Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Stiže! Igra prestola VII

Hit serija „Igra prestola“ („Game of Thrones“) vraća se na male ekrane sa sedam novih epizoda. Ukoliko ste i vi nestrpljivi da otkrijete šta se dešava u velikom kraljevstvu i koji su sledeći potezi Džona, Serseje i Denerise, budite uz HBO u ponedeljak u ranim jutarnjim satima. Svetska premijera prve epizode sedme sezone zakazana je za 17. jul i možete je pogledati već u 3.00 h ujutro. Ukoliko to propustite, ne brinite. Prva epizoda ponovo će bit emitovana na HBO kanalu u 20.00 h, a možete je pronaći i u video klubu HBO OD i HBO GO.

slika

O seriji

Serija „Igra prestola“zasnovana na bestseler seriji fantastičnih knjiga Džordža R. R. Martina i prati epsku borbu za moć u velikom i nasilnom kraljevstvu.

Deneris Targerijen je napokon zaplovila prema Vesterouzu sa svojim vojskama, zmajevima i novim Kraljevim namesnikom, Tirionom Lanisterom. Džon Snežni proglašen je Kraljem na Severu nakon što je porazio Remzija Boltona u Bici kopiladi i vratio je VInterfel kući Stark. U Kraljevom Grudobranu, Serseja Lanister je preuzela Gvozdeni presto tako što je spalila Vrhovnog Vrapca, njegove sledbenike i svoje protivnike u septi Baelora. Ali dok stara savezništva pucaju i nova se stvaraju, vojska mrtvih maršira na Zid i preti da će jednom zauvek prekinuti igru prestola.

O glumcima

Ove sezone stalnu glavnu glumačku postavu serije „Igra prestola“čine: dobitnik nagrada Emi® i Zlatni globus Piter Dinklidž (Tajrion Lanister), Nikolaj Koster-Voldo (Džejmi Lanister), Lina Hidi (Sersej Lanister), Emilija Klark (Deneris Targerijen), Ejdan Gilen (Petir „Maloprsti“ Bejliš), Kit Harington (Džon Snežni), Dajana Rig (kneginja Olena Tajrel), Sofi Tarner (Sansa Stark) i Mejsi Vilijams (Arija Stark).

Stalnu sporednu glumačku postavu čine: Alfi Alen (Teon Grejdžoj), Džon Bredli (Samvel Tarli), Gvendolin Kristi (Brijene od Tarta), Lijam Kaningem (Davos Sivort), Natali Emanuel (Misandej), Džerom Flin (Bron), Ien Glen (Džorah Mormont), Ajzak Hempsted Rajt (Bran Stark), Konlet Hil (Varis), Kristofer Hivjo (Tormund Džajantsbejn), Hana Marej (Gili), Keris van Hauten (Melisandra), Indira Varma (Elarija Send), Pilu Asbek (Euron Grejdžoj), Rori Maken (Sandor „Pas“ Kligan) i Ričard Dormer (Berik Dondarion).

Među novim glumcima u sedmoj sezoni su: Džim Broudbent, Tom Hoper, Megan Parkinson i Ed Širan.

HBO kanal možete da gledate u okviru HBO, HBO + i HBO+ HD paketa.