Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

mts postpejd vodič na vašem telefonu

Bez obzira na to gde se nalazite, u mts postpejd vodiču *797# na vašem telefonu možete da proverite stanje na vašem postpejd računu, pogledate prethodne račune, dopunite pripejd kredit sa vašeg postpejd računa, aktivirate povoljne tarifne i roming dodatke ili dodatne usluge, ali i da pratite vesti, najnovije sportske rezultate i druge brojne korisne informacije i zanimljive sadržaje.

slika

    Da biste pristupili mts postpejd vodiču dovoljno je da pozovete *797# , nakon čega će se na ekranu vašeg mobilnog telefona pojaviti opcije:

STANJE RAČUNA Proverite trenutno stanje na vašem postpejd računu, pogledajte prethodne postpejd račune, stanje vezano za aktivirane tarifne dodatke, dodeljene bonuse, potrošnju u romingu i sl.
EKSTRA DODACI Kupite tarifne dodatke za povoljne razgovore (minuti za sve mreže, minuti i poruke ka najdražem broju), SMS poruke, neograničen internet saobraćaj, InoCall dodatak ili InoCall vaučer za povoljne međunarodne razgovore prema fiksnim i mobilnim mrežama.
ROMING PAKETI Kupite roming paket (Crna Gora, Evropa) koji vam najviše odgovara i vaš račun za roming usluge biće znatno niži.
PRIPEJD DOPUNA Odaberite automatsko dopunjavanje pripejd kredita na svakih 15 dana, određenog datuma u mesecu ili kada je na pripejd računu manje od 50,00 dinara- plaćanje putem računa. U okviru ove opcije možete da izvršite i dopunu pripejd kredita sa platne kartice , kao i da kupite promotivni pripejd paket (50% niže cene minuta, uspostave veze, SMS i MMS poruka i internet saobraćaja u Srbiji) za bilo koji mts pripejd broj, zaduživanjem vašeg postpejd računa.
PODEŠAVANJA Opcija za podešavanje telefona.
ZABAVA Pratite raznovrsne i interesantne sadržaje. Odaberite SMS fun,Vesti, Sport, Tekstove pesama, Quick chat ili opciju Informacije.