Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Cloud header

 

10 razloga da izaberete Cloud servise

Izbor rešenja prema vašim potrebama
Plaćanje usluga i resursa na osnovu utroška
Visok kvalitet data centara
Podrška 24/7
Efikasnost kroz brzu implementaciju servisa
Sigurnost podataka uz najsavremenije sisteme zaštite
Bez ulaganja u hardver, održavanje i prostor za smeštaj servera
Bez ulaganja u kupovinu skupih aplikacija
Brzo i lako upravljanje resursima
Automatski bekap

Putem Cloud portala sami, po svom izboru, možete da kreirate svoj računarski oblak i tako na veoma jednostavan način obezbedite svu potrebnu IT infrastrukturu, od računarskih platformi, pa do web i razvojnih servera. Ne morate da ulažete u hardver, održavanje, prostor za smeštaj servera i u kupovinu skupih aplikacija. Očekuje vas znatna ušteda, jer ćete koristiti računarsku infrastrukturu Telekoma Srbija, po principu „plati ono što koristiš“, odnosno po osnovu utroška (pay per use). Ova usluga vam pruža i mogućnost da brzo i jednostavno menjate karakteristike kreiranog računarskog oblaka.

slika

IaaS

Infrastruktura kao servis
Kreirajte svoj virtuelni server koristeći računarsku infrastrukturu Telekoma Srbija.

Saznaj više

Šta je IaaS?

IaaS je osnovni Cloud servis, koji zapravo predstavlja brz i lak način da bez početnih investicija i uz niske troškove povećate kapacitet Vaših IT resursa ili da ih u potpunosti iznajmite. To znači da ne morate da razmišljate o održavanju skupe opreme i o obezbeđivanju adekvatnog prostora gde bi ona bila smeštena, kao i na kupovinu odgovarajućih licenciranih softvera da biste dobili potpunu bezbednost i sigurnost Vaših podataka.

Unapredite Vaše poslovanje i uštedite uz IaaS servis, jer principi uštede su jednostavni i očigledni: umesto da kupujete i održavate sopstvenu računarsku opremu i da neprekidno rešavate problem zastarele, neadekvatne i kupovine skupe opreme, Vaša računarska mreža će sa IaaS servisom dobiti tačno one karakteristike koje su Vama potrebne, uz mogućnost brze promene na Vaš zahtev. Tako ćete na fleksibilan i efikasan način kvalitetno obavljati Vašu osnovnu delatnost, a svu brigu o iznajmljenim IT resursima prepustiti nama.

PaaS

Platforma kao servis
Postavite svoju web prezentaciju na virtuelni server ili razvijajte sopstvene aplikacije u web okruženju.

Saznaj više
slika

Šta je PaaS?

Ukoliko Vam je potrebna već oformljena IT platforma i ne želite da razmišljate o njenom konfigurisanju, opredelite se za PaaS, napredni servis Cloud usluge, koji Vam omogućava da iznajmite jednu od IT platformi - Web Server ili Razvojni server.

Ako želite prostor za predstavljanje sopstvene firme i proizvoda na Internetu i tako učinite Vaše poslovanje vidljivim na globalnom tržištu, opredelite se za opciju Web server, a ukoliko Vaše poslovanje zahteva da razvijate aplikacije, na raspolaganju Vam je opcija Razvojni server.

Umesto da svoju internet prezentaciju, aplikaciju ili ceo informacioni sistem gradite od komponenti koje nedovoljno poznajete, mnogo je jeftinije i pouzdanije da iznajmite već gotov PaaS servis Telekoma Srbija, a Vaši troškovi će biti znatno manji.

Cloud