Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

mts televizija 6 meseci besplatno

mts televizija – 6 meseci besplatno

Uverite se u kvalitet televizije koja vam donosi sve ono što očekujete od moderne televizije -  vrhunski kvalitet i atraktivnu TV ponudu! Iskoristite sjajno TV iznenađenje koje smo vam pripremili - 6 meseci besplatnog korišćenja mts televizije.

Podnesi zahtev


Ukoliko tokom promotivnog perioda do 15. aprila 2018. godine postanete mts TV korisnik, tokom perioda od 6 meseci biće vam na raspolaganju bogat mts TV sadržaj, i to potpuno besplatno:

 

Na poklon dobijate i HBO paket, pravi izazov za sve filmofile, za koji tokom probnog perioda nećete plaćati mesečnu naknadu.

Korišćenje/aktivacija TV sadržaja i usluga koji nisu obuhvaćeni ovom promocijom, kao što su: Video klub, HD, Sport HD, HBO+HDMinimax Plus paketi, se naplaćuje i tokom probnog perioda, po komercijalnoj ceni.

Ako želite da mts TV sadržaje pratite na više TV prijemnika, dodatni STB uređaj možete da aktivirate nakon isteka besplatnog perioda od 6 meseci.

Za dodatni komfor i uživanje uz mts TV pružamo vam mogućnost kupovine televizora na 12 mesečnih rata.

Uživanje u omiljenim TV kanalima može da počne!

Prijavite se online, pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili u nekoj od poslovnica.

Ova promocija vam omogućava da, bez obaveze, uživate u bogatom mts TV sadržaju.  Besplatni TV paketi i usluge će vam biti automatski aktivirani. Potrebno je da dodatnu uslugu TV na više uređaja  sami aktivirate. Možete to uraditi i putem TV upravljača, u TV meniju, izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/TV na više uređaja.

U slučaju da ne budete zadovoljni, TV opremu možete da vratite tokom perioda od 6 meseci besplatnog korišćenja mts TV usluge.

Nakon isteka besplatnog perioda od 6 meseci, svi dodatni TV paketi i usluge će vam biti automatski deaktivirani. Po isteku ovog perioda, tokom 18 meseci ugovorne obaveze, za Osnovni paket se naplaćuje mesečna naknada u iznosu od 1.135,00 dinara.

Promocija traje od 1. decembra 2017. do 15. aprila 2018. godine i namenjena je novim mts TV korisnicima.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove promotivne ponude.