Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Povoljni m:tel roming paketi

Odlazni i dolazni pozivi, SMS i prenos podataka za 0 dinara iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine!

mMarket

Ukoliko nameravate da posetite Crnu Goru ili Bosnu i Hercegovinu, preporučujemo vam izuzetno povoljne m:tel roming pakete, koje možete da aktivirate bez obzira na to da li ste postpejd korisnik, pripejd korisnik ili korisnik tarife Kontrola troškova. Da biste koristili aktivirani m:tel roming paket, potrebno je da po dolasku u Crnu Goru ili Bosnu i Hercegovinu izaberete m:tel mrežu.

Korišćenjem m:tel roming paketa tokom boravka u Crnoj Gori ili Bosni i Hercegovini možete znatno da uštedite, jer svi odlazni i dolazni pozivi ka mrežama u okviru Telekom Srbija grupe (mobilna i fiksna mreža m:tel Crna Gora, mts mobilna i fiksna mreža, m:tel Republike Srpske i fiksna mreža Telekoma Srpske), kao i svi ostali dolazni pozivi, iznose 0 dinara. Uspostava veze se ne naplaćuje.

Iz Crne Gore ili Bosne i Hercegovine, po ceni od 0 dinara, možete da šaljete i SMS poruke ka navedenim mobilnim mrežama u okviru Telekom Srbija grupe. Roming paketi vam omogućavaju i internet (prenos podataka) po ceni od 0 dinara.

Ukoliko ste postpejd korisnik, da biste aktivirali m:tel roming pakete potrebno je da imate aktiviranu roming uslugu.

m:tel roming tarifni dodatak

m:tel Plus 10

Trajanje

10 dana

Cena

1.199,00 dinara

m:tel Plus 30

Trajanje

30 dana

Cena

1.799,00 dinara

 

Aktivacija putem mts vodiča

  • u okviru opcije Roming - za pripejd korisnike i korisnike Kontole troškova
  • u okviru opcije Roming paketi - za postpejd korisnike

Aktivacija putem SMS poruke

Aktivaciju možete izvršiti i slanjem SMS poruke sa tekstom mtel10d ili mtel30d

  • na broj 7780 - za pripejd korisnike i korisnike Kontrole troškova
  • na broj 7888 - za postpejd korisnike

Da biste nastavili da koristite izabrani m:tel roming paket, potrebno je da izvršite ponovnu aktivaciju na jedan od navedenih načina. Istovremena aktivacija dva roming paketa nije moguća.

Pod besplatnim odlaznim i dolaznim pozivima ka mobilnim mrežama m:tel Crna Gora i m:tel Republika Srpska koji su uključeni u roming dodatke m:tel PLUS 10 i m:tel Plus 30 smatraju se pozivi ka brojevima koji počinju sa +38268, +38765 i +38766. Pozivanje brojeva sa numeracijom drugih mobilnih operatora u Crnoj Gori (+38263,+38267 ili +38269) koji su preneti u mrežu m:tel Crna Gora, naplaćuje se po standardnom cenovniku. Pozivanje brojeva sa numeracijom drugih mobilnih operatora u BiH ( +38761, +38762 ili +38763) koji su preneti u mrežu m:tel Republika Srpska takođe se naplaćuje po standardnom cenovniku.
Pod besplatnim odlaznim pozivima ka fiksnim mrežama m:tel l Crna Gora i Telekom Srpska koji su uključeni u roming dodatke m:tel PLUS 10 i m:tel Plus 30 smatraju se pozivi ka brojevima koji počinju sa +3827810, +3827811 i +3875. Pozivanje brojeva sa numeracijom drugih fiksnih operatora u Crnoj Gori (+3821-5, +382780 ) koji su preneti u fiksnu mrežu m:tel Crna Gora naplaćuje se po standardnom cenovniku. Pozivanje brojeva sa numeracijom drugih fiksnih operatora u BiH (+3873, +38749) koji su preneti u mrežu Telekom Srpska naplaćuje se po standardnom cenovniku.

m:tel dodaci nisu namenjeni korisnicima Soko tarife, s obzirom na to da su ovim korisnicima na raspolaganju m:tel minuti, SMS i neograničeni internet u okviru naknade za Soko tarifu.

Roming pakete možete da aktivirate slanjem besplatne SMS poruke i iz inostranstva.