Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

 

mts optika - internet revolucija

Idući u korak sa novim trendovima i inovacijama, Telekom Srbija je pokrenuo veoma značajan projekat uvođenja direktne optičke mreže u Vašu kuću ili stan.

Uvođenjem optike u Vaš dom, želimo da vam pružimo najbolje rešenje za tehničke izazove sadašnjice ali i za brojne buduće izazove. Najnovija tehnologija povezivanja optičkim kablovima omogućava korišćenje najnaprednijih dostupnih servisa, obezbeđujući ultrabrzu i pouzdanu komunikaciju.

slika
 

Postanite deo nove mts optičke pristupne mreže!

Optika, trenutno najsavremeniji način povezivanja na internet, garantuje pouzdan, super brzi optički internet. Velika propusna moć nove mts pristupne optičke mreže će vam omogućiti istovremeno povezivanje laptopa, telefona, tableta, game konzole, home security sistema i drugih naprednih uređaja na internet. U današnje vreme prosečna porodica ima potrebu da poveže deset i više prenosivih uređaja na internet i često ih koristi za zahtevne sadržaje sa stanovišta protoka, kao što su video i gaming.

Kablovi od optičkih vlakana podržavaju izuzetno velike brzine prenosa podataka na velikim udaljenostima. Uz mts optički internet i brzinu do 1Gbps uživaćete u internetu na više uređaja istovremeno. Velike download i upload brzine će vam omogućiti i znatnu uštedu u vremenu, npr. za „skidanje“ 25 pesama biće vam potreban 1 sekund, 4 sekunde za epizodu omiljene serije, a samo 34 sekunde za HD film.

Šta dobijate ukoliko se odlučite za mts optiku?

  • Ultra brzi kućni internet do 1 Gbps
  • Pouzdanu internet konekciju
  • Brzo slanje/primanje zahtevnih sadržaja - slika, video sadržaja i muzike
  • Mogućnost korišćenja najsavremenijih servisa
  • Garantovan kvalitet usluga
  • Optiku dovodimo u Vaš stan ili kuću o našem trošku
  • Besplatno obezbeđujemo i instaliramo potrebnu opremu
 

Optiku dovodimo u Vaš stan ili kuću o našem trošku. Besplatno obezbeđujemo i instaliramo potrebnu opremu, a posle obavljenih radova sve dovodimo u prvobitno stanje.