Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Svetske premijere na AMC kanalu

Ukoliko volite da svoje slobodno vreme provodite uz kvalitetan i bogat TV sadržaj, uživajući u popularnim serijama i filmovima poznatih TV kanala, obradovaće vas nove serije koje AMC premijerno prikazuje na svom kanalu. Gledajte napetu triler seriju „The Terror“ i četvrtu sezonu serije „Fear the Walking Dead“ premijerno na AMC kanalu, na poziciji 256, u Osnovnom mts paketu.

slika

„The Terror“ – četvrtak, 29. mart, u 22.00 časa

Inspirisana istinitom pričom koja se dogodila davne 1845. godine i zasnovana na istoimenom romanu Dana Simmonsa, serija „The Terror“ prati Kraljevsku pomorsku ekspediciju u opasnoj potrazi za arktičkim Severozapadnim prolazom. Plovidba nemirnim vodama suočava posadu sa brojnim izazovima. Okružena zimom, napuštena i bez mogućnosti da pobegne iz nedođije na kraju sveta, Kraljevska pomorska ekspedicija pokušava da se izbori sa ograničenim izvorima hrane, vode i oružja, strahom od nepoznatog i nedostatkom vere. Očajni u pokušajima da prežive, članovi posade počeće da se bore ne samo sa nesrećama koje ih budu zadesile, već i međusobno.

Izvršni producenti serije su Ridley Scott („Blade Runner 2049“, „The Martian“), David Kajganich („A Bigger Splash“) i Soo Hugh („The Killing“), a glavne uloge tumače Jared Harris („The Crown“, „Mad Men“) kao kapetan Francis Crozier, Tobias Menzies („Outlander“) kao kapetan James Fitzjames, Ciarán Hinds („Game of Thrones“) kao Ser John Franklin.

Serija „The Terror“ odiše visokokvalitetnim, prepoznatljivim slikama i pejzažima visokog vizuelnog kvaliteta, prepoznatljivim za produkciju Ridley-ja Scotta. Emitovanje serije je završeno u četvrtak, 24. maja. Sve epizode ove serije možete besplatno da gledate do 23. juna u Video klubu mts televizije.

„Fear the Walking Dead“ – ponedeljak, 16. april, u 23.00 časa

Originalna serija AMC kanala „Fear the Walking Dead“ vraća se na male ekrane novom, četvrtom sezonom.

Nova sezona uvešće nas u priču koju fanovi zombi apokalipse priželjkuju već neko vreme. Svet Madison Klark (Kim Dickens) i njene porodice gledaćemo kroz oči nekog novog – kroz oči Morgana Jonesa („Lennie James“), koji će se priključiti ekipi serije. Neposredna prošlost likova pomešaće se sa neizvesnom sadašnjošću, uz prisustvo konstantne borbe i novih otkrića, dok se budu susretali sa novim prijateljima, neprijateljima i pretnjama. Boriće se jedni za druge, jedni protiv drugih i protiv legije mrtvih, ne bi li uspeli da se izbore sa razarajućom činjenicom da im se životi raspadaju.

Četvrta sezona donosi tamu i svetlo, teror i milost, plaćenike i kukavice, koji će se zajedno suočiti sa novom stvarnošću koju donosi svet „Fear the Walking Dead-a“.

Seriju potpisuje AMC Studios, a izvršni producent je Scott M. Gimple, dok su organizatori Andrew Chambliss i Ian Goldberg.

Četvrta sezona serije biće emitovana u 16 epizoda, koje će se, nakon premijere prve epizode 16. aprila, prikazivati svakog ponedeljka u 22 časa. Ukoliko ste propustili neku epizodu ove sjajne serije, sve epizode nakon emitovanja na AMC kanalu možete besplatno da gledate do 12. jula u mts Video klubu.

Uživajte u uzbudljivom putovanju kroz istoriju i u neverovatnoj priči o zombi apokalipsi, borbi tame i svetla, uz kanal AMC i mts TV!