Samsung Galaxy S7 detalji
Samsung Galaxy S7 i S7 Edge

 Kompletno menjamo način na koji ćete deliti iskustva i svoje uspomene. Probijajući granice mogućnosti jednog telefona to je nešto najveće što se može desiti. Ikada.Dizajn

Kada je reč o dizajnu Galaxy S7 i S7 edge uređaja, nismo pravili kompromise. Postigli smo nenadmašnu upotrebljivost svih naprednih funkcija uobličenih u besprekoran aerodinamični izgled. Oni jednostavno prelepo izgledaju i pravo su zadovoljstvo za korišćenje.

slika
slika

Kamera

Svakodnevni život nosi sa sobom razne uslove osvetljenja. Trebalo bi da ste uvek u mogućnosti da fotografišete ne razmišljajući o osvetljenju i nedostatku istog. Bilo da fotografišete trikove koji se izvode na skejtbordu ili duvanje svećica na rođendanskoj žurci, koristeći Galaxy S7 i S7 edge uređaj, fotografije će uvek biti oštre, jasne i živopisne.

Gaming

Igrice na mobilnom uređaju su upravo postale mnogo bolje zato što su Galaxy S7 i S7 edge uređaji opremljeni kontrolnim centrom za gaming i funkcijama kao što je snimanje video igre.

slika
slika

Hardver

Budući da rade na snažnim procesorima, Galaxy S7 i S7 edge uređaji se pokreću lako i brzo, rukujući pouzdano sa svakim bitom dodatnih podataka na vašoj microSD kartici. Punjenje je i dalje brzo čak i sa većom baterijom.

Prečice

Neprekidno razmišljamo o načinima da vam olakšamo život i pomognemo da brže obavljate svoje zadatke. Smišljamo načine da jednim dodirom i na prvi pogled dođete do neophodnih stvari. Ove prečice će vas odvesti gde god poželite.

slika
slika

Dodatna oprema

Dizajnirali smo odličnu liniju dodatne opreme isključivo za Galaxy S7 i S7 edge uređaje, počev od futrola koje ne služe samo za zaštitu, do punjača koji vam brzo daju energiju gde god da se nalazite.