Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Obogatite vaš Box mobilnom tarifom po želji!

Odabranom Box paketu možete da pridružite mobilnu liniju sa Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3, Morava 3, Miks M, Miks L, Miks XL, Miks XL Plus, Miks XXL, Super i Super Plus tarifom. Naknada za mobilnu liniju nije uključena u naknadu za Box paket. Plaćanje se vrši putem jednog računa, s tim što će naknada za Box i naknada za postpejd tarifu biti prikazane kao zasebne stavke na računu.

Ukoliko se odlučite za neku od navedenih postpejd tarifa, na raspolaganju su vam brojne promotivne povoljnosti.

 

Izuzetno povoljna ponuda

 • Box popust 10% – Ukoliko uzimate samo tarifu, bez uređaja, dobijate 10% popusta na iznos povoljnije mesečne naknade za tarifu,
 • Ukoliko se odlučite da uz tarifu kupite i mobilni uređaj po promotivnoj ceni već od 1 dinar, dobijate 10% popusta na puni iznos mesečne naknade za tarifu,
 • mts poklon – 1 GB mesečno po maksimalnoj brzini u mts 4G mreži tokom cele ugovorne obaveze. Važi za onlajn kupovinu tarifa Soko i Omorika putem našeg sajta,
 • Korisnicima tarifa Omorika i Soko koji se do 30. juna 2018. godine prijave za uslugu mts TV GO na raspolaganju je specijalna pogodnost – 6 meseci besplatnog korišćenja usluge mts TV GO u toku ugovorne obaveze.

  Navedene povoljnosti važe ukoliko tarifu Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 ili Morava 3 pridružite Box paketu. 
 

Izuzetno povoljna ponuda - 50% niža naknada + minuti ka svima i za m:tel mreže

 • Promotivni postpejd popust od 40% na mesečnu naknadu za tarifu koju vezujete za Box paket.
 • Box popust – dodatnih 10% - Ukoliko uzimate samo tarifu, dodatnih 10% se sabira sa prethodnim promotivnim popustom od 40% (ukupno 50% popusta na naknadu za tarifu).
  Ukoliko se odlučite da uz tarifu kupite i mobilni uređaj po promotivnoj ceni već od 1 dinar, cena mesečne naknade za tarifu biće vam umanjena za 10%.

  I ukoliko ste iskoristili prvu povoljnost - ukupno 50% popusta na naknadu, a tokom ugovora želite da kupite i mobilni uređaj po ceni već od 1 dinar, to možete da uradite u svakom trenutku, uz novi ugovor za istu ili veću tarifu (ovo podrazumeva novi ugovor na 24 meseca za Box paket).

  Ako ste iskoristili drugu povoljnost – tarifa + mobilni uređaj + 10% na naknadu – tokom trajanja ugovora ne možete da pređete na povoljnost ukupno 50% popusta na naknadu.

  Navedene povoljnosti važe ukoliko tarifu Miks M, Miks L, Miks XL, Miks XL Plus, Miks XXL, Super ili Super Plus pridružite Box paketu.

 • Uz sve navedene povoljnosti, ukoliko se odlučite da odabranom Box paketu priključite mobilnu liniju sa Miks XL Plus, Miks XXL, Super ili Super Plus tarifom, očekuje vas još jedna povoljnost - Minute ka svima iz mesečne naknade, osim za razgovore u domaćem saobraćaju, moći ćete da koristite i za pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama m:tel Crna Gora i m:tel Republika Srpska (ne odnosi se na pozive ka brojevima korisnika koji su izvršili prenos broja u mrežu m:tel Crna Gora, odnosno m:tel Republika Srpska). Ova povoljnost važi, osim za nove ugovore, i  za ugovore za Miks XL Plus, Miks XXL, Super ili Super Plus tarifu koji su potpisani od 1. marta 2017. godine.