Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

TV5 Monde specijal – Dan zaljubljenih

Februar je najromantičniji mesec u godini, mesec u kome se slavi ljubav širom sveta. U susret Danu zaljubljenih kanal TV5 Monde vam je pripremio romantične komedije i strastvene dokumentarce uz koje možete da uživate sa dragom osobom.

Izdvajamo za vas sjajne ljubavne naslove: „Tamara“, „Jednog dana moj princ“, „Cigarete i topla čokolada“, „Privatne posete: živela mlada“ i „Kada mi je ljubav pevala“. Naravno, na kanalu TV5 Monde ćete uživati i u drugim popularnim naslovima različitih žanrova.

slika
 • Tamara – nedelja, 11. februar u 21h

  Tamara je mlada devojka koja je iskompleksirana zbog svojih oblina. Ona se zaljubljuje u dečka u kog su zaljubljene sve devojke iz gimnazije. Kako je i ona njega privukla, jedna nova avantura se rodila pred lažnim i zlonamernim pogledima. Usponi i padovi kojima nema kraja. Ljubav, porodica, prijatelji i naravno rasprave, mladost i život su na sastanku.

 • Jednog dana moj princ – četvrtak, 15. februar u 21h

  Ako u roku od pet dana nijedan princ ne dođe da probudi Uspavanu lepoticu ona će umreti. Dve vile su zato poslate u Pariz, grad zaljubljenih, da pronađu idealnog kandidata. Prebačene u 21. vek, one vrlo brzo shvataju da je njihova misija mnogo komplikovanija nego što im se činilo.

 • Cigarete i topla čokolada – nedelja, 18. februar u 21h

  Denis je voljeni otac, sanjar i preopterećen obavezama. Jednog dana, on je još jednom zaboravio da svoju najstariju ćerku pokupi iz škole. Socijalna radnica mu zbog toga predlaže „praksu odgovornog roditeljstva“. Oda nestvarnoj i poetskoj ljubavi punoj humora između oca i njegove dve ćerke.

 • Privatne posete: živela mlada – sreda, 21. februar u 14.50h

  Upoznajte njihovo veličanstvo venčanicu i bidermajer, pozadinu jedne institucije koja vas tera da o njima maštate. A tu je i neizostavno venčanje Luja XIV i markize de Mentnon,jedno od najdiskretnijih venčanja u istoriji Francuske.

 • Kada mi je ljubav pevala – sreda, 14. februar u 20.30h

  Istraživanje problematičnih područja bračne veze, stvaranja i slave, Ani Butor evocira godine srećnog saučesništva njene majke Madlene Rabero i umetnika Lea Ferea, kompozitora i interpretatora pesme „Avec le temps“.

Kanal TV5 Monde se nalazi u Porodičnom paketu i možete da ga pratite na poziciji 617.

Prepustite se oluji najlepših emocija uz kanal TV5 Monde i mts TV!