Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Priča o Evropi na Viasat History kanalu

I ovog puta mts TV i kanal Viasat History vas vode na nezaboravno putovanje kroz istoriju i predstavljaju vam „Priču o Evropi“, novu zanimljivu dokumentarnu seriju koja istražuje različita poglavlja bogate istorije Evrope uz koju ćete, sigurni smo, uživati.

 

„Priča o Evropi“ prati razvojni put kroz vreme i prostranstva, od samog nastanka kontinenta, preko prvih doseljenika i evolucije evropske kulture i religije, do istorijskih dostignuća na polju istraživanja, tehnologije i politike. Serija, takođe, pruža osvrt i na sadašnjost i budućnost ovog kontinenta.

Evropa se, već hiljadama godina unazad, nalazi u središtu svih svetskih dešavanja i samim tim postavila je temelje modernog društva širom sveta, a njeni pejzaži, klima, fauna i flora oblikovale su njenu povest. Ova serija predstavlja različite aspekte neverovatne istorije ovog kontinenta i koristi se prelepom fotografijom, zanimljivim pitanjima i vrlo zanimljivim podacima, kako bi naslikala fascinantni portret Evrope.

Pozivamo vas na put u prošlost,pratite Viasat History kanali seriju „Priča o Evropi“ na poziciji 366 u Osnovnom mts paketu,i istražite i naučite nešto novo o događajima koji su oblikovali našu sadašnjost.

Serija „Priča o Evropi“ biće emitovana u 6 epizoda u trajanju od jedan sat, koje će se, nakon premijere prve epizode 25. avgusta, prikazivati svake subote u 20 časova.

Uživajte u uzbudljivom putovanju kroz vreme i prostranstva Evrope, uz kanal Viasat History i mts TV!