Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Gradimo najveću optičku mrežu u Srbiji

Idući u korak sa novim trendovima i inovacijama, Telekom Srbija je pokrenuo veoma značajan projekat uvođenja optičke mreže u vaše domove. Ovaj projekat se odvija fazno i trenutno predstavlja našu najveću investiciju, čiji je krajnji cilj izgradnja najveće optičke mreže u Srbiji, koja će izaći u susret svim potrebama sadašnjih i budućih modernih uređaja i aplikacija.

Planiramo da optičku mrežu spustimo do svake kuće širom zemlje, kao i do svake kompanije, bez obzira na njenu veličinu. Korisnicima ćemo ponuditi izuzetno brz i stabilan internet do 1.000/100 Mb/s, bez obzira na lokaciju na kojoj se nalaze i broj uređaja koje su priključili na mts optičku mrežu.

Sve prednosti ultrabrzog optičkog interneta među prvima imaju priliku da osete stanovnici Beograda, a uskoro će optička mreža biti dostupna i u drugim mestima širom zemlje.

Uvođenjem optike u domove u Srbiji, želimo da pružimo najbolje rešenje za tehničke izazove sadašnjice ali i za brojne buduće izazove. Najnovija tehnologija povezivanja optičkim kablovima omogućava korišćenje najnaprednijih dostupnih servisa, obezbeđujući ultrabrzu i pouzdanu komunikaciju.

Optiku dovodimo u Vaš stan ili kuću o našem trošku. Besplatno obezbeđujemo i instaliramo potrebnu opremu, a posle obavljenih radova sve dovodimo u prvobitno stanje. Za sve informacije možete nam se obratiti na 0 800 100 150.

slika

Iskoristite velike mogućnosti optike

Optika, trenutno najsavremeniji način povezivanja na internet, garantuje pouzdan, superbrzi optički internet. Velika propusna moć nove mts pristupne optičke mreže će vam omogućiti istovremeno povezivanje laptopa, telefona, tableta, konzole za igrice, sistema za bezbednost domaćinstva i drugih naprednih uređaja na internet. U današnje vreme prosečna porodica ima potrebu da poveže deset i više prenosivih uređaja na internet i često ih koristi za zahtevne sadržaje sa stanovišta protoka, kao što su video i igrice.

Kablovi od optičkih vlakana podržavaju izuzetno velike brzine prenosa podataka na velikim udaljenostima. Uz mts optički internet i brzinu do 1.000 Mb/s uživaćete u internetu na više uređaja istovremeno. Velike brzine preuzimanja i slanja podataka omogućiće vam i znatnu uštedu u vremenu, npr, za skidanje 25 pesama biće vam potreban 1 sekund, 4 sekunde za epizodu omiljene serije, a samo 34 sekunde za HD film.

Kada uđete u svet mts optike očekuju vas višestruke prednosti:

  • Ultrabrzi kućni internet do 1.000 Mb/s,
  • Pouzdana internet konekcija,
  • Velike brzine za striming, video pozive i gejming,
  • Brzo slanje/primanje zahtevnih sadržaja - slika, video sadržaja i muzike,
  • Dovoljno super brzog interneta za sve ukućane,
  • Mogućnost korišćenja najsavremenijih usluga,
  • Garantovan kvalitet usluga,
  • Najbolje korisničko iskustvo za fiksnu telefoniju, internet i digitalnu televiziju,
  • Digitalna televizija sa slikom visoke rezolucije.

Postanite deo mts optičke pristupne mreže!

Promocija važi do 31. decembra 2018. godine.

Sa početkom nove promocije,  11.09.2018. godine, prestaje da važi prethodna promocija za  Net pakete

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije