Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Gledajte Dizni crtaće i budite kreativni

Pozivamo vas da se sa svojim najmlađima prepustite čarobnom svetu Dizni bajki koje vas čekaju u Pickbox paketu i da sa nama podelite te divne porodične trenutke. Da bi zabava bila još veća, uključite se u Dizni kreativni konkurs na mts Tvoj svet fejsbuk stranici. Zadaci nisu teški, važno je samo da se dobro zabavite i budete što maštovitiji. Očekuju vas lepi Dizni pokloni, a porodicu koja bude najkreativnija i LG smart televizor.

Dizni u Pickbox paketu
slika

Kako da učestvujem na konkursu?

Pripremili smo za vas 4 kreativna izazova koja ćemo objaviti na mts Tvoj svet fejsbuk stranici. Svakog ponedeljka, počev od danas, 23.januara, izabraćemo po jedanu Dizni priču. Vaš zadatak biće da napravite kreativnu fotografiju dok sa svojim najdražima gledate taj crtać iz Pickbox video kluba. Fotografiju možete dodatno da doradite, ukrasite, ostavite poruku ili na primer, da napravite kolaž fotografiju. Pustite mašti na volju!

Imate nedelju dana vremena da vaš kreativni odgovor (fotografiju) postavite ispod odgovarajućeg posta na našoj mts Tvoj svet FB stranici.

Svake nedelje naša komisija izabraće po jednu fotografiju koja osvaja Dizni poklone i ulazi u trku za najkreativnuju.

Drugi izazov biće postavljen 30.januara, treći 6.februara, a četvrti 13.februara.

Koja fotografija je najbolja od najboljih odlučujete vi!

U ponedeljak, 20. februara četiri najbolja rada postavićemo na mts blog, a vas pozivamo da nam u komentarima kažete koji vam se najviše dopada. Rad koji do petka, 24. februara u ponoć prikupi najviše glasova biće ujedno i pobednički rad koji osvaja LG smart televizor.

Ime autora koji je poslao najkreativniju fotografiju objavićemo na mts Tvoj svet stranici, u ponedeljak, 27. februara.

Pickbox  paket možete da aktivirate jednostavno, putem vašeg daljinskog upravljača. Dovoljno je samo da u TV meniju pronađite kategoriju Paketi i usluge/Pickbox.

Pravo učešća na Dizni kreativnom konkursu imaju svi korisnici mts TV usluge koji su aktivirali Pickbox paket i odgovorili na zadatak postavljan na mts Tvoj svet fejsbuk stranici. Glasanje za najbolji rad biće otvoreno na mts blogu u periodu od 20. do 24. februara. Moguće je ostaviti samo jedan komentar i glasati samo za jedan rad. Neprimereni komentari, odnosno glasovi neće biti uvaženi.