Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Minimax - specijalno za sve mališane!

Najpopularnije animirane serije produkcijske kuće DreamWorks očekuju vas od 11. novembra na Minimax kanalu.

Više od 700 novih epizoda i više od 350 sati ekskluzivnog TV programa obogatiće ovaj popularan dečiji TV kanal. Minimax kanal se nalazi u Osnovnom mts TV paketu, a možete da ga pratite na poziciji 401.

Među brojnim zvučnim naslovima uz koje ćete vi i vaši mališani moći da uživate su i animirane serije: „Pozdravite kralja Džulijena“, „Pustolovine Mačka u čizmama“ i „Dajnotraks“. Sve malene princeze posebno će obradovati više od 20 novih inspirativnih Barbi priča.

„Pozdravite kralja Džulijena“

Kralj Džulijen je došao da se zabavi i niko ga ne može sprečiti da vlada gvozdenom pesnicom...u vazduhu, dok maše kao da ga je briga! Pozdravite kralja Džulijena prikazuje nam divlji svet Madagaskara u potpuno originalnoj, presmešnoj i ludoj televizijskoj seriji gde kralj doživljava najluđe avanture koje džungla može da ponudi. Novi, fantastični likovi pridružiće se kralju Džulijenu, njegovom prvom komandantu Morisu i večno odanom Smoru u najluđim avanturama koje džungla ima da ponudi.

„Pustolovine Mačka u čizmama“

Omiljeni svetski mačkoliki heroj, ljubavnik (i poznavalac mleka) obuva svoju prepoznatljivu obuću i juri u akciju u kojoj slučajno razbija magiju koja štiti skriveni grad San Lorenco. Mačak mora da postane više od lokalnog heroja da bi zaštitio bespomoćne, raznovrsne stanovnike grada od različitih zlikovaca – on mora da postane legenda. Ništa ne može da zaustavi ovog hrabrog mačevaoca…osim možda sopstvenog krzna!

„Dajnotraks“

Praistorijski svet naseljen je hibridnim mehaničkim dinosaurusima po imenu Dajnotraks i hibridnim reptilima po imenu Reptuls. Dva najbolja prijatelja Taj, tiranosaurus traks i Revit, hibridni reptil moraju da se udruže sa ostalim stanovnicima sveta kako bi odbranili svoju zajednicu i posao od zlog tiranosaurus traksa, De-straksa.

Minimax kanal će od 1. januara 2018. godine preći na 24-časovnu šemu emitovanja. Novi programski sadržaji ponudiće dečacima i devojčicama školskog uzrasta brojne animirane serije i sigurni smo da će sada više vremena provoditi uz svoj omiljeni kanal.