Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Svet gejminga i novih tehnologija

Novi kanal, Bit TV donosi vam najsvežije vesti iz sveta gejminga i informacionih tehnologija. Kroz zabavne, informativne i edukativne emisije saznaćete šta se novo dešava na turbulentnom gejming tržištu i u svetu video igara, koji su softveri i konzole u trendu kako žive poznati gejmeri, i još mnogo toga.

Kanal Bit TV se nalazi u Osnovnom mts TV paketu na poziciji 225, a ukoliko od TV užitka želite kvalitet više, ovaj kanal možete da gledate i u HD rezoluciji, u okviru HD paketa, na poziciji 707.

slika

Program Bit TV-a sastoji od studijskih emisija koje se emituju uživo, live-on-tape emisija, kao i od stranih emisija kraće i duže minutaže. Svakog radnog dana u emisiji „Daily.Bit“ imaćete priliku da pogledate najzanimljivija dešavanja iz sveta informacionih tehnologija, elektronskih uređaja, poslovnog i zabavnog softvera, a ukoliko propustite neku od emisija, ne brinite, subotom za vas ide emisija „Omni.Bit“ Na kraju nedelje čeka vas poslastica! Emisija “Bit.Weekly" u kojoj će se detaljnije analizirati primena novih tehnologija, svetski trendovi, kao i video igre koje ne smete da propustite, izveštaji sa konferencija, sajmova i turnira u video igrama, reportaže i intervjui sa najvećim imenima u IT svetu.

Pored ovih emisija, očekuje vas još mnogo zabavnog i informativnog sadržaja u emisijama „Gamer’s life“, „eSports TalkShow“/„,eSports Analytics“, „G News.bit“, „Gejmerski rečnik“, „Funny moments“, Specijal konzole ….