Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Super HBO promocija

Blokbastere, najnovije filmove i kultne serije HBO produkcije u okviru paketa HBO i HBO + kanala, tokom maja i juna, možete opušteno da gledate i to bez dodatnih troškova. Ukoliko do sada niste aktivirali neki od mts TV paketa sa HBO kanalima, uključite se u promociju, aktivirajte HBO ili HBO+ paket, a mi vam poklanjamo dva meseca korišćenja ovih dodatnih paketa bez plaćanja mesečne naknade.

Dodatna pogodnost promocije je i poseban popust od 25% na mesečnu naknadu u narednih 6 meseci. Ako vam sedopada HBO/HBO+ paket koji ste aktivirali i želite da nastavite sa korišćenjem izabranog paketa, mesečnu naknadu od 1. jula do 31. decembra ćete plaćati po nižoj ceni i to: 359,00 dinara za HBO, odnosno 559,00 za HBO + paket.

Novo na HBO kanalima u maju

Ovog maja na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i u okviru HBO OD i HBO GO video kluba očekuju vas premijere novih serija, novih sezona omiljenih serija kao i premijere blokbastera i hit filmova.

Ako ste voleli „Tvin Piks“, obradovaće vas nove epizode ove hit serije Šta se dešava 25 godina nakon što je stanovnike neobičnog severozapadnog grada zapanjilo šokantno ubistvo njihove kraljice mature, Lore Palmer, premijerno gledajte na HBO kanalu, od 22. maja. Pored premijere novih epizoda, od 1. maja na HBO 3 kanalu možete da se podsetite svih epizoda iz prve dve sezone.

Dobitnik Oskara, Džon Ridli tvorac je šestodelne serije „Gerila“, ljubavne priče smeštene u jedan od najeksplozivnijih perioda u britanskoj istoriji. To je priča opolitički aktivnom paru čija su veza i vrednosti dovedeni u pitanje kada pokušaju da oslobode političkog zatvorenika i formiraju radikalnu ćeliju u Londonu sedamdesetih godina 20. veka. Njihova glavna meta postaje „Black Power Desk“, prava, tajna kontraobaveštajna jedinica u okviru Specijalnog odreda za gušenje svih oblika crnačkog aktivizma. „Gerila“ istražuje prirodu odnosa pod pritiskom i postavlja pitanje: šta bi se desilo da je pravi Pokret za crnačka prava u Londonu koristio nasilje?

Premijera ove serije zakazana je za 17. maj u 21.00 h na HBO 3 kanalu.

Pored ovih serija, u maju vas očekuju i nove epizode serija „Ostavljeni“, „Silicijumska dolina“ „Potpredsednica“  „Vinil“ kao i maraton prve sezone serije „Igra prestola“.

 Premijerni filmski program je jednako atraktivan, pa ćete uživati uz junake filmova „Opasnost iz dubine“, Ljubav i prijateljstvo“ „Majstor laži“ „Pored  mora“  „Besmrtni život Henrijete Laks“ „Divlji dečaci: Legenda živi“ „Pitov zmaj: Čarobno prijateljstvo“  i mnoge druge.

Za sve dame, izdvajamo 14. maj, kada ih na kanalu HBO 2 očekuje maraton hit filmova: „Gnjavatorka“, „Ona mi je sve“, „Čuda s neba“ i  „Džoj“.

Na vama je samo da izaberite način aktivacije HBO/HBO + paketa koji vam najviše odgovara: putem TV menija, pozivom na 0800 100 100 ili u mts poslovnicama.

U HBO i HBO + promociju mogu da se uključe svi mts TV korisnici koji nemaju aktiviran HBO, HBO+, HBO+HD, Super ili Premium paket.

Promotivni period za korišćenje HBO/HBO+ paketa bez naplate mesečne naknade traje od 1. maja do 30. juna 2017. godine, a nakon ovog datuma, cena mesečne naknade u narednih 6 meseci (do 31.12.2017.) biće promotivna i iznosiće 359,00 za HBO paket, odnosno 559,00 HBO+ paket.

Po isteku promotivnog perioda, od 1. januara 2018, naplaćuje se redovna cena mesečne naknade za HBO/HBO+ paket i nije potrebno ponovo aktivirati paket.

Ukoliko tokom promotivnog perioda, do 31. decembra 2017, aktivirate HBO+HD, Super ili Premium paket, biće vam naplaćena mesečna naknada za paket koji ste aktivirali, odnosno promotivni period za HBO/HBO + paket prestaje da važi.

 

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove promotivne ponude.