Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Dobro došli u mts pripejd!

Aktivirali ste karticu i postali novi mts pripejd korisnik. Imamo lepo iznenađenje za vas! Svakog novog pripejd korisnika dočekujemo specijalnim bonusom dobrodošlice i drugim brojnim pogodnostima!

slika

Pozovite mts vodič *100#  i aktivirajte besplatnih 10.000 minuta (u mts mreži), 10.000 SMS poruka i čak 4 GB interneta (u domaćem saobraćaju). 

I to nije sve, očekuju vas i druge povoljnosti:

  • Besplatno - dodatnih 4 GB u domaćem saobraćaju za svaku dopunu u iznosu od 400,00 dinara i više;
  • Besplatno – dodatnih  1 GB u domaćem saobraćaju za svaku dopunu u iznosu manjem od 400,00 dinara;
  • Besplatan pristup društvenim mrežama:Facebook, Viber, WhatsApp, Twitter, Instagram, FB messenger, Snapchat i Pinterest za svaku izvršenu dopunu.

Navedene povoljnosti se odnose na sve dopune izvršene u periodu od 90 dana od aktivacije bonusa dobrodošlice. Minimalan iznos kojim možete da dopunite vaš pripejd kredit je 200,00 dinara.

mts bonus dobrodošlice - 10.000 minuta u mts mreži, 10.000 poruka i 4 GB u domaćem saobraćaju možete da iskoristite u periodu od 7 dana od dana aktivacije bonusa.

Dodatni bonus do 4GB i besplatan pristup društvenim mrežama važe 7 dana od dana dodele bonusa/besplatnog pristupa. Svaki novi bonus od 4GB/1GB se sabira sa količinom GB/MB koja je preostala od  prethodno dobijenog bonusa, a period važenja se produžava za narednih 7 dana od dana dodele poslednjeg bonusa.

Besplatan pristup društvenim mrežama po osnovu dopune možete da aktivirate i kada imate aktiviran neki od Internet dodataka ili Dodataka za društvene mreže i aplikacije. Preostali saobraćaj u okviru ovih dodataka će vam opet biti na raspolaganju nakon 7 dana od aktivacije besplatnog pristupa društvenim mrežama.

Navedeni bonusi važe za sve pripejd kartice koje su aktivirane od 4. decembra 2017. godine.

Uplatom Friendly i/ili Express dopune ne ostvarujete pravo na besplatne GB/besplatan pristup društvenim mrežama po osnovu dopune pripejd kredita u navedenom periodu.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.