeta.com

610
slika Rossia 24

Strani info
Najgledaniji televizijski kanal sa vestima u Rusiji sada je dostupan i gledaocima u Srbiji. Novosti iz sveta i regiona Ruske Federacije, ekonomske analize i intervjui sa uticajnim osobama čine okosnicu ovog kanala.
Program se emituje na ruskom jeziku.
www.vesti.ru

611
slika RT

Strani info
Ukoliko želite da se upoznate sa događajima u Rusiji i ruskim viđenjem svetskih dešavanja, pogledajte vesti iz oblasti politike, sporta, kulture i ekonomije, dokumentarce i reportaže na kanalu RT.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rttv.ru

612
slika France 24

Strani info
Prvi francuski internacionalni kanal, pokriven najnovijim vestima, dostupan 24 sata dnevno, produciran iz jedinstvene uređivačke linije. Sa preko 1000 dopisnika širom sveta, kanal emituje raznovrsne analize i vesti. Preko 100 miliona TV domaćinstava trenutno prati kanal France 24.
www.france24.com

616
slika CCTV 4

Strani info
Kanal je namenjen kineskoj populaciji van matične zemlje koji u svom programskom konceptu sadrži raznovrsni program uključujući vesti, dokumentarne emisije, sadržaje iz oblasti kulture, drame, sport i dečiji program.
www.cctv-4.com

623
slika CGTN

624
slika M2

676