Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Box usluge – fiksna linija, internet i mts TV

Bez obzira na to za koji Box paket se odlučite, usluge u okviru paketa ćete plaćati znatno jeftinije i to putem jednog računa.

Odabranom Box paketu možete da pridružite mobilnu liniju sa Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 i Morava 3 tarifom. Ukoliko se odlučite za neku od navedenih postpejd tarifa, na raspolaganju su vam brojne promotivne povoljnosti.

Naknada za mobilnu liniju nije uključena u naknadu za Box paket. Plaćanje se vrši putem jednog računa, s tim što će naknada za Box i naknada za postpejd tarifu biti prikazane kao zasebne stavke na računu.

Da bi vaša ušteda bila još veća, dodajte u Box jednu ili dve fiksne linije

KUPI BOX
slika
 

Povoljnosti u okviru Box paketa

 • Naknada za liniju je uključena u naknadu za BOX paket,
 • 150 minuta za razgovore ka svim fiksnim mrežama u Republici Srbiji
 • Besplatni razgovori ka drugim fiksnim brojevima u okviru mts fiksne mreže (na raspolaganju su vam nakon potrošenih 150 minuta za razgovore ka svim fiksnim mrežama u Republici Srbiji).
 • BOX 4 – Besplatni razgovori ka drugim fiksnim brojevima u okviru mts fiksne mreže,  ka brojevima mts mobilne mreže i ka brojevima mobilne i fiksne mreže m:tel CG i m:tel RS (važi za nove i postojeće korisnike koji zaključe novi ugovor za BOX 4 paket).
 • BOX 3 – Besplatni razgovori ka drugim fiksnim brojevima u okviru mts fiksne mreže i ka brojevima mts mobilne mreže (važi za nove i postojeće korisnike koji zaključe novi ugovor za BOX 3 paket).

Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 8,00 dinara po minutu.

Ostali saobraćaj za fiksnu telefoniju i sve dodatne usluge se naplaćuju prema zvaničnom cenovniku.

Obračunski interval je 60s+60s.

 

Povoljnosti u okviru Box paketa

 • Naknada za internet je uključena u naknadu za Box paket,
 • Neograničeni pristup Internetu uz mogućnost izbora brzine protoka do 10 Mbit/s, 20 Mbit/s, 50 Mbit/s, 100 Mbit/s, 150 Mbit/s, 250 Mbit/s, 1000 Mbit/s. Internet brzine od 150 Mbit/s, 250 Mbit/s, 1000 Mbit/s su dostupne samo na optičkoj infrastrukturi,
 • Dobijate WiFi modem koji vam pruža mogućnost da napravite bežičnu mrežu u vašem domu.

Promotivno - 3 meseca po jedan dinar

Ukoliko ste korisnik usluga mts TV i mts internet i obe usluge uključite u Box paket, stičete pravo da tokom 3 meseca  mesečnu naknadu  za odabrani Box paket (koji sadrži usluge mts TV i mts internet ) plaćate samo po 1 dinar. Ova promotivna povoljnost se odnosi na korisnike koji usluge mts TV i mts internet prvi put uključuju u Box paket.

Promocija traje do 31. decembra 2018. godine i važi uz ugovor za Box paket

 

Povoljnosti u okviru Box paketa

 • Naknada za mts TV je uključena u naknadu za Box paket
 • Dobijate digitalnu televiziju vrhunskog kvaliteta
 • Na raspolaganju  vam je Osnovni TV paket sa velikim izborom programa, uključujući i 5 kanala ARENA SPORTA

mts TV vam nudi veoma bogat TV sadržaj koji  u svakom trenutku  možete da aktivirate - dodatne TV pakete, na stotine naslova koje možete da iznajmite u našem video klubu i napredne TV usluge  


Promo - mts TV GO

Usluga mts TV GO vam omogućava da pratite vaše omiljene TV kanale na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru. mts TV GO uslugu mogu besplatno da koriste svi korisnici BOX paketa sa mts TV uslugom do 31. decembra 2018. godine.