Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Na koji način mogu da smanjim svoju potrošnju?

Na raspolaganju su povoljni pripejd dodaci za minute, SMS poruke i internet. Takođe, na raspolaganju su i dodaci za društvene mreže. Sve promocije iz naše pripejd ponude možeš da aktiviraš u mts vodiču na *100# ili u aplikaciji mts centar u delu Promocije.

Kako da registrujem svoj pripejd broj?

Registraciju pripejd broja možete obaviti u bilo kojoj našoj poslovnici ili kod ovlašćenog dilera. Potrebno je samo da donesete važeći lični dokument na uvid i SIM karticu. Tom prilikom potpisujete Izjavu o legitimnom korišćenju broja.

Da li mogu da pređem sa pripejda na postpejd ili Kontrolu troškova?

Da, u svakom trenutku možete da pređete na neku od postpejd tarifa iz naše ponude ili, ukoliko to više odgovara vašim potrebama i navikama, na tarifni profil Kontrola troškova. Prilikom prelaska na postpejd ili Kontrolu troškova, možete da zadržite isti korisnički broj, a preostali iznos kredita sa vaše pripejd kartice biće evidentiran kao avansna uplata na vašem novom postpejd, odnosno Kontrola troškova računu.

Da li mogu da pređem sa postpejda na pripejd?

Da, možete besplatno da pređete sa postpejda na pripejd, a da istovremeno zadržite vaš korisnički broj. Dobijate pripejd karticu sa 25,00 dinara kredita. Jedini uslov je da ste izmirili sva prethodna dugovanja i da je istekao vremenski period za koji ste potpisali ugovornu obavezu.

Na koje sve načine mogu da dopunim pripejd kredit?

Pripejd kredit možete dopuniti brzo i jednostavno na više načina: sa fiksnog telefona pozivanjem besplatnog broja 0800/100 900, sa mts postpejd broja, u mts poslovnicama, na prodajnim mestima partnera (kiosci, prodavnice, benzinske stanice), na šalterima banaka, pošte ili preko mts portala (platnom karticom, putem mts postpejd broja ili bankovnog računa).

Da li mogu da zadržim isti broj u slučaju oštećenja, gubitka ili krađe SIM kartice?

Oštećenu, izgubljenu ili ukradenu SIM karticu možete besplatno da zamenite za novu karticu, uz zadržavanje istog broja, u bilo kojoj našoj poslovnici. Inicijalnom kreditu na kartici od 25,00 dinara dodaje se i iznos koji vam je preostao na staroj kartici. Preporučujemo vam da krađu ili gubitak SIM kartice odmah prijavite našem Kontakt centru na broj 064 789 ili 0800 100 100 da bismo u što kraćem roku blokirali vašu SIM karticu i na taj način je zaštitili od neovlašćenog korišćenja.

Na koji način mogu da proverim stanje pripejd kredita i do kada važi kartica?

Stanje na pripejd računu možete proveriti u mts vodiču pozivanjem koda *100# , u aplikaciji mts centar u delu Stanje računa, ili pozivanjem govornog automata na broj 777.

Šta se dešava ukoliko pripejd kredit ne dopunim u predviđenom roku?

Minimalni iznos pripejd dopune je 200, 00 dinara. Potrebno je da u periodu od 90 dana od aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita, dopunite vaš pripejd kredit u minimalnom iznosu od 200, 00 dinara. Ukoliko ne dopunite kredit nakon isteka perioda od 90 dana, neiskorišćeni deo kredita će biti obrisan i moći ćete samo da primate pozive i poruke. Svaki put kada dopunite kredit u iznosu od 200, 00 dinara i više, uplaćeni iznos se dodaje na neiskorišćeni iznos kredita i period važenja pripejd kredita se produžava za narednih 90 dana.

Koji je rok važenja pripejd kartice?

Rok važenja pripejd SIM kartice je 12 meseci od datuma aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita. Nakon ovog perioda vaša kartica više neće biti aktivna. Ponovnu aktivaciju kartice možete da izvršite u roku od 30 dana u nekoj od naših poslovnica po ceni od 300,00 dinara, početni kredit na ponovo aktiviranoj kartici je 25,00 dinara. Preostali iznos pripejd kredita sa vaše prethodne SIM katice se poništava. Express dopuna i Friendly dopuna ne produžavaju rok važenja pripejd SIM kartice.