Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Epik Drama – dom epskih drama

Prepustite se vrhunskim serijama iz celog sveta, zakoračite u priče iz prošlosti ispričane na moderan način uz visoku produkciju i nagrađivane glumce! mts TV i kanal Epik Drama (Epic Drama) vode vas u svet velikih epskih događaja i pozivaju vas da učestvujete u nagradnom konkursu „Gledaj TV kanal Epic Drama i osvoji epske nagrade“.


Gledajte uzbudljive serije na kanalu Epik Drama, posetite nas na Fejsbuk stranici Tvoj TV svet i možete da osvojite fenomenalan Samsung Smart LED televizor!

Da li ste spremni da zakoračite u dom epskih drama?

Pružamo vam priliku da, ukoliko ste mts TV korisnik, kreirate svoju seriju uz vašu glumačku postavu i da igrajući se osvojite vrednu nagradu. Sve što je potrebno da uradite jeste da izdvojite malo vremena, gledate novi TV kanal Epik Drama i da budete kreativni.

Pogledajte nove epizode sjajnih serija na kanalu Epik Drama (251): Čuvari reda (od 15. juna, petkom u 21h), Tjudori (od 15. juna, petkom u 21.45h), Linija razdvajanja (od 18. juna, ponedeljkom u 21h), ili neku drugu seriju po svom izboru.

Odaberite jednu seriju sa ovog kanala i napišite scenario za nju tako da odgovara našem podneblju, u epohi koju sami odaberete i sa domaćim glumcima, koji bi zamenili njenu glumačku postavu. Budite kreativni i pustite mašti na volju.

Svoj predlog scenarija i glumačke postave napišite nam na našoj Fejsbuk stranici Tvoj TV svet u komentaru ispod posta koji će biti objavljen upetak, 15. juna, kada i počinje nagradni konkurs.

Svoje scenarije možete da postavljate do 6. jula u 23.59h, kada se konkurs završava.

Žiri će potom odabrati šest najkreativnijih predloga scenarija, od kojih će prva tri nagraditi Samsung Smart LED televizorom, a preostala tri predloga knjigama „Tajna 9 soba“. Imena dobitnika biće objavljena na Fejsbuk stranici Tvoj TV svet nakon završetka konkursa.

Sve detalje o nagradnom konkursu možete da pogledate u Pravilniku.

Prepustite se najboljim pričama iz prošlosti uz kanal Epik Drama i mts TV!

Kanal Epik Drama se nalazi u Osnovnom paketu i možete da ga pratite na poziciji 251.