Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Promo! Četiri nova muzička kanala

Svetski i regionalni muzički trendovi, aktuelni događaji iz sveta pop kulture, „klabing“, tradicionalna muzika i još mnogo drugih zanimljivih tema očekuje vas na četiri nova, tematska muzička kanala: World Wide Music, MTS Classic, Cafe & Club channel i JEKA. U promotivnom periodu, do 31. avgusta, programe ovih kanala možete besplatno da pratite u okviru ponude Osnovnog mts TV paketa.

slika

World Wide Music (WWM) je muzički, kulturno-zabavno- informativni TV kanal koji kroz pregled svetske muzike teži da predstavi i kulturu, kulturne različitosti, kao i pozitivne društvene akcije. Možete ga pratiti na poziciji 491.

Iako je fokusukanala MTS Classic regionalna muzička scena i pop kultura, program ove televizije bavi se i drugim kulturnim i umetničkim sadržajima, društvenim fenomenima, razvojem tehnologije komunikacije, kao i ostalim „lajfstajl“ temama koje interesuju mlade. Pozicija ovog kanala je 494.

Program kanala Cafe & Club channel obuhvata najrazličitije teme i kulturne događaje, a možete da ga pratite na poziciji 493.

Zašto je balkanska muzika postala globalni fenomen i jedna od najpopularnijih "world music" scena saznajte na programu kanala JEKA, na poziciji  492.

Nakon promotivnog perioda, od 1. septembra 2017. godine, ova četiri TV kanala biće deo ponude novog M Music paketa.

Da biste uživali u programu novih muzičkih TV kanala,  potrebno je da imate novu mts TV opremu. Ukoliko i dalje koristite staru opremu,  pozivamo vas da dođete u najbližu poslovnicu i da je besplatno zamenite.