Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Stiže nova Pickbox promocija!

Pravo je vreme da otkrijete zašto je Pickbox video klub tako dobar! Uključite se u promociju i do 30. novembra 2017. godine sve sadržaje u okviru ovog sjajnog video paketa možete da pratite po izuzetno povoljnoj ceni – očekuje vas popust od čak 50% popusta na mesečnu naknadu.

Pickbox vam nudi popularne serije odmah nakon njihove svetske premijere, filmske klasike i najveću kolekciju Disney crtaća.Preko 3.000 sati sadržaja za celu porodicu čeka na vas - bez reklama, neograničeno i sve prevedeno!

Iskoristite ovaj specijalni promotivni popust i uživaćete u ovoj bogatoj ponudi za samo 287,00 dinara mesečno do kraja novembra. Pickbox video klub možete da aktivirate na način koji vam najviše odgovara: putem TV upravljača, u TV meniju (deo Paketi i usluge/Pickbox), pozivanjem Kontakt centra na broj 0 800 100 100 ili dolaskom u najbližu poslovnicu.

Promotivni popust je namenjen novim mts TV korisnicima, kao i postojećim mts TV korisnicima koji nemaju aktivan Pickbox paket. Ukoliko ne želite da nastavite da koristite paket po isteku promocije, potrebno da do 30. novembra 2017. izvršite deaktivaciju pozivanjem Kontakt centra na broj 0 800 100 100. Po isteku promocije, od 1. decembra će se primenjivati puna cena mesečne naknade u iznosu od 575,00 dinara mesečno.

Uzmite daljinski upravljač u ruke, aktivirajte Pickbox i uživajte!

Promocija traje od 1. septembra do 30. novembra 2017. godine.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.