Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

HOT premijere u martu

Iz nedelje u nedelju, u vašem omiljenom Pickbox video klubu, očekuju vas nove epizode premijernih HOT serija i to samo koji sat nakon njihove svetske premijere!

Početak nedelje, ponedeljak je rezervisan za čak tri premijere: „SS-GB“, „Milijarde“ i „Crna jedra“. Utorkom vas očekuje treća sezona serije „Škorpion“, sredom „Bul“, a petkom „Nešvil“.

slika

Ukoliko volite istorijske drame i fikciju, nećete odoleti sjajnoj ekranizaciji bestselera Lena Dejtona, misterioznoj špijunskoj drami „SS-GB“. Radnja se odvija 1941, a nacistička Nemačka upravo je osvojila Veliku Britaniju. Alternativni pogled na istoriju odgovara na pitanje: šta bi bilo kada bi bilo?

Kako bi izgledao svet da su kralja zarobili nacisti, kraljica i princeza pobegle u Australiju, a britanski radnici postali radna snaga nemačkih fabričkih postrojenja? Pomalo kontroverzno, priča istražuje psihologiju ljudi koji su se aklimatizovali na svakodnevno prisustvo i kontrolu SS-a.

Najbolja serija o novcu i moći, „Milijarde“ ušla je u drugu sezonu. Koliko je uzbudljivo dočarana igra mačke i miša dvojice moćnih muškaraca - finansijskog mogula i izuzetno talentovanog njujorškog advokata, govore odlične kritike, ali li i podatak da je prvu sezonu pratilo preko 6,5 miliona ljudi. „Milijarde“ će sigurno promeniti vaše mišljenje o novcu, ljudima koji ga imaju u velikim količinama i njihovoj ulozi u društvu.

Avanture pirata-ratnika u seriji „Crna jedra“ bliže se velikoj završnici u četvrtoj sezoni koja je pred nama. Pisana za inteligentne gledaoce, prepuna spektakularnim akcionim scenama, bogatom kostimografijom, serija priča priču o kontra-kulturalnoj grupi ljudi, smeštenu u jednoj od najlepših karipskih oaza, gradu Nasau. Pored premijera hit serija, u Pickbox video klubu vas očekuju i filmski klasici, ali i najveća kolekcija Dizni crtaća za vaše najmlađe - čak 3000 sati raznovrsnog filmskog sadržaja koje možete da gledate koliko god puta želite i u vreme kada želite.

Ukoliko do sada niste aktivirali Pickbox, uzmite daljinski upravljač u ruke i u mts TV meniju pronađite kategoriju: Paketi i usluge/Pickbox.