Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Dobro došli u mts pripejd!

Aktivirali ste karticu i postali novi mts pripejd korisnik. Imamo lepo iznenađenje za vas! Svakog novog pripejd korisnika dočekujemo specijalnim bonusom dobrodošlice i drugim brojnim pogodnostima!

slika

Pozovite mts vodič *100#  i aktivirajte besplatnih 10.000 minuta (u mts mreži), 10.000 SMS poruka i čak 4 GB interneta (u domaćem saobraćaju). 

I to nije sve, očekuju vas i druge povoljnosti:

  • Besplatno - dodatnih 4 GB u domaćem saobraćaju za svaku dopunu u iznosu od 400,00 dinara i više;
  • Besplatno – dodatnih  1 GB u domaćem saobraćaju za svaku dopunu u iznosu manjem od 400,00 dinara;
  • Besplatan pristup društvenim mrežama:Facebook, Viber, WhatsApp, Twitter, Instagram, FB messenger, Snapchat i Pinterest za svaku izvršenu dopunu.

Navedene povoljnosti se odnose na sve dopune izvršene u periodu od 90 dana od aktivacije bonusa dobrodošlice. Minimalan iznos kojim možete da dopunite vaš pripejd kredit je 200,00 dinara.

mts bonus dobrodošlice - 10.000 minuta u mts mreži, 10.000 poruka i 4 GB u domaćem saobraćaju možete da iskoristite u periodu od 7 dana od dana aktivacije bonusa.

Dodatni bonus do 4GB i besplatan pristup društvenim mrežama važe 7 dana od dana dodele bonusa/besplatnog pristupa. Svaki novi bonus od 4GB/1GB se sabira sa količinom GB/MB koja je preostala od  prethodno dobijenog bonusa, a period važenja se produžava za narednih 7 dana od dana dodele poslednjeg bonusa.

Besplatan pristup društvenim mrežama po osnovu dopune možete da aktivirate i kada imate aktiviran neki od Internet dodataka ili Dodataka za društvene mreže i aplikacije. Preostali saobraćaj u okviru ovih dodataka će vam opet biti na raspolaganju nakon 7 dana od aktivacije besplatnog pristupa društvenim mrežama.

Navedeni bonusi važe za sve pripejd kartice koje su aktivirane od 4. decembra 2017. godine.

Uplatom Friendly, Express dopune ili automatske dopune ne ostvarujete pravo na besplatne GB/besplatan pristup društvenim mrežama po osnovu dopune pripejd kredita u navedenom periodu.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.