Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Najbolje HBO priče na poklon

Najbolje HBO priče su vam od sada još bliže! Spremite se za potpuno uživanje, jer smo vam pripremili specijalnu HBO promotivnu ponudu – aktivirajte HBO ili HBO + paket i uživajte u omiljenim filmovima i serijama HBO produkcije, i to bez plaćanja mesečne naknade u decembru i januaru.

„Milijarde“, „Vavilon Berlin“, „Senke“, „Štrumfovi“, „T2 Trejnspoting“ su samo neki od popularnih naslova uz koje možete da uživate na kanalima HBO i HBO + paketa.

Ukoliko vam se dopadaju ovi popularni naslovi, ali i drugi naslovi na HBO kanalima i želite da se uključite u ovu promociju, potrebno je da sami aktivirate  HBO ili HBO + paket.  Aktivaciju možete da izvršite putem TV upravljača, u mts TV meniju, opcije Moj nalog/Paketi i usluge, pozivom na broj 0800 100 100 ili u našoj najbližoj poslovnici.

Ukoliko po isteku promotivnog perioda želite da nastavite sa korišćenjem HBO ili HBO + paketa, nije potrebno da vršite ponovnu aktivaciju, odabrani HBO paket će vam, nakon promotivnog perioda, biti automatski aktiviran za naredni mesec.

Promocija traje od 1. decembra 2017. godine do 31. januara 2018. godine i namenjena je postojećim mts TV korisnicima koji nemaju aktivan HBO, HBO +, HBO + HD, Super ili Premium paket.

Ukoliko, po isteku promocije, ne želite da nastavite da koristite HBO ili HBO + paket, potrebno je da do 31. januara 2018. godine izvršite deaktivaciju pozivanjem Kontakt centra na broj 0800 100 100. Po isteku promocije, od 1. februara 2018. godine će se primenjivati puna cena mesečne naknade u iznosu od 479,00 dinara za HBO, odnosno 749,00 dinara za HBO + paket.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove promotivne ponude.