Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Pickbox ekskluzivno u maju

Čak tri popularne serije ovog meseca ulaze u svoju veliku završnicu, a nove epizode finalnih sezona, samo dan nakon premijere u Americi, ekskluzivno možete da pogledate u vašem omiljenom Pickbox video klubu.

Reč je o serijama: „Milijarde“, seriji poznatoj i pod sloganom „Moćni će pasti“,seriji „Škorpion“, akcionoj drami o ekscentričnom genijalcu koji pokušava da spasi svet, i seriji „Bul“, drami sa primesama komedije koja je inspirisana karijerom psihijatra Fila Makgroa koji je popularnost stekao na Oprinom šou.

Pored ovog ekskluzivnog finala, kao i svakog meseca, u Pickbox video klub dolaze nove zanimljive serije. Preporučujemo vam da tokom maja pogledate naučno-fantastičnu seriju „Šapati“ i komediju „Mladi i gladni“.

Ukoliko do sada niste aktivirali Pickbox, uzmite daljinski upravljač u ruke i u mts TV meniju pronađite kategoriju: Paketi i usluge/Pickbox.

U  Pickbox video klubu vas očekuju i filmski klasici, ali i najveća kolekcija Dizni crtaća za vaše najmlađe, čak 3000 sati raznovrsnog filmskog sadržaja koje možete da gledate koliko god puta želite i u vreme kada želite.