Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Novi kanali u Filmbox paketu

Vrhunska filmska zabava očekuje vas na dva nova kanala upakovana u Filmbox paket! Pored već popularnih kanala Filmbox Plus i Filmbox Arthouse, od sada sjajne filmove možete da gledate i na kanalima Filmbox Premium i Docubox , po ceni od samo 180,00 dinara mesečno.

U okviru Filmbox paketa gledaćete:

  • Filmbox Plus (na kanalu 242) – filmove različitih žanrova, popularne TV serije, najveće zvezde u blokbasterima i filmovima nominovanim i nagrađenim Oskarom
  • Filmbox Arthouse (na kanalu 244) – autorske filmove, filmove najpoznatijih režisera svih vremena, nezavisne filmove iz celog sveta,
  • Filmbox Premium (na kanalu 241) – poznate holivudske priče sa najnovijim zvezdama i nagrađivane filmove evropske produkcije,
  • Docubox (na kanalu 356) – više od 1300 filmova, koji obuhvataju nezaboravnu kolekciju fascinantnih i nagrađivanih dokumentaraca koji istražuju misterije, predstavljaju lepotu naše planete, svet divljih životinja, svetske kulture i istoriju.

Aktivirajte ovaj paket na način koji vam najviše odgovara: putem TV menija, pozivom na 0800 100 100 ili u nekoj od mts poslovnica.

Kanal Filmbox Extra, koji se nalazio u okviru Filmbox paketa, od 18. juna 2018. godine je deo ponude Osnovnog TV paketa i nalazi se na poziciji 243.

Promo – dostupan je novi kanal Gametoon koji možete promotivno da gledate na poziciji 225 u okviru Osnovnog paketa, do 31. jula 2018. godine.

Gametoon je kanal posvećen fenomenu video igara i uključuje ocene igara, turnire (elektronske sportove), popularne prenose, viralni sadržaj sa interneta i još mnogo toga.