Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Letnje zvezde Star TV kanala

Ovo leto postaje još uzbudljivije uz nove serije koje vas očekuju na vašem omiljenom Star TV kanalu. Izdvajamo za vas kostimirane istorijske drame: „Poldark“ i ,„Gospodin Selfridž“ , psihološku misteriju - „Peni Dredful“ i triler misteriju- „Grad zla“.

Star TV deo je ponude Osnovnog mts TV paketa, a program ovog kanala možete da gledate na poziciji 112.

„Poldark“od 14. jula, svakog petka u 21.50h

Radnja je smeštena u 1783. godinu i prati Rosa Poldarka koji se nakon rata vraća kući u Kornvol gde ga je zatekla vest o smrt njegovog oca i propadanju imanja, dok je ljubav njegovog života, Elizabet verena za drugog. Kada je sve izgledalo izgubljeno, slučajan susret s naizgled neuglednom Demelzom promeniće sve.

„Grad zla“ – od 15. jula, subotom i nedeljom u 16.50h

Vera, majka dvoje dece je u isto vreme izgubila i posao i muža. Odlučuje se za novi početak i seli u grad Ängelby s decom. Nažalost, na putu udara kolima jednog dečaka. Sva u šoku, pretpostavlja da je mrtav. Ali da li je stvarno tako? Nešto se čudno dešava u tom mestu i izgleda da ona tamo nije slučajno stigla...

„Gospodin Selfridž“ od 19. jula, radnim danima u 18.50h

London, 1909. godine. Zene pocinju da se prepustaju užicima koje donosi moderno doba. Americki preduzetnik Hari otvara vrata svoje raskosne robne kuce koja postaje pozornica londonskog drustva ranog dvadesetog veka. Tako nastaje londonski zastitni znak za šoping kroz koji i danas prolaze miloni ljudi... 

„Peni Dredful“od 7. avgusta, ponedeljkom u 21.50h

London, 1891. godine. On je slavni istraživač, Ser Malkolm Mari. Ona je Vanesa Ajvs, tajanstvena devojka neobične lepote. Spaja ih neobično putovanje na koje polaze izazvani nizom okrutnih ubistava. Dok policija istražuje krvavu priču, Malkolm i Vanesa znaju da je reč o nečem još mračnijem.